Okullar kapatıldı gene
İyi bağımlısın Merve ozaman benim tatlıya olduğum gibiAhh abla bir becerebılssm su kola lanetinden vazgecebılssm,,,,,,
1 yudumu bile oyle bir haz veriyor ki bana
Malesef canım sigara bagımlılıgı gibiİyi bağımlısın Merve ozaman benim tatlıya olduğum gibi
Diyet yaparken icmiyorsun ama ozaman nasıl dayanıyorsunMalesef canım sigara bagımlılıgı gibi
Afiyet olsun canım gayet dengeli benc eSabah 11.30
1 kaşık reçel
8 zeytin
1 dlm ekmek
1.5 kk peynir
Öğle 15.00
3 köfte
2 kaşık pilav
2 kepçe tarhana
Ara 1 fincan kurşungeçirmez kahve
Akşam 20.00
Diyet patlıcan yemeğim (az yağlı tuzlu)
1 kaşık pilav
2 kaşık tarhana çorba
1 kaşık şeftali hoşafı
Bir parça tavuk eti
Yoğurt
Su 2 lt
Spor
Gayet yumuşak bir dille yazmıştım bu kadar sert bir şekilde cevap yazmanıza çok şaşrdm.kendi uslubünuza bakın isterseniz.Ayrıca siz temaslıydınız ve test yapmadınız diye hatrlyrm. Test yapmadıysanz pozitif olma ihtimaliniz de var.dikksatli olmanızı tavsiye etmiltim sadece. Neyse uzatmayacağım tekrardan annenize babanıza da geçmiş olsunBu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme, kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Yok toplu taşımaya binme yok başkasının anne babasını düşün falan filan! Azıcık empati!
Abla ya okurken yedim diyceksin sandımGelin kek göndermişti
Yarim dilim kalmış, esimle oglan yemedi
Normalde coktan benim mideme inmiştisöz verdim diye 1 lokma keki bile yemedim
Ne olucak böyleOkullar kapatıldı gene
Niyetimden nasıl bu kadar emin olabilirsiniz şaşrdm gerçekten. Ayrıca her tarafta pozitif olduğunu bildiği halde dışarıda gezip milleti evine kahvaltıya davet edeni bile duyduk.ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni gerçekten iyi niyetle yazmıştm ama hassas olduğunuz için alınganlık yapıyorsunuzGeçmiş olsun dahi demeden hiç tanımadığım merhabamın dahi olmadığı biri bana başkasının annesini babasını düşün toplu taşımaya binme derse kızarım mefkurem. Bunu 5 yaşındaki insan dahi bilir. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Moralim bozuk değil aslında sadece bişey yapamadığım için üzülüyorum. Neyse boşverin.
Almamak ıcın zorluyorum almayınca bir sure cok zorlanıyorum ama alısıyorum lakın bir kere taviz verdim mı tekrar toparlamam cok zor oluyor yazın bol bol tuketınce sımdı diyete bile adapte olamıyorum suan beni esimin evde olması frenliyorDiyet yaparken icmiyorsun ama ozaman nasıl dayanıyorsun
Burdada kapatilsaydi bu kadar artmazdiOkullar kapatıldı gene
Düne göre gayet iyi cnm :))Sabah 11.30
1 kaşık reçel
8 zeytin
1 dlm ekmek
1.5 kk peynir
Öğle 15.00
3 köfte
2 kaşık pilav
2 kepçe tarhana
Ara 1 fincan kurşungeçirmez kahve
Akşam 20.00
Diyet patlıcan yemeğim (az yağlı tuzlu)
1 kaşık pilav
2 kaşık tarhana çorba
1 kaşık şeftali hoşafı
Bir parça tavuk eti
Yoğurt
Su 2 lt
Spor
Yok kizzz yermiyim :))) bu sefer ciddi söz verdimAbla ya okurken yedim diyceksin sandımama yememissin Bende surmuyorum ağzıma bu süreçte copede gitse umrumda olmiyacak öğlen kahve ile bir kare bitter yiyim dedim unutmuşum okadar kararliyim yani Yol arkadaşlığı yaptığından dolayı bana ablam dahada motiveyim aman bozmiyalim bu büyüyü
Bdn tatli falan istemiyorumBaşım ağrıyor sekersizlikten kaynaklı bence bı duş alıyım iyi gelir inşallah
Cnm gerçekten seninki bagimlilik olmusAlmamak ıcın zorluyorum almayınca bir sure cok zorlanıyorum ama alısıyorum lakın bir kere taviz verdim mı tekrar toparlamam cok zor oluyor yazın bol bol tuketınce sımdı diyete bile adapte olamıyorum suan beni esimin evde olması frenliyor
Bu aksam acıktım ikinci bardak çayı icemedim midem bulandıBurdada kapatilsaydi bu kadar artmazdi
Tr de vaka sayilarini vermiyolar artik, tek hastaneye yatanlari soyluyolar
Demekki baya fazla
Düne göre gayet iyi cnm :))
Yok kizzz yermiyim :))) bu sefer ciddi söz verdim
Bdn tatli falan istemiyorum
Sadece aksamlari acikiyorum, o zorluyor biraz
Abla iyiki bu hafta rakip degiliz17.11.sali _kamp 3.gün
12.30
2 dil. Yaptigim ekm.
2 tavada yumurta
Peynir
1 zeytin
Domates
18.15
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dil. Yaptigim ekmek
Eşim normalde karısmaz abla da fazla tukettınce o beni frenliyorCnm gerçekten seninki bagimlilik olmus
Ama almayincada icmeden durabiliyorsun
Tek yol, alisincaya kadar eve sokmamak
Tabi eşin istemiyorsa hic almayin.
Kabak iyi hoşta aciktitiyor insanı17.11.sali _kamp 3.gün
12.30
2 dil. Yaptigim ekm.
2 tavada yumurta
Peynir
1 zeytin
Domates
18.15
1 tabak kabak yemegi
1 kase yogurt
1 dil. Yaptigim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?