Kotu olmuş ama hemen telafi eder bahar kizManti yemis
Senide kampimiza alalım yılbaşına 65 gireceğinin garantisini verelim balımBende sarma yaptim afiyet olsun canim
65 beni cagiriyorda ben bir turlu gidemiyorum
Ben 1 günden fazla detoks yapamıyorum zaten giden ilk gün gidiyor ertesi gün okadar eksi göremiyorsunBişey sorabilir miyim? Yumurta detoksu internette 7 gün görünüyor. Yapanlar beni bilgilendirebilir mi?
Ben bu akşamda yaptım bu süreçte sık sık yapicam gibi hem lezzetli hem tok tutuyorBugün yemek planlariniz ne kizlar
1 haftadir aklimda kısır var :)) dün o yuzden karnibahar almistim
Bol acili eksili yapayim
Evde baska yemek var ama yemicem :)
Hayın dom dom.bir de resim koymuş
Tozunu mu yutucam.Tebrik ederm cnm o kadar stres altında artı gelmedin. Hedefin kaçtı?
Muhteşem vay eniştenin doğum gününde mutlaka 6larda olacaksın belli
O spora bu kadar az eksi kötü olmş ama artıdan iyidir
Haftaya -2 verirsn abla dert etmesüper eksi muhteşemm
65 seni çağırıyorr
Süperr bence
Artıdan iyidir rakibem. Bu hafta da sağlam asılıcam tozumu yutacaksın
Neyse ki çok değilmiş pazartesiye 74tn kurtul artık
+300 bunu halletmn lazım canım 9larda seni çağırıyor at gitsin şu üç haneleri artık
Artıdan iyidir canm. Bu hafta bazı günler menülerin fazla gelmişti bana
Hastalığa rağmen çok değilmiş ama pazartesiye hallet cnm 7lerde seni çağırıyor
Kırmızı odayı izledikçe...ınsanoğlu çok zalim beSelam vermeden daldım mesajlara
Selam kızlargittimmi gelemiyorum iş bitmiyor çünkü, hızlıca evi topladım pazara gittilm bütün hafta ne yiycem derdi olmamasi lazım yeşillik sebze önemli
Geldim ev halkını doyur tekrar yemrk yap kız kek yapmak istedi onu yaptık ettik derken oldu bu saat
Çayımı aldım kırmızı odayı açtım biraz izliyim eşim gelir yasak dolayısı ile erken kapattı bugün
8 yumurta miBaharım yeni yıla kadar yapabildiğimiz in en iyisini yapmaya çalışıyoruz(ben 23 Aralıgi hedefledim eşimin doğum günü)
Zaten kaçamak kesinlikle yapmiycagimiz için detoks sonra artı gelmiyecegini düşünerek haftada 1 detoks yapicaz yani ben yspicam
8 yumurta yedim gene olsa gene yerim
Aaa o kadarcık mıymış.iyiymişKaçamak ödül sayılmaz brnce lahmacun 1 dilim ekmekle kıyma kavurması yemek demek
Kuskus bir çeşit makarna mıydı.tahıl mi?beni aydınlatın anacım ?Bende dun kuskus yapmistim dünkü plana sadik kalmak için yemedim. Simdi aksama birakmiyim dedim yogurt ve dereotuyla yiyirum
Bunu şifa olsun diye mi yapacaksın?Evet abla sabah 3 incirle başladım. Sabahları suyla beraber incir veya hurma bazende kavrulmamış kuruyemş yiyosn akşamda aynı. Yanında su olduğu için 2yle başladım
Baznde 1 gibi yaparım. Yılbaşına kadar kafaya koydum hiç kilo veremesemde devam edicem nasipse. 1 ve 2 seviye karışık
Kendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.İnşaallah değildir ama grip gibi başlıyor olma ihtimalin var cnm bi test yaptr istersen
Evet bu ay ki hedefim tutmayacak sanirim. Ama onemli olan eksilmiş olmam sabit yada eklemis olmaktan cok iyidirBüyük hedeflere gerek yok bencede yavaş yavaş ilerle ama bir kaç ay sonra dönüp baktigimda arkana basladigin yerde olmadığıni görmek olsun hedefin
Makarna maalesefKuskus bir çeşit makarna mıydı.tahıl mi?beni aydınlatın anacım ?
inşallah abla saglik olsunKüçük yaşta cocuklari yarış atina ceviriyolar cnm
Okulda heyecan yapiyordur cocuk
Her yaşda farkli dertleri oluyor
Bugunlerde gececek insallah
Bugunlerde aktif olamiyorum uyku duzenimde bozuldu gece benim kiz kalkiyor 1 saat uyumuyor zor uykuya daliyor 1 saat uyuyor geri uyaniyor baska bir zaman size katılırım ınşallah canim suan az az verebilirim veremezsemde sabit kalmaya calisirim size basarilar tatlimSenide kampimiza alalım yılbaşına 65 gireceğinin garantisini verelim balım
Zayıflamak için canm benim tansiyon düşme problemim var. 1.5 veya 3 gün oruç tutmam için 24 saat yatmam lazım o da imkansız hiç kt ye filan niyetlenmedim zatn.Bunu şifa olsun diye mi yapacaksın?
Zayıflamak için mi?
Valla canm vakalar fazla olunca vefa filan salmış bize gelen olmadı hiç, biz online market alışverişi yaptık ekmek dahil ordn alıp dondurucuya attıkKendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...
.çOk geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inş. Kekik çayı çok iyi diyorlar koronaya ama inş korona değildir seninki. Bizim burada kapıcılar yapıyor alışverişi ya da bazı marketler var eve servisi olanlar getiriyorlar.Kendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...
Kaç yaşındaydı kızın cnm? acaba ne ki derdi yavrununBugunlerde aktif olamiyorum uyku duzenimde bozuldu gece benim kiz kalkiyor 1 saat uyumuyor zor uykuya daliyor 1 saat uyuyor geri uyaniyor baska bir zaman size katılırım ınşallah canim suan az az verebilirim veremezsemde sabit kalmaya calisirim size basarilar tatlim
Kesinlikle daha feci bişey bende ne zaman bıraksam şekeri iki üç gün basım ağrıyorKızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?