💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bir çok kez yaşadım ... Perşembenin geleceği Çarşambadan belli olur ya son günlerdeki düzensiz beslenmen bu patlamayı yaşayacağına işaretti bence Ama telafisi yapılır bir iki günlük kaçamakların yeterki düştüğün yerden kalkıp yoluna devam et bırakma..
Diyet disiplin işi icindrki iştah canavarıni uyandırmamak için doğru beslenmek çok önemli..Sabahtan yemeğini yap eksik etme dolabından sebzeni yeşilliğini doğru yiyecek yiyip karnını doyurursan cislarq hayır demek daha kolay brnce

Canım hissi çokiyi bilirim
Suan sanirsam hersey sana baktigi ve guzel uyuyamadigin icin duygusal açlık var
Menülerini suan bi tarafa at
Ilk firsatta kendine haftalik bi menu ayarla
Ve sunu unutma zayıflamak sadece guzellik degil
Ayni zamanda saglik demek
Bunu unutma olur mu
O hazir yemek nosunu da at çöpe ve kendine söz ver
Ben senin güçlü olduğuna inaniyorum
Yapabilirsin
Yok abla o değil. Bu
Ben de bulup ekliyim seni kuzum elf ile başlayan biseycik
Kisisel hesap olunca acik yazmak istemdim burda

Bugünkü menümü de hemen yazayim
Kahvalti(11:30)
1 orta boy haş patates
1 haş yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
4 fincan çay

Aksam(19:20)
Karışık kuru sebze kavurmasi(doyana kadar yedim porsiyon yapmadim ama 8 kasik kadar falandir)
Yoğurt
2 dilim tb ekmek

Ara(22:30)
1 kupa yeşilçay

*Su 1.5 litre

En güzeli hiç bulasmamak cnm alma boşver sodalarla o ihtiyacını gidermeye çalışsan olmazmiki

Afiyet olsun canım Neden sabahları haşlanmış patates oluyor menunde merak ettim

Afiyet olsun canım Neden sabahları haşlanmış patates oluyor menunde merak ettim
Kiz cok mu sık yedim farkinda değilim
Eşim evdeyken favori kahvaltımızdır bizim
Eş varken bizi napican
Ay yok bacim bu izinleri ayda 1 verseler kâfi bence
Zaten evden çıktığımız yoktu bir de yasak geldi sipalara tamaaaammmm.... hepten welcome to karantina yani

Günaydın kızlar... Huzurlu bir gün diliyorum. Amine Busra sevdiğin şeyleri haftada 1 gün az miktarda yesen nasul olur acaba??, yol uzun olduğu için bıkkınlık yapıyor olabilir. Ben bir dönem hafta nın 6 günü diyet yqptm sadece cumartesi istediklerimi uedim bu şekilde 103 kilodan
85 lere kadar düştüm ve hiç zorlanmadan. Üstelik ben de troit var biraz zor veriyorum.
Eşim normalde karısmaz abla da fazla tukettınce o beni frenliyor
Son 3 aydr ancak yarım bardak içtim. Bence içtikçe insanın içesi geliyor. İçmeyince de aklına gelmiyor. Tanıdğm çoğu kişi önce maden suyu ve meyve suyu karıştrp içti. Sonra madensuyu ayran içtiler. Bu şekilde bıraktılar bence sen de bırakabilirsin sağlık için çok zararlı gerçekten.

patates salatasini çok severim ama yanında poğaça ıslak kek olucak

Dört gözle normal eğitim düzenlerinw döneceklerini beklerken bu karantina olmadı şimdiNeyse sağlık olsun

Hayyal geçmiş olsun canım
Amcamla yengemde de pozitif cıktı
2 küçük çocuklari var
Kapiya yemek koyuyorlar gelinleri,kizlari
Cocuklar alip yiyor
Cok zor cidden..Allah yardimcimiz olsun
Çok teşekkür ederim tatlım... Bugün gene yemek götürcem. Dün de eşim uğradı kapıya su filan bıraktı. İnternetten market alışverişi ile halletmeye çalışıyoruz eksiklerini de.

patates salatasini çok severim ama yanında poğaça ıslak kek olucak

Dört gözle normal eğitim düzenlerinw döneceklerini beklerken bu karantina olmadı şimdiNeyse sağlık olsun
Ooo sen eski 'gün' tarzında seviyosun patates salatasını Ne günlerdi okuldan gelirdim, annemin günden kalanlarını tırtıklardım.

Çok teşekkür ederim tatlım... Bugün gene yemek götürcem. Dün de eşim uğradı kapıya su filan bıraktı. İnternetten market alışverişi ile halletmeye çalışıyoruz eksiklerini de.
Nasıllar pek cnm ağır geçirmiyordurlar inşallah .Kekik çayı ve yağının iyi geldiğini okudum .Dünde eşim adaçayı ebegümeci iyi geliyormuş dedi aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…