💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Online alışveriş yok mu canım ? Ben geçen sene marttan beri hep o şekilde yapıyorum alisverisi kapina bırakıp gidiyorlar .

Kızlar uyudu Allahım dinlenme saati başladı örgü mü örsem kore dizisi mi izlesem yoksa çamaşırları mı sersem yoksa Ekim ablam gibi gidip yatsam mı
Oo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galiba
Tatlı tatlı yemenin acı acı sporu olmalı
Acı acı emzirdim
Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıyla

Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı ki
Kızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
aynen öyle sigarayı bırakanlar istemsiz paket ararmis cebinde çevrede boş boş çikolata aradığın oldu mu ,
ooo süpersin dilosum

Emzirmenin gucumu desek
Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracak gece üç kere uyuttum WC ye gidip geldim bı baktım çaki gibi açmış gözleri beni gördü zıplıyor al diye

Yeni dizisine bakmadımda en son dodosolsollaya başladım sarmadı ya 24 yaşında kızla 18 yaşndaki oğlan zihinde uyuşmuyo kız çok sevimli ama. Bakınıyorum yeni dizi arıyorum. Güzel dizi de kalmadı pek

Yeni dizisine bakmadımda en son dodosolsollaya başladım sarmadı ya 24 yaşında kızla 18 yaşndaki oğlan zihinde uyuşmuyo kız çok sevimli ama. Bakınıyorum yeni dizi arıyorum. Güzel dizi de kalmadı pek
Kore dizilerinde en çok yaşanan kadının büyük olması www izliyordum ordada 28 yaşında erkekn kadın 37

Günaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaa mantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
ben öyle bol karbonlu yiyince ertesi gün değil de bir sonraki gün artı görürüm hep

moralini bozmak gibi olmasın da canım

bugün ekstra dikkat et

Kore dizilerinde en çok yaşanan kadının büyük olması www izliyordum ordada 28 yaşında erkekn kadın 37
O yaşta belki olabilirde 18 yaşında liseli ne biliyim mide mesleesi. Bi de iu nun moon loversi izledim geçen Allahım çok güzel başlıyo diziler 10 bölüm sonra acı gözyaşı dram izleyemedim 15tn sonra

Almıyım canım kalsın
Sen napıyosn bu hafta az kopya ver
bol bol ballı ıhlamur sen de iç şifa olsun

sabah evdekiler patatesli omlet istedi.eskiden olsa yerdin 4 5 kaşık.belki doymaz daha fazla.bu sefer kendime ayrı peynirli omşet yaptım.küçük civciv sofraya oturur oturmaz benim minik omletimi önüne çekti.biliyordum kii.acı koydum içine.acı o anneö dedim. kimseler sulanamadı
ama yarın ona da yapıcam çanı çekti çocuuumun.içime sinmedi.olsun napalım.pişman değilim

Güzel geçti ya ben seviyorum zaten seviyeleri. 15 sarma biraz fazla mı oldu bilemedim gerçi çok uzun değillerdi
Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi
8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mı
Bugün patladım ben ya

Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın
Afiyet olsun canım
İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsın
Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canım
Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsın
Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsin
Kızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
Ahh ahh
Günaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaa mantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın bahar

Güzel geçti ya ben seviyorum zaten seviyeleri. 15 sarma biraz fazla mı oldu bilemedim gerçi çok uzun değillerdi
Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi
8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mı
Bugün patladım ben ya

Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın
Afiyet olsun canım
İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsın
Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canım
Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsın
Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsin
Ahh ahh
Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın bahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…