Canım benim, çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde.Biliyorsun bu boyla, kiloyla herzaman senin azmine hayran olmuşumdur cnm
58-59 gibi bitirmeyi düşünüyorum canım.Canim supersin hedrfin kac
Bildirimim
Geçen hafta 79.5
Bugün 80.6
Fark +1.1
8 benm lanetim sanırım
Olsun...Gunaydın kızlar 3 gundur duzenım bozuldu bugun de regl oldum tartıdan umutlu degılım
Regle göre çok iyi değil misin?Geçen cuma74.5
Bu cuma 74.3
Fark 200 gr.
Regliyim o da etkiliyordur.
Yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama 3 incirle nasıl besleniyorsun?Evet abla sabah 3 incirle başladım. Sabahları suyla beraber incir veya hurma bazende kavrulmamış kuruyemş yiyosn akşamda aynı. Yanında su olduğu için 2yle başladım
Baznde 1 gibi yaparım. Yılbaşına kadar kafaya koydum hiç kilo veremesemde devam edicem nasipse. 1 ve 2 seviye karışık
Bir regl vakası daha :)Gecen hafta 74,5
Bugun 74.7
Artı 200
Bu sabah regl oldum
Anlamadığın bir yer olursa yardımcı olabilirim. İlk girince ben de bir kafa karışıklığı yaşadım çünkü.Teşekkür ederim bakiyim hemen
Super canim
Ben tam ödül yapmadım ama kendime bir hediye verdimHafta hanımlar kimse ödül günü öğünü yapmasin konsantremizi bozmadan pazartesi tartisina odaklanalim
Ptesi yapmayacak mıydıkNorth River sen erken kalkarsin, bildirimin nerde canikom :)
Irademı koruyamayınca zor ablaSenin icin hiç zor degil :)
Supersın canımBugun oyle yaptim
99 değilde 101 olayim ne olacak
Onemli olan devamliligi saglamak dimihepinize cok tesekkur ederim. Siz olmasaydiniz nasil olsa bozdum deyip devam edebilirdim Mefkurem
Gecmıs olsun canım sımdı nasıl babaannenBizimde memlekette cok kötü durum. Birde babam babannemle hastanede ne kadar kalacaklarida belli degil
Ben listelere uymaya calıstıkça daha cok yemek dusunuyorum poniYok canm yaa çok oyalandım
Sende 2den başla gel benle Merve
Cok sevindim canım Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsinDoktor kontrolüm iyi geçti arkadaşlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Ve kızım olacak
Allah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacak
Cok guzel canım
Tartıda çok güzel rakamlarla geldim :)
Geçen cuma: 65.7
Bu cuma:65.1
Fark: -0.6
Yüzde: %0.9
Yaptıgın sporu merak ediyorum bi ara bakıcamGünaydın hayırlı cumalarAllahım size ne istiyorsa vereceği bir gün olsun birazdan tartılacağım. Spora başladım. Chloe Ting beni mahvetti Çok yoruldum ama iyi gidiyor.
Keşke diyorum daha önceden başlasaydım. Neyse... Bu zamana kısmetmiş.
Amin canımAllah razı olsun arkadaşım, gerçekten ne kadar zor bir hissiyat sevdiğin iki insanın zorda olduğunu bilmek. Çok teşekkür ederim, Allah tüm herkesten razı olsun.Mefkurem ve diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim
Yine solladın beni dilekGünaydın hayırlı cumalar canlarım
Dünkü yumurta detoksumun karşılığını almisim haftaya tartı onceside kesinlikle yapicam
Geçen cuma 75.5 dim
Pazar 76.6 çıkıp kampa girdim
Dün detoks önce 74.8 dim
Bugün 74.1 çıktım
Biraz kafanız karisa bilir ama sonuca odaklanirsak güzel bir hafta geçiriyorum
Gerçekten sadık kalınca diyete güzel kilo veriliyor
Bu hafta daha iyi olacak eminim sporuna hayranım keske bende yapabilsemGünaydın kızlar
Geçen cuma 88.1
Bugün 88.0
Fark - 100gram
Spor 430dk
Yaptığm spor belki de diğer haftaya yansır pes etmek yok. İlk hedefm 87 idi pazartesiye görnrzsem ayıp olur artık.
Super gıtmıs abla bende mi yumurta yapsam acabaBenim bildirimim
Gecen hafta 97.9
Bugün 96.4
Fark 1.5
Dün - 400 dü
Dünkü menü 1.100 etki etmiş :))
Pazar +2 olmasaydim belki bugun düz - 2 olurdu
Neyse bunada şükür :)
67 gelmıs SevilayGunaysin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.8
-200
Masallah canımGünaydınlar,
Ne güzel eksi sonuçlar gelmeye başlamış. Ben de az da olsa eksimi yazayım şuraya.
Geçen Cuma: 85.5
Bugün:85.3
Fark: -200 gr
Kız niye artı geldiBildirimim
Geçen hafta 79.5
Bugün 80.6
Fark +1.1
8 benm lanetim sanırım
Dun duzen sizdi abla menumBi tartil bakalim belki şaşırtır :))
Dün menude yazmadin
Regl olunca tartı cok oynamıyıtGeçen cuma74.5
Bu cuma 74.3
Fark 200 gr.
Aman canım dikkat et cok gecmıs olsunDün bir grip başladı kızlar. Anlatamam.çoktandır böyle olmamıştım. Ateşim çıktı .Gece hep göğsün sıkıştı. Nefesim daraldı.öksürük de var.korona falan değildir inşallah.
Gece 10 kere kalkmışı dir rahat. BElki düzgün uyuşan 100 200 dahagiderdi.
Cok guzel toparladn canimGecen hafta 106.2
Bu hafta: 106.5
Dün:107.1 dim.
Bir gunde -600 gr @Tekrar deneMefkurem
Abla sabah erkenden kalkinca ikisinide sirayla geri uyuttum. Beni civcivler sabah uykusunu seviyor işte bende uyurlarken su icip yattim
Insallah canımHaftaya 73lerdeyiz birlikte ozaman
Insallah canımBir regl vakası daha :)
Ama bence şu an basit kiloda oldupuna göre bir sonraki haftaya güzel sonuçlarla bize geleceksin demek oluyor bu.
İlaç kullanıyorum canım o yanma hissi ve böbrek ağrım bitti şükürNorth River enfeksiyonun nasıl oldu? Eşimn evlenme teklif ettiği gün bnde olmştum hemde çok fena şekilde istifra ettiğimi hatrlıyorm bol bol
Başta ilerliyor ama sonra toparlamisti kalıcı birşey kalmadı sadece biraz unutkanlık oluştu isimleri kelimeleri karıştırma gibi birdeİlk acile kaldırıldıginda konusuyordu elini bacagini oynatiyodu. Sonraki gun konusamaz olmus. Hala konusmuyor çoğunlukla uyuyormuş. Bugun kolunuda oynatamamis80 yasinda
Siz niye detoxa giriştinizSenin adina sevindim cnm
Zor, aç :)
Bidaha detoks yapicam dersem, engel olun bana :)
Tebrikler güzel eksi canım
kaç yumurta yedin kız :) ama güzel eski gelmişGünaydın hayırlı cumalar canlarım
Dünkü yumurta detoksumun karşılığını almisim haftaya tartı onceside kesinlikle yapicam
Geçen cuma 75.5 dim
Dün detoks önce 74.8 dim
Bugün 74.1 çıktım
Bir yumurta canavarı da burda :) tebriklerBenim bildirimim
Gecen hafta 97.9
Bugün 96.4
Fark 1.5
Dün - 400 dü
Her eksi candırGunaysin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.8
-200
Süpersin canım hala verebiliyor olman süperGünaydınlar,
Ne güzel eksi sonuçlar gelmeye başlamış. Ben de az da olsa eksimi yazayım şuraya.
Kaçamak mi yaptın ama reglin gecikmiş ondan olabilirBildirimim
Geçen hafta 79.5
Bugün 80.6
Fark +1.1
8 benm lanetim sanırım
Tabi ki etkiler canımGeçen cuma74.5
Bu cuma 74.3
Fark 200 gr.
Ateşte varsa test ver canım inşallah değildir amaDün bir grip başladı kızlar. Anlatamam.çoktandır böyle olmamıştım. Ateşim çıktı .Gece hep göğsün sıkıştı. Nefesim daraldı.öksürük de var.korona falan değildir inşallah.
Oo reglzedeler herkes anlaşmış galibaGecen hafta 74,5
Bugun 74.7
Artı 200
Bu sabah regl oldum
Yediklerini telafi etmişsin canımGecen hafta 106.2
Abla sabah erkenden kalkinca ikisinide sirayla geri uyuttum. Beni civcivler sabah uykusunu seviyor işte bende uyurlarken su icip yattim
artidan iyidir
O benim disimin kavuguna yetmez lahmacunun yarısına naptın yazık günah yeseydin kızBen tam ödül yapmadım ama kendime bir hediye verdim
Bugün restoranlar kapanacak diye yarım lahmacun yedim, 2 tane de çiğ köfte.
Sagol cnmCoook guzel abla
Cok gecmis olsun cnmDün bir grip başladı kızlar. Anlatamam.çoktandır böyle olmamıştım. Ateşim çıktı .Gece hep göğsün sıkıştı. Nefesim daraldı.öksürük de var.korona falan değildir inşallah.
Geçen yaptiginda sana iyi gelmisti cnmEvet abla sabah 3 incirle başladım. Sabahları suyla beraber incir veya hurma bazende kavrulmamış kuruyemş yiyosn akşamda aynı. Yanında su olduğu için 2yle başladım
Baznde 1 gibi yaparım. Yılbaşına kadar kafaya koydum hiç kilo veremesemde devam edicem nasipse. 1 ve 2 seviye karışık
Fazla bi arti degil haftaya misliyle gider cnmGecen hafta 74,5
Bugun 74.7
Artı 200
Bu sabah regl oldum
Artini cok güzel toparladin cnmGecen hafta 106.2
Bizim odulumuz temiiz beslenme ve gördüğümüz eksilerHafta hanımlar kimse ödül günü öğünü yapmasin konsantremizi bozmadan pazartesi tartisina odaklanalim
Herkes de bir olmaz cnm ama bana yaramıyor. Belki et diye fazla yediğim icin de olabilir :)) sonrasinda hep arti cikarimabla ya ben bunu hic bilmiyodum
Carsidayim diye en saglikli bu sandim
Bugunku tartımın sebebi bu mu yoksa
Kac haftadir hep eksiydin cnm belki bu hafta vücut dinlenmek istemistir :)
Önümüzdeki pazartesi basliyoruz :))Ptesi yapmayacak mıydıkben ondan buraya bildirim yapmadim hatlar yandı 82.8 im +200 g
Kampa katildigina göre mecbur koruyacaksin :))Irademı koruyamayınca zor abla
Haftaya pazar biraz ilavelerle yapabilirizSuper gıtmıs abla bende mi yumurta yapsam acaba
Dilek kandirdi beniSiz niye detoxa giriştiniz
Bende evlendigimde 56-58 civarriydim-59 gibi bitirmeyi düşünüyorum canım.
Bende evlendigimde 56-58 civarriydim
Şimdi o kiloda dusunemiyorum kendimi
68 de bile l eylek oldun diyolardi
Ya yedim de noldu, içine salçayı basmışlar :)O benim disimin kavuguna yetmez lahmacunun yarısına naptın yazık günah yeseydin kız
Akşam planım yemek yememek :)Bugün yemek planlariniz ne kizlar
1 haftadir aklimda kısır var :)) dün o yuzden karnibahar almistim
Bol acili eksili yapayim
Evde baska yemek var ama yemicem :)
Ezogelin çorbası. Dunden patlican yemegi var bendeBugün yemek planlariniz ne kizlar
1 haftadir aklimda kısır var :)) dün o yuzden karnibahar almistim
Bol acili eksili yapayim
Evde baska yemek var ama yemicem :)
Normalde hurma canm, bazen incir veya kuruyemiş tüketiliyo çok aç hissetmedim şekerli olduğu için kan şekerim çok düşmediCanım benim, çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde.
58-59 gibi bitirmeyi düşünüyorum canım.
Bence o sıkışma noktan, o bir eşik aşacaksın ve bitecek.
Olsun...
Regle göre çok iyi değil misin?
Bir dahaki haftaya kadar kesin eksisin o kesin de :)
Yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama 3 incirle nasıl besleniyorsun?
İncir prolaktin hormonunu tetiklediği için ben kontrollü yemeye başladım artık.
Bir regl vakası daha :)
Ama bence şu an basit kiloda oldupuna göre bir sonraki haftaya güzel sonuçlarla bize geleceksin demek oluyor bu.
Anlamadığın bir yer olursa yardımcı olabilirim. İlk girince ben de bir kafa karışıklığı yaşadım çünkü.
Tebrik ederm cnm o kadar stres altında artı gelmedin. Hedefin kaçtı?
Muhteşem vay eniştenin doğum gününde mutlaka 6larda olacaksın belliGünaydın hayırlı cumalar canlarım
Geçen cuma 75.5 dim
Dün detoks önce 74.8 dim
Bugün 74.1 çıktım
O spora bu kadar az eksi kötü olmş ama artıdan iyidirGünaydın kızlar
Geçen cuma 88.1
Bugün 88.0
Fark - 100gram
Spor 430dk
Yaptığm spor belki de diğer haftaya yansır pes etmek yok. İlk hedefm 87 idi pazartesiye görnrzsem ayıp olur artık.
Ay ne güzel sağlıkla al kızını kucağına. Bir de ablası var sanırım. Ne güzel çok iyi arkadaş olacaklar anlaşacaklar:) bir de kızın öksürüyormuş geçmiş olsun. Çok faydalı bişey var. Cevizi kırmadan fırına at sık sık karıştırarak iyice kavur. Sonra kır yesin. Çok etkili dene istersen.
Çok geçmiş olsun hem babana hem babanenene çabucak iyileşirler inş. Uzakta olunca indan daha çok merak ediyor
Kızlar yazdıklarınızı okudum için teşekkür ederim. Ve sırf bu yüzden bu konuyla ilgili yazıyorm şimdi. Ben dönüp msjımı tekrar okudum belki yanlış yazmışımdır hatalıyımdır diye düşündüm.ama aynısını kendisi yaptı mı acaba?? Üstelik burdaki herkes kötü niyetim olmadığını söylediği halde. İnsan hata edebilir ama hatada bu kadar ısrarcı olmak...Hayyal . Şu saatten sonra bu konu hakkında konuşmak da istemiyorum benim için kapanmıştır..şuraya biraz şarj olmaya Geliyoruz. Kimsenin huzuru kaçmasın.
Haftaya -2 verirsn abla dert etmeBenim bildirimim
Gecen hafta 97.9
Bugün 96.4
Fark 1.5
Dün - 400 dü
65 seni çağırıyorrGunaysin kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta 68.0
Bugun 67.8
-200
Süperr benceGünaydınlar,
Artıdan iyidir rakibem. Bu hafta da sağlam asılıcam tozumu yutacaksınGeçen cuma74.5
Bu cuma 74.3
Fark 200 gr.
Neyse ki çok değilmiş pazartesiye 74tn kurtul artıkGecen hafta 74,5
Bugun 74.7
Artı 200
Bu sabah regl oldum
+300 bunu halletmn lazım canım 9larda seni çağırıyor at gitsin şu üç haneleri artıkGecen hafta 106.2
Artıdan iyidir canm. Bu hafta bazı günler menülerin fazla gelmişti bana
Hastalığa rağmen çok değilmiş ama pazartesiye hallet cnm 7lerde seni çağırıyorPtesi yapmayacak mıydıkben ondan buraya bildirim yapmadim hatlar yandı 82.8 im +200 g
Bende sarma yaptim afiyet olsun canim
65 beni cagiriyorda ben bir turlu gidemiyorum65 seni çağırıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?