💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi geceler güzellik
Altının yarısı gitmişti yarına ne kadar gider bilmiyom
Ama perşembeye az eksi olacak heralde
yok yok sen proteıne devam et madem ıse yarıyo... hem bak bugun 4 mıl yapıcaz leslıe suyunu da 3un ustunde gormek ıstıyorum.. (-) cıkman lazım 300 gr fılan bıle ıyıdır..

Gunaydinnnn kizlarrrrr.

Zuhal ablacigim diyetisyenim icebilirsin dedi sadece y.cay diger bitki caylari yasak

BBD kactin ki cok sevinmis gorunuyosun
Merhaba ben de bebek emziriyorum. İlk defa geçen gün form çay içtim. Acaba zararlı mı, onu söylemiş miydi diyetisyenin?

gunaydın cıcısleeerr..

musmutlu bı gun olsun herkes adına.. BBD canım bu arada masallah.. hep boyle gıder umarım tum fazlalıklardan kurtulmus olursun..

bende sabah tartıldım bu aradaaaa....

Ben sadece cuma ve ppzt tartiliyorum super aksiyon valla adranalin tavan yapiyoooo :)

Kg gidiyoooo hadi bakalim kizlarrrr ne mutluuuuu oleyyyy ins benimde gidiyosur benim bu haftaki hedefim 86.5

aynen canım bende normalde senın gıbıym arada cok tartılmam. gecen hafta cuma 76.4tu ıste.. oyle cok hızlı hedeflerm yok sahsen saglıklı gıtsn bıdaha gelmesn kılolar amacm bu.. 75lerı goruyum dıyodm.. 700 gr olmus ısde bakalım 1kgın uzerıne cıkarsam sevınırm ama..

hıc merak etme bız dogru bıldıklerımızı yaparsak kacarı yok gıdıyo yanı

kızlar ben sporumu yapıyorum sımdı.. leslıe 4 mıl. bakalım ılk defa yapıcam heyecanlıym.. opuldunuz..

kızlar leslıe 3 mılden sonrasnı goremıyorum ben lınk fılan atarmısnz..? 3e baslıcam yoksa..

Abla menüme yorum yapmadın dün, öööyle bekledim :) ama beğendiğini umuyorum

Başka kızlar da var, genel olarak 3 kilo veriyor haftalık sizin takımda hatta. Ama bana göre değil öyle diyetler. Benim karnım doycak öncelikle, çünkü sağlıklı ve doyurucu nasıl beslenebilirim bunun düzenini Oturtmaya çalışıyorum. Hızlı da verdiğim oldu zamanında ama ömürlük olur inşallah bu sefer, seninki de öyle olsun inşallah. Çok çaba harcamış ın çünkü

Maşallah yetişiyorsun herşeye nazar değmesin, ve bilmediğim iz şeyler öğretiyorsun. Teşekkür ederim kendi adıma. Hayırlı sabahlar. Geceyi sabah ettik oğlanla[/QUOTE]
Ahh cnm kusura bakma tatlım atlamışım, gözümden kaçtı heralde
Dünde yeni Gelenler olunca, bide akşam bişeye canım sıkıldı

Dedimya herkesin vücut yapısı farklı. bizim takımda Şeyda çok güzel veriyor. Tmm çok az yiyor ama ben aynı şekilde yesemde veremiyom mesela
Vücuttaki kas yapısıda önemli

Günaydın fıstık adaylarım

Güzel hareketli enerji dolu bi günümüz olsun

BBD
Tatlım çok sevindim adına
İlk 1-2 hafta fazla gitmesi normal vücut başta su atıyor bide yeme düzenin değiştiği için, tepki veriyor

Kızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi

N Neshve

Bende diyorum nasıl atlattım senin menünü
Tatlım buraya yazmamışınki
Ama baktım gerçekten çok güzel maşallah sadece suyunu artırman lazım
Kilonu 0.35 le çarparsan ihtiyacın olan miktar çıkar
Ama sıcak spor durumlarında artması gerekir
Helede sen emziriyosun mutlaka daha fazla içme lazım

Kızımı kontrole getirdm doktor zayıf dedi diyet yaptığımı söyledim bebeğe diyet yaptırmışsın dedi çok kızdımama başla madem dedi
İyide nasıl beslendiğini söyledinmi
Sen sadece diyet yapıyom dediysen dr bişey yemiyon zannetmiştir

canım bebegının saglıgı herseyden onemlı.. sut olucak seylerını asla kısma.. bız her zaman burdayız bılıyosun sana destek oluruz ama bebısıne kıyamam kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…