Aman dikkat et. Artik kis geldi korona ile grip karisti birbirine. Gecmis olsunDün bir grip başladı kızlar. Anlatamam.çoktandır böyle olmamıştım. Ateşim çıktı .Gece hep göğsün sıkıştı. Nefesim daraldı.öksürük de var.korona falan değildir inşallah.
Gece 10 kere kalkmışı dir rahat. BElki düzgün uyuşan 100 200 dahagiderdi.
Aaa kilo almışsın.neden böyle oldu?Bildirimim
Geçen hafta 79.5
Bugün 80.6
Fark +1.1
8 benm lanetim sanırım
Burada test sırası o kadar yoğun ki.olmasan da sırada kaparsın diye duymuştum.İnşaallah değildir ama grip gibi başlıyor olma ihtimalin var cnm bi test yaptr istersen
Sağol canım.Aman dikkat et. Artik kis geldi korona ile grip karisti birbirine. Gecmis olsun
Olur canım saymayalım.bu hafta beni de tatmin etmedi zaten.200gramla yensem ne olacak?
Aşırı yediğin günü iyi telafi ettin canım bu artinda bu hafta dikkat etmenle gidecek zaten kaçamak yapmiycagimiz için tıkır tıkır eksiler gelicek artık
Teşekkür ederim bakiyim hemenİnşallah içinde hangi sıkıntılar varsa kaybolur gider birer birer. Ben de istiyorum gitmek aslında.
Şu mali durumumu toparlarsam ilk işim o olacak.
Ben buradaki programı yapıyorum. Her günğn egzersizi ayrı. 2. gün bitti benim.Chloe Ting 2020 Get Peachy Challenge
Grow that booty with Chloe Ting's 28 day Get Peachy Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, resistance bands & dumbbells recommended!www.chloeting.com
Mefkuremcim harikasın maşallah
Kesinlikle verimli geçen bir hafta oldu motiveme motive kattı bu sonuçHarikasin canim cok guzel vermissin 1 hafta da
Haftaya 73lerdeyiz birlikte ozamanGecen hafta 74,5
Bugun 74.7
Artı 200
Bu sabah regl oldum
İnşallah bakalim. Hedefimden 1.5 kg uzaktayimAşırı yediğin günü iyi telafi ettin canım bu artinda bu hafta dikkat etmenle gidecek zaten kaçamak yapmiycagimiz için tıkır tıkır eksiler gelicek artık
Sen bu hizla devam edebilirsen 68 görürsün yılbaşındaKesinlikle verimli geçen bir hafta oldu motiveme motive kattı bu sonuç
HeççOlur canım saymayalım.bu hafta beni de tatmin etmedi zaten.200gramla yensem ne olacak?
Benim ayak degil kiz koyduKız o ayak ne sıfırlanmasn diye mi. Bunu diyetçiler iyi bilir iyi güldüm
Gerçi biz tombiklerin ayağı böyle kibar mı olur düşünemedimBenim ayak degil kiz koydu
Haftaya bende 73leri istiyorummmmm73.3 süper olurdu-1Haftaya 73lerdeyiz birlikte ozaman
Sadece 14 kg bir kizin ayağıGerçi biz tombiklerin ayağı böyle kibar mı olur düşünemedim
Ay abla ya ben bunu hic bilmiyodumDöner tuzlu oldugu icin ödem yapabiliyor cnm yoksa guzel menü
Hayırlı haberler gelsin insallah canim ❤❤Aniden tansiyonu 22 ye cikmis. Dedemler fenalastigini farkedince hemen ambulansi aramislar. Dedem dilalti hapi vermis. Hastaneye yuruyerek gitmiş, konusuyormusta. Ama sonra beyne pihti atmis
Super canim
Tartıda çok güzel rakamlarla geldim :)
Geçen cuma: 65.7
Bu cuma:65.1
Fark: -0.6
Yüzde: %0.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?