• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus

Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi 😊

8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mı

Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın

Afiyet olsun canım

İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsın

Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canım

Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsın

Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsin

Ahh ahh 😂😂

Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın bahar😂
sağol canım.
birkaçkez internet üzerinden birşey aldım.hep elimde patladı. geri de gönderemedim o zaman için.
bakalım artık. :işsiz:9

Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi 😊

Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın

Afiyet olsun canım

Ahh ahh 😂😂

kırmızı odayı ve masumlar apartnanını ve geçen seneki doktor dizilerini....hiç doğru düzgün izleyemedim :(
benim büyük çok hassas.uyurken bile ertesi gün bile anne o çocuk öldü mü.anne neden ağlıyor falan ...ağlamaklı bişey olunca çeviriyoruz hemen.zaten yarısında ağlıyorlar.ama sonra netten izleyebilirim fırsat bulursam...

.

Afiyet olsun canım

Ahh ahh 😂😂

Her öğün 30 Gr peynir 1,2 tatlı kaşığı yag kullanman gerekiyor ...yesillikte yenilebilir

Lahanamin yarısi kalmıştı onuda pişirdim düdüklüde.. bı kaç gün acıkınca tirtiklama yapamiyacagim için onu yerim aralarda .Aksam sadece onu yersem doymuyorum yanına yumurta yada tavuklu salata yapabilirim buzlukta tavuk döner vardı 🤔Benim bugün tok kalmam lazım çünkü ev halkına ispanakli borekle patates salatası yapmayı planlıyorum 😋ikisinide çok severim yememem için bugün tok kalmam önemli💪

Oo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galiba

Acı acı emzirdim :D

Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıyla

Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı ki

:D aynen öyle sigarayı bırakanlar istemsiz paket ararmis cebinde çevrede boş boş çikolata aradığın oldu mu ,
ooo süpersin dilosum

Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracak :( gece üç kere uyuttum WC ye gidip geldim bı baktım çaki gibi açmış gözleri beni gördü zıplıyor al diye :D
Tam anası diyorumda inanmıyorsun 😁En rahatı yanında yatırmak ne ara uyanır emer totosunu döner geri uyur bilmem ben uykums devam ederim 😁

İyi akşamlar kızlar çok güzel eksiler var tebrij edyrm. Yumurta detoksu etkisini göstermiş.bir sorun var kk alıntılar eklemedi.
Bugünün menüsü
KAHVALTI 10
2 çatal kavurma
Çok az köz sebze yoğurtlu
1 yumurtalı peynirli salata
Yarım hurma (kızımdan kalan)
Ara sütlü kahve
Akşam 4 .30
Toplamı 1 kaseden az kısır ve makarna
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu kereviz
Su 2.5 lt
Spor Bütün gün temizlik
Afiyet olsun canım
Senin tarti nasıldı rakibem takip edemedim tebrik edeyim mi
Kendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.

Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...
Canim eve gelmiyor mu filyasyon ekibi illa gidilecek mi test icin
Hayatevesigar uygulamasi var orada bugun nasil hissediyorsun falan diye soruyor
Olmazsa bi bak evde yapiliyosa gelsinler

Back