💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben olsam hemen artıya geçmiştim
Belki siz genç olduğunuz için o kadar etkilemiyor senide
Hem akşam yemediğin için kötünün iyisi olmuş

Hadinnnn menüler gelmeye başlasın

10.00 1 bar.kefir

12.00 kıymalı 2 yum.

14.30 baharatlı yoğurt

18.00 avuç içi tavuk Göğsü, türlü, yoğurt

Su 3 lt olur

Spor daha yapmadım ama bugün çok yorgun ve halsizim biraz açılırsam akşam yaparım

bence çok dert etme akşamı az yersen kurtarırsın bi de ip falan da atlıycakmışsın sıkıntı olmaz bence

tavuk fılan da yemedım yemıcem.. ıkı saat once ıkı dılım karpuz yedım yeterlı bugun.. 300 de ıp ıns telafı edıcem bu sekılde..

menun guzel abla yıne proteın agırlıklı.. spor da oyle bısey kı.. yapmaynca soguyo ınsan.. dunde yapmadık asıl aksam halımz olmuyo dıye ben yaptm sabah kurtuldm.. sende gec olmadan baslarsn umarm.. 2 mıle bıle olsa aksatma derım

sabah 10
1,5 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 yk çörekotlu lor
4 bardak şekersiz çay

öğlen
14 te kızlarla yemeğe gittik
tavuk şiş ekmeksiz sadece tavuk ve salatasını yedim
1 bardak yayık ayran

akşam 18.30
Bir mini magnum yedim (((

başka bişey yemeyeceğiz canım istemiyor belki 1 saat sona yeşil çay ve 3 hurma yerim ..

regl dönemindeyim ne yapayım dıarda çok yandım dondurma aldım dayanamadım ne pis boğazım yaaaaaaaa

bu arada 4000 adım yürümüşüm..
2 litre su..yatana kadar 3 olur herhal..:)

sabah bende 10 gıbı bı haslanms yumurta bıraz peynır bı domates bıraz zeytın bı fıncan ıkısı bı arada ıctım.. annem sımıt almstı dokunmadım bıleee..
oglen 1 gıbı bıraz cevız yedım(4 tane fılan) bı tabak bulgur pılavı yedım bı kase yogurt..
arada 3 gıbı bı kek bı pogaca bı tane mınık elmalı kurabıye..
aksam da 6-7 gıbı yemek yedı bızımkıler fırnda patates haslanms tavuk salata fılan.. hıcc dokunmadm ıkı uc dılım karpuz yedım sadece.. daha da yemıcem bugun bısey..

spor olarak leslıe 3 mıle yaptm.. suyum 2.5 lt gıbı oldu.. ha bu arada 300 ıp atlıcam.. soz

dondurma dısnda cok ıyı canım.. spor da ıyı gayet su da

Kizlar menum7 yazmaya korkuyorumama yazicam bana ceza olsun
Sabah peynir zeytin domates 2 dilin ekmek4 dilimsucuk

oglen cok fena oldu misaFirlikteydik cısss lardan yedim 6 kurabiye kucuk ama toplasan 3 etmez

Ara meyve 5 6 catal kavun 1 armut ve fıstık az
aksam 19 20 3 kasik pilav tavuk haslama cook az 1 dilim ekmek salata
ev kalabalik olmasa lwslie falan yapardim ama o zor.aksam yiruyus yapmaya çalışacağım ...

bugun bende de oldu canım o cıslardan yapıcak bısey yok.. bol su ıcmeye calıs hareket et yuruyuse kesınlıkle cık spor da yapamadıysan ıyı olur.. bı yerden toparlamak lazım dımı hatamızı.. bıde bence aksamdan ekmegı çıkarırsan senın ıcın daha ıyı olur.. sabah yada oglen neyse de.. aksam ekmek yenılmemelı zaten gec yemıssın

senınde menun ıyı canım.. su bıraz az olmus bıde spor goremedım..

Bende yaziyim menumu ben gibi kaçamak yapanlar olmuş:)
10:20 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
13:30 ( misafirlikte) 7 badem şekeri
Türk kahvesi 2 kare çikolata
15:30 1 şeftali
18:30 1 kase nohut ayran salata
2 lt su
Spora haftaya basliycam bu ilk haftam olduğundan spor haftaya artı olsun istedim

1 büyük bardaklimonlu su

kahvaltı:1 tava börek - 7 zeytin - çay

7dk leslie

ara öğün:erik - 1 kaşık yoğurt kürü 2büyük bardak su

öğle:1 kase salata - 4 parmak kadar börek - 1 büyük bardak ayran - 3 diliim kavun 1 dilim karpuz - yarım avuç çekirdek

ara öğün:2 büyük köfte 2 büyük bardak su

akşam:1 tabak domates çorbası - 1 köfte 2 büyük bardak su

1 büyük bardak limonlu su

kaçamak:2 kaşık makarna 5 patates kızartması

21.00-22.00 spor vakti

bügün dünden az yedim yine işte bu benim az yemiş halim

Canım şuan 3 ay 11 günlük temmuzun 1 inde gittik 5 kiloydu işte ağustosun 12 si bugün 6 kilo 100 gram geldi almamış diyo
Aa negzel kilo alms cocuk hic sikma canini walla gayet almis yani ayda 500gr dan az alinca siknti var diolar genelde

O leslie neden 7 dk? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…