💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hatice istersen sana benim diyet listemi yaxabilirim emzirdigim icin vermisti kilomuzda ayniya uyabilir

Ay ablacım bende işe yaramıyo sandım birazcık sabırsız davrandım herhalde
ay ablacım ben herhalde sabırsızlık yaptım biraz galiba

ben yapmadım bu gün ama dışarıda yürüdüm yaklaşık 1 km aynıya geldi sayılır.oğlum diyor anne ne biçim yürüyosun güzel yürü :)))
Neden ayakların agridigi icin mi kötü yutyürüdün.zorlamasaydin keşke.
Kızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
Yaaa demek daha cok beslenmesin.salata ve yogurdun artyir derim.biraz da y3m3klerini arttir.acelekiz yok sonuc5a bebislerimizin sutu cook onemlioi.mama hem anne situnin yeriNJi tutmaz hem çok zahmetli.
ablalar yoğurt kürünü yaptım şuan 2 kaşıkçık onu yiyorum içinde birtek zencefil yok ♥
kahvalti yapmqdin ki tatlim sen.

aa yaptım da buraya zamamıştım şimdi yazıyrumm

Hatice o dr kadayi yemis bebis kg vermemis ikincisi daha ags ortasi sen bakma bence iyi ben bebisim musade edince sana yollayim bende kayseriye gidince uygulayacagim

kizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef

kizlar bugun tartidaki rakami gorunce biraz moralim bozuldu acikcasi ben normalde kendime bi cizelge yapmistim okullar acilana kadar haftada 1 kilo seklinde ama bu hafta 1 kilo olmiycak malesef

hafta tamamlanmadan bellı olmaz canım.. hem her zaman 1 olmaz dedıgın gıbı.. bu hafta 0.8 olur haftaya 1.2 olur ama totalde ulasırsn hedefıne merak etme.. mesela bendede haftaıncde yanı 5 gunde verdıgm kılo haftasonu yanı 2 gunde verdıgm kılodan az oluyo toplama bakmak lazım..

Canim y.cay disindakiler bebegin bagirsaklarini tembellestirebilirmis o nedenle bana sadece y.cay ic dedi.
Benim bildiim yesilcay uyku kacirir.sutten bebegine gecip uyku sorunu olusturabilir.rezene önermişlerdi bana.ama diyetisyen değildi diyen kişi.uyku sorunu7 var mı bebeğinin
moral bozmak yok damla.accik daha spirunu arttırabilirsin belki.cok faydası olur.yatmadan once yapilan spor uyku modundaki metabolizmayi tekrar hızlandiriyor.ben faydasını gormustum.20 dkkalik bi leslie harika olur.

Hatice o dr kadayi yemis bebis kg vermemis ikincisi daha ags ortasi sen bakma bence iyi ben bebisim musade edince sana yollayim bende kayseriye gidince uygulayacagim
Kız hastanede bi göğsümü emdi eve gelince diğerini sağdım 90 ml. Süt çıktı daha sağsam çıkacak yani anlamadım onla nasıl doymaz

Evet cannım nettende baktım nen dr da dedi yeşilçay anne sütüne zararlı hele adaçayı anne sütü düşmanı sakın içmeyin rezene önerdi banada diyetisyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…