Ben buraya 91 olarak basladim canimm. Dunden onceki gun 89,7tdim. Smdi 88,7. Dogum kilosu oldgu icin hizli gittigni jmuyorum:)Gunaydinnnn kizlarrrrr.
Zuhal ablacigim diyetisyenim icebilirsin dedi sadece y.cay diger bitki caylari yasak
BBD kactin ki cok sevinmis gorunuyosun
yok yok sen proteıne devam et madem ıse yarıyo...İyi geceler güzellik
Altının yarısı gitmişti yarına ne kadar gider bilmiyom
Ama perşembeye az eksi olacak heralde
Merhaba ben de bebek emziriyorum. İlk defa geçen gün form çay içtim. Acaba zararlı mı, onu söylemiş miydi diyetisyenin?Gunaydinnnn kizlarrrrr.
Zuhal ablacigim diyetisyenim icebilirsin dedi sadece y.cay diger bitki caylari yasak
BBD kactin ki cok sevinmis gorunuyosun
Ee sonucu solemicek msn canm:)gunaydın cıcısleeerr..
musmutlu bı gun olsun herkes adına..BBD canım bu arada masallah.. hep boyle gıder umarım tum fazlalıklardan kurtulmus olursun..
bende sabah tartıldım bu aradaaaa....
Ee sonucu solemicek msn canm:)
Ben sadece cuma ve ppzt tartiliyorum super aksiyon valla adranalin tavan yapiyoooo :)
Kg gidiyoooo hadi bakalim kizlarrrr ne mutluuuuu oleyyyy ins benimde gidiyosur benim bu haftaki hedefim 86.5
Mefkurem [QUOTE="mefkurem, post: 42124403, member:
Tatlım hatice yeni başladı ve ilk 1 -2 hafta fazla vermesi normal
Ama bu herkesde böyle olacak diye bişey yok
Mesela ben haftalara baktığımızda hiç çok çok vermedim
Elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tabi hepimiz herşeyi zaten biliyoruz uygulamak içinde biraz iteklenmemiz gerekiyor
Bende bulamadım cnmkızlar leslıe 3 mılden sonrasnı goremıyorum benlınk fılan atarmısnz..? 3e baslıcam yoksa..
İyide nasıl beslendiğini söyledinmiKızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
Kızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
Bende bulamadım cnm
Aslında önceden bulmuştum ama nasıl hiç haturlamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?