İyi geceler güzellikgayet ıyı abla ekmek de yok superr..
bol proteınlı bı menu yıne.. ınsallah +lardan kurtulmana yardımcı olcuak.. sonrada hızlı bı ınıse gecıcez beraber.. yarında sporumuzu yapalım bugun olmadı mademsımdı bende yatıp uyuym.. yarın staja gıtmıcem konusurz yıne.. herkese ıyı geceler opulduunz..
2 tane haşlıyorum bazen sarısını oğluma veriyorum b,r tanesini o da kızıyor sen za-yıflıycan diye biz mi kilo alalım diyor :)Valla bendebazen yiyorm
Cnm bu hafta artıdayım o yüzden bugün tek Pro yaptım3 yumurta mı çok değil mi?
iyi geceler herkese bende kaçar yarınınız bu günden çok daha güzel olması duasıyla ...Bende yoruldum
Herkese iyi geceler
Şimdi herkes yatağa leptinler çalışmaya başlasınki yağlar yakılsın
Sabaha görüşürüz canlar
abla bence de gayet iyiOhhh be bitti nihayet
Şimdi bende sıra
8.00 3 kaşık dönerli 3 yumurtalı omlet
13.00 5 ekmeksiz fırın köfte 1 bar kefir
17.30 tavuk salatası
Su 2 lt yi geçmiştir
Ayy evet ya .zuhal abla haklısın...Hadi imkanlardan dolayı yemeği geç yemek zorunda kaldın cananım
Ama 11 de kafana silahmı dayadılar meyve ye diye
TesekkurlerrValla aferim kuzum menüde çok güzel
aynn ablam yapmaya çalışıyoruz bir şeyler zaten ♥14 muuu? Cabucak verirsin sen genceciksin:) ama kilo vericem diyip metabolizmani da bozma bu yasta. Her seyden kararinca az ve oz ye:)
günaydınnn ablaaaaa ♥Günaydın canlar gününüz aydın neşeniz bol olsunben bugün çok yazamayabilirim alışverişe çıkıcam kızımı doktora götürücem gelince yazarım artık
Gecmis olsn canm doktor rutin kontrol icn mi?Günaydın canlar gününüz aydın neşeniz bol olsunben bugün çok yazamayabilirim alışverişe çıkıcam kızımı doktora götürücem gelince yazarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?