Emzirmenin gucumu desekGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
Online alışveriş yok mu canım ? Ben geçen sene marttan beri hep o şekilde yapıyorum alisverisi kapina bırakıp gidiyorlar .Kendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...
Oo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galibaKızlar uyudu Allahım dinlenme saati başladı örgü mü örsem kore dizisi mi izlesem yoksa çamaşırları mı sersem yoksa Ekim ablam gibi gidip yatsam mı
Acı acı emzirdimTatlı tatlı yemenin acı acı sporu olmalı
Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)Menum 20.11
12.00
3 yumurta kizla ortak
1 dilim ekmekten bir dilim kaşarla tost(bu da kizla ortak)
Nescafe
Tam saati bilmiyorum
Yogurtlu kuskus
Ara nescafe
20.00
Bir tabak ezogelin
Yarim tabak patlican yemegi
3 yk pilav
Salata
21.00
2 bardak çay
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıylaMenüm biraz hasta menüsü
Sabah 11.00
1 kase çorba
1 dlm ekmek
Öğle 13.30
1 dlm ekmek
2 tk bal
2kaşık süt kaymağı
Ara ballı ıhlamur
Akşam 18.30
1 kase taze fasulye yemeği
Yoğurt
Ara ballı ıhlamur
Gece 23.15(hap almam gerekiyordu ve çok açtım.aç aç içmek istemedim.)
Yarım dlm ekmek
10 zeytin
Su 1lt ama aralarda bol sıvı tükettim
Spor yok
Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı kiBugunlerde aktif olamiyorum uyku duzenimde bozuldu gece benim kiz kalkiyor 1 saat uyumuyor zor uykuya daliyor 1 saat uyuyor geri uyaniyor baska bir zaman size katılırım ınşallah canim suan az az verebilirim veremezsemde sabit kalmaya calisirim size basarilar tatlim
Kızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
ooo süpersin dilosumGünaydın sevgili takım arkaslarimtartı günü arkasından ödül yapmamak harika bir duygu Çünkü ipin ucunu kacirdigim için bütün haftam çöpe gider buda pişmanlık ve yılginlikliga sebeb olurdu Aslında diyet değilde beni bu yeme ataklari yoruyor yoksa diyet tarzı beslenmeyi, hafif mideyi ,açken yemek yemenin keyfini çok seviyorum
Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracakEmzirmenin gucumu desek
Oo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galiba
Acı acı emzirdim
Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıyla
Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı ki
aynen öyle sigarayı bırakanlar istemsiz paket ararmis cebinde çevrede boş boş çikolata aradığın oldu mu ,
ooo süpersin dilosum
Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracakgece üç kere uyuttum WC ye gidip geldim bı baktım çaki gibi açmış gözleri beni gördü zıplıyor al diye
Yeni dizisine bakmadımda en son dodosolsollaya başladım sarmadı ya 24 yaşında kızla 18 yaşndaki oğlan zihinde uyuşmuyo kız çok sevimli ama. Bakınıyorum yeni dizi arıyorum. Güzel dizi de kalmadı pekOo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galiba
Acı acı emzirdim
Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıyla
Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı ki
aynen öyle sigarayı bırakanlar istemsiz paket ararmis cebinde çevrede boş boş çikolata aradığın oldu mu ,
ooo süpersin dilosum
Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracakgece üç kere uyuttum WC ye gidip geldim bı baktım çaki gibi açmış gözleri beni gördü zıplıyor al diye
Kore dizilerinde en çok yaşanan kadının büyük olması www izliyordum ordada 28 yaşında erkekn kadın 37Yeni dizisine bakmadımda en son dodosolsollaya başladım sarmadı ya 24 yaşında kızla 18 yaşndaki oğlan zihinde uyuşmuyo kız çok sevimli ama. Bakınıyorum yeni dizi arıyorum. Güzel dizi de kalmadı pek
2 doz yetecek mi?Kızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
ben öyle bol karbonlu yiyince ertesi gün değil de bir sonraki gün artı görürüm hepGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
O yaşta belki olabilirde 18 yaşında liseli ne biliyim mide mesleesi. Bi de iu nun moon loversi izledim geçen Allahım çok güzel başlıyo diziler 10 bölüm sonra acı gözyaşı dram izleyemedim 15tn sonraKore dizilerinde en çok yaşanan kadının büyük olması www izliyordum ordada 28 yaşında erkekn kadın 37
Almıyım canım kalsın2 doz yetecek mi?
10 15 tane al bence
bol bol ballı ıhlamur sen de iç şifa olsunAlmıyım canım kalsın
Sen napıyosn bu hafta az kopya ver
Guzel hafta sonları olsun kızlar ınsallah
Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmusGüzel geçti ya ben seviyorum zaten seviyeleri. 15 sarma biraz fazla mı oldu bilemedim gerçi çok uzun değillerdi
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayiSelam vermeden daldım mesajlara
Selam kızlargittimmi gelemiyorum iş bitmiyor çünkü, hızlıca evi topladım pazara gittilm bütün hafta ne yiycem derdi olmamasi lazım yeşillik sebze önemli
Geldim ev halkını doyur tekrar yemrk yap kız kek yapmak istedi onu yaptık ettik derken oldu bu saat
Çayımı aldım kırmızı odayı açtım biraz izliyim eşim gelir yasak dolayısı ile erken kapattı bugün
8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mıBaharım yeni yıla kadar yapabildiğimiz in en iyisini yapmaya çalışıyoruz(ben 23 Aralıgi hedefledim eşimin doğum günü)
Zaten kaçamak kesinlikle yapmiycagimiz için detoks sonra artı gelmiyecegini düşünerek haftada 1 detoks yapicaz yani ben yspicam
8 yumurta yedim gene olsa gene yerim
Bugün patladım ben ya
Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssınİyi akşamlar kızlar, herşey iyiydi ama akşam patladım
Menü
Sabah
2 tam buğday ekmeğinden 20g kaşarla tost
1 yumurta
1 kapya biber
Ara
2 küçük incir
Filtre kahve
Öğle
100g yoğurt
2 kepçe yayla çorbası
25g hellimle salata
Ara
2 wasa (18g ) arası labne (21 g)
Yesilcay ananaslı
Akşam
200g mantı (5yk)
1 tane zero cola
Su: 2.5 lt spor: sürekli kız kucağımda evi turladik spora vakit olmadı damak iyice sertleşmiş çok sinirli huysuz
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar çok güzel eksiler var tebrij edyrm. Yumurta detoksu etkisini göstermiş.bir sorun var kk alıntılar eklemedi.
Bugünün menüsü
KAHVALTI 10
2 çatal kavurma
Çok az köz sebze yoğurtlu
1 yumurtalı peynirli salata
Yarım hurma (kızımdan kalan)
Ara sütlü kahve
Akşam 4 .30
Toplamı 1 kaseden az kısır ve makarna
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu kereviz
Su 2.5 lt
Spor Bütün gün temizlik
İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsınUgrayamadim bu aksam. Kv bize geldi. Gündüz yemekle cocuklarla ugrastim. Aksamda yine cay fasli vs anca uyuttum bidiklari
Bu hafta malum sebepten sporumda yok. Eee zaten kaçamakta çoktu. Şimdi bu hafta biraz asılma zamanı. Araliga 10 gün var. 10 gunde 2 kg hedefi koyuyorum kendime. Acigi kapatip yilbasi hedefime ulasabilmek icin. Hadi sizlerde boyle hedef belirleyin. 2 kg olmasinda 1.3 1.5 olsun. Onemli olan kg kaybetmek
Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canımMenum 20.11
12.00
3 yumurta kizla ortak
Nescafe
Tam saati bilmiyorum
Yogurtlu kuskus
Ara nescafe
20.00
Bir tabak ezogelin
3 yk pilav
Salata
21.00
2 bardak çay
Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsınMenüm biraz hasta menüsü
Sabah 11.00
1 kase çorba
1 dlm ekmek
Öğle 13.30
1 dlm ekmek
2 tk bal
2kaşık süt kaymağı
Ara ballı ıhlamur
Akşam 18.30
Yoğurt
Ara ballı ıhlamur
Yarım dlm ekmek
10 zeytin
Spor yok
Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsinKendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Ahh ahhKızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın baharGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmusGüzel geçti ya ben seviyorum zaten seviyeleri. 15 sarma biraz fazla mı oldu bilemedim gerçi çok uzun değillerdi
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayiSelam vermeden daldım mesajlara
Selam kızlargittimmi gelemiyorum iş bitmiyor çünkü, hızlıca evi topladım pazara gittilm bütün hafta ne yiycem derdi olmamasi lazım yeşillik sebze önemli
Geldim ev halkını doyur tekrar yemrk yap kız kek yapmak istedi onu yaptık ettik derken oldu bu saat
Çayımı aldım kırmızı odayı açtım biraz izliyim eşim gelir yasak dolayısı ile erken kapattı bugün
8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mıBaharım yeni yıla kadar yapabildiğimiz in en iyisini yapmaya çalışıyoruz(ben 23 Aralıgi hedefledim eşimin doğum günü)
Zaten kaçamak kesinlikle yapmiycagimiz için detoks sonra artı gelmiyecegini düşünerek haftada 1 detoks yapicaz yani ben yspicam
8 yumurta yedim gene olsa gene yerim
Bugün patladım ben ya
Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssınİyi akşamlar kızlar, herşey iyiydi ama akşam patladım
Menü
Sabah
2 tam buğday ekmeğinden 20g kaşarla tost
1 yumurta
1 kapya biber
Ara
2 küçük incir
Filtre kahve
Öğle
100g yoğurt
2 kepçe yayla çorbası
25g hellimle salata
Ara
2 wasa (18g ) arası labne (21 g)
Yesilcay ananaslı
Akşam
200g mantı (5yk)
1 tane zero cola
Su: 2.5 lt spor: sürekli kız kucağımda evi turladik spora vakit olmadı damak iyice sertleşmiş çok sinirli huysuz
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar çok güzel eksiler var tebrij edyrm. Yumurta detoksu etkisini göstermiş.bir sorun var kk alıntılar eklemedi.
Bugünün menüsü
KAHVALTI 10
2 çatal kavurma
Çok az köz sebze yoğurtlu
1 yumurtalı peynirli salata
Yarım hurma (kızımdan kalan)
Ara sütlü kahve
Akşam 4 .30
Toplamı 1 kaseden az kısır ve makarna
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu kereviz
Su 2.5 lt
Spor Bütün gün temizlik
İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsınUgrayamadim bu aksam. Kv bize geldi. Gündüz yemekle cocuklarla ugrastim. Aksamda yine cay fasli vs anca uyuttum bidiklari
Bu hafta malum sebepten sporumda yok. Eee zaten kaçamakta çoktu. Şimdi bu hafta biraz asılma zamanı. Araliga 10 gün var. 10 gunde 2 kg hedefi koyuyorum kendime. Acigi kapatip yilbasi hedefime ulasabilmek icin. Hadi sizlerde boyle hedef belirleyin. 2 kg olmasinda 1.3 1.5 olsun. Onemli olan kg kaybetmek
Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canımMenum 20.11
12.00
3 yumurta kizla ortak
Nescafe
Tam saati bilmiyorum
Yogurtlu kuskus
Ara nescafe
20.00
Bir tabak ezogelin
3 yk pilav
Salata
21.00
2 bardak çay
Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsınMenüm biraz hasta menüsü
Sabah 11.00
1 kase çorba
1 dlm ekmek
Öğle 13.30
1 dlm ekmek
2 tk bal
2kaşık süt kaymağı
Ara ballı ıhlamur
Akşam 18.30
Yoğurt
Ara ballı ıhlamur
Yarım dlm ekmek
10 zeytin
Spor yok
Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsinKendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Ahh ahhKızlar şeker bağımlılığı da sigara bağımlılığı gibi resmen başım ağrıyor şekersizlikten. İki küp şeker mi tüttürsm napsam
Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın baharGünaydın mantının gücü adına hiiiiiiyaaaaaamantıyı yeyip düne göre eksi çıktım ya ben
Kız tartı var diye hafta sonunun ne sucu var
nasıl olcak o kiyarın tartı günü he mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?