💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bişey sorabilir miyim? Yumurta detoksu internette 7 gün görünüyor. Yapanlar beni bilgilendirebilir mi?
Ben 1 günden fazla detoks yapamıyorum zaten giden ilk gün gidiyor ertesi gün okadar eksi göremiyorsun
Bence haftada 1 gün yapmak yeterli

Bugün yemek planlariniz ne kizlar

1 haftadir aklimda kısır var :)) dün o yuzden karnibahar almistim
Bol acili eksili yapayim
Evde baska yemek var ama yemicem :)
Ben bu akşamda yaptım bu süreçte sık sık yapicam gibi hem lezzetli hem tok tutuyor

Hayın dom dom.bir de resim koymuş
Ahhh sarmalar ash.bekşeyin beni 72 olunca yapıcam bi tencere.oturup yiycem....10 15 tane
Tozunu mu yutucam. allah seni gece gece güleceğim yoktu.
Hehe tabi tabi
Dikkat et ben seni ezip geçmeyeyim.
Ya da dikkat et artı çıkma bebeğim

Kırmızı odayı izledikçe...ınsanoğlu çok zalim be
8 yumurta mi
E afiyet olsun.
Kaçamak ödül sayılmaz brnce lahmacun 1 dilim ekmekle kıyma kavurması yemek demek
Aaa o kadarcık mıymış.iyiymiş

Bunu şifa olsun diye mi yapacaksın?
Zayıflamak için mi?

İnşaallah değildir ama grip gibi başlıyor olma ihtimalin var cnm bi test yaptr istersen
Kendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.

Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...

Büyük hedeflere gerek yok bencede yavaş yavaş ilerle ama bir kaç ay sonra dönüp baktigimda arkana basladigin yerde olmadığıni görmek olsun hedefin
Evet bu ay ki hedefim tutmayacak sanirim. Ama onemli olan eksilmiş olmam sabit yada eklemis olmaktan cok iyidir

Senide kampimiza alalım yılbaşına 65 gireceğinin garantisini verelim balım
Bugunlerde aktif olamiyorum uyku duzenimde bozuldu gece benim kiz kalkiyor 1 saat uyumuyor zor uykuya daliyor 1 saat uyuyor geri uyaniyor baska bir zaman size katılırım ınşallah canim suan az az verebilirim veremezsemde sabit kalmaya calisirim size basarilar tatlim

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla canm vakalar fazla olunca vefa filan salmış bize gelen olmadı hiç, biz online market alışverişi yaptık ekmek dahil ordn alıp dondurucuya attık

.çOk geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inş. Kekik çayı çok iyi diyorlar koronaya ama inş korona değildir seninki. Bizim burada kapıcılar yapıyor alışverişi ya da bazı marketler var eve servisi olanlar getiriyorlar.

Kaç yaşındaydı kızın cnm? acaba ne ki derdi yavrunun
Bu süreçte kilo almamaya çalış en azından cnm

Günaydın sevgili takım arkaslarim tartı günü arkasından ödül yapmamak harika bir duyguÇünkü ipin ucunu kacirdigim için bütün haftam çöpe gider buda pişmanlık ve yılginlikliga sebeb olurdu Aslında diyet değilde beni bu yeme ataklari yoruyor yoksa diyet tarzı beslenmeyi, hafif mideyi ,açken yemek yemenin keyfini çok seviyorum

Kızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
Kesinlikle daha feci bişey bende ne zaman bıraksam şekeri iki üç gün basım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…