• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Degerlerinin iyi olmasina sevindim cnm
-ki normalde çoğu kişide d vit eksikligi olur, ne güzel sende yokmus

İnsilun direnci bizim gibi yag orani devasa olanlarin hepsinde var buna ilave karaciğer yaglanmasi da vardir
Bunun çözümü glisemiks indekse dikkat ederek duzenli beslenmek ve yürüyüş

Güzel görünüyor cnm
Ekmeğin ne ekmegi
Karabuğdaylı çavdar ekmeği abla tadı güzel

Gunaydın kızlar
Sabaha kadar benim ufaklıgın salladım sabah 9 gıbı esimin kahvaltısını verip geri yattım 10 bucuk gibide cocukların kahvaltısını verdım yine geri yattım simdi kendim kahvalti yaptım hasarsız gectı bakalım sımdılık kahvaltım aksama fırında tavuk kanat yapmayı planlıyorum corba ve makarna var yanına birde salata yaptım mı tamamdır

Gunaydın kızlar
Sabaha kadar benim ufaklıgın salladım sabah 9 gıbı esimin kahvaltısını verip geri yattım 10 bucuk gibide cocukların kahvaltısını verdım yine geri yattım simdi kendim kahvalti yaptım hasarsız gectı bakalım sımdılık kahvaltım aksama fırında tavuk kanat yapmayı planlıyorum corba ve makarna var yanına birde salata yaptım mı tamamdır
Niye uyumadi cnm dişimi cikiyor

Sen makarnadan yemezssin heralde :)

Onumuzdeki hafta bu durumu da alisiriz heralde cnm
Ilk hafta herzaman zordur

Menulerim iyi ama karsiligi pek iyi degil nedense 😬

Sabahtan planli olmak en onemlisi cnm
Yoksa acikinca neye saldiracagimizi sasiriyoruz
Bide malum karbon yedikce yiyesi geliyor insanin
3 gün sabredip sekerli hamurlu bisey yemezsen ondan sonrasi daha kolay oluyor

Colayla iyi wc temizleniyirmus :))) evde varsa wc ye dök. Bidaha da alma
Asit ihtiyacin varsa soda ic

Benim daha var cnm heralde bugunde yerim

Bence güzel olmus cnm

Tatli yagli hamurisi pilav makarna vs. Bildigimiz seyler :)
Sabah max. 2 dil. Ekmek, gunde 1 porsiyon meyve yiyebilirsin
Seker orucu gibi düşün

İnşallah bikac güne daha iyi olurlar cnm

Pazartesi den benden pek gitmemis cnm
Sadece 400 arti vardi, o gitmiş
Buraya yazdigim hariç lokma koymadim agzima, bide hep aç uyudum

Senin adina cok sevindim cnm

Biran once dr dan randevunu al cnm
Bizim en büyük hedefimiz kilo vermekten daha çok kaçamaksiz iştah patlaması gereksiz ağza biseyler atmamak olsun bunu başarıp konsantre olmayı basardikmi kac Gr kaç kilo gitmiş teferruat yani ablacığım ❤️❤️

Degerlerinin iyi olmasina sevindim cnm
-ki normalde çoğu kişide d vit eksikligi olur, ne güzel sende yokmus

İnsilun direnci bizim gibi yag orani devasa olanlarin hepsinde var buna ilave karaciğer yaglanmasi da vardir
Bunun çözümü glisemiks indekse dikkat ederek duzenli beslenmek ve yürüyüş

Güzel görünüyor cnm
Ekmeğin ne ekmegi
Sadece insulin direnci yok iste. Pco da oldugu için hepsi birbiriyle baglantili. Ben sadece insulin icin degil pco ve ozellikle killanma sorunum icin çözüm istiyorum. En azindan emzirirken ilaca baslatabilirse başlayayim. İlerde lazere de giderim. Biyik kendim almayi ogrendim yine de her hafta hatta 5 gunde cikmaya basliyor. Cenem, boynum bildigin kapkara kalin killar cikiyor. Göğüs, gobekte bile var.diger yerleri hic söylemiyorum. Yani cok utaniyorum artik. Resmen cenemde sakal gibi killar oluyor

Buz lazeri düşündün mü canm bende pcosluyum bnde düşünüyorum. Yalnız yaptırdıktan sonra tam bitiş olsa bile gebelikte tekrar çıkıyormuş hormonlar sebep oluyormuş. Bende Allah izin verirse üçüncü çocuktn sonra yaptırmayı istiyorum.
Valla ben 3. Cocuk istemiyorum. Buyuk konusmayida sevmem yasim genç daha. Ama suanki hedeflerim arasinda bir cocuk daha yok. Cunku ben ne gençliğimi yasadim ne 20li yaşlarimi. Suan 26 yasindayim. Kucukte 3 4 yasina gelince calismak istiyorum. Bu sene kg verme hedefim ve dgsye girme hedefim var. Onlisans mezunuyum 4e tamamlamam istiyorum. Calismayali 4 sene olcak. Calismaya kalkissam bile beni kimse işe almaz. Muhasebe gecmisim var. En azindan 4e tamamlarsam belki kurs vs ile biseyler yaparim. Seneye de kpss hazirlanmak istiyorum belki nasip olur bilinmez
Uzun yazdim kusura bakma. Yani 3. Cocuk istemedigim icin suan eger baslatirsa ilac tedavisine baslayip sonra lazer istiyorum. Cunku once lazer cozum değilmiş

Bizim en büyük hedefimiz kilo vermekten daha çok kaçamaksiz iştah patlaması gereksiz ağza biseyler atmamak olsun bunu başarıp konsantre olmayı basardikmi kac Gr kaç kilo gitmiş teferruat yani ablacığım ❤️❤️
Beni de sokalim kampa. Ben baska turlu iflah olmicam. Bu hafta sabit kapatsam sukretcem

Başım agriyordu uykusuzluk dahada costurdu kızi uyuttum bende yanında uyuycam mutfağı bile topliycak enerjim yok kalkınca yaparim artik
Ah ben hastaneden geldim.cocuklar yeni uyumus. Ne sevindim. Daha basim yastiga degdi kucuk olan kalkti emzirdim emzirdim. Baya zaman gecti. Tam daldim dalmadim derken buyuk olan kalkti. Yatamadim tekrar. Benimde icimden hiç bişey yapmak gelmiyor..

Niye uyumadi cnm dişimi cikiyor

Sen makarnadan yemezssin heralde :)
Abla koyde bir aksam golge oyunu oynayalım dediler humala babası ogun golgeden korktu aksam oldumu uyumucam diye cıldırıyordu sımdı birde geceleri uyanmak cıktı dısler tamamlandı abla sanmam diş olsun kac gundur buyugunu yapmıyordu bugun yaptı belki bu gece rahat uyur :olamaz:
Yok yemem abla salata tavuk yerım

Sadece insulin direnci yok iste. Pco da oldugu için hepsi birbiriyle baglantili. Ben sadece insulin icin degil pco ve ozellikle killanma sorunum icin çözüm istiyorum. En azindan emzirirken ilaca baslatabilirse başlayayim. İlerde lazere de giderim. Biyik kendim almayi ogrendim yine de her hafta hatta 5 gunde cikmaya basliyor. Cenem, boynum bildigin kapkara kalin killar cikiyor. Göğüs, gobekte bile var.diger yerleri hic söylemiyorum. Yani cok utaniyorum artik. Resmen cenemde sakal gibi killar oluyor
O zaman sonuclarini alip hem endokrine hemde dermatolaga git cnm
Belki hormon dengesizligi vardir

Pco, insilun direnci, kilo hepsi birbiriyle baglantili
Kilo verdikce hepsi düzelecek

Valla ben 3. Cocuk istemiyorum. Buyuk konusmayida sevmem yasim genç daha. Ama suanki hedeflerim arasinda bir cocuk daha yok. Cunku ben ne gençliğimi yasadim ne 20li yaşlarimi. Suan 26 yasindayim. Kucukte 3 4 yasina gelince calismak istiyorum. Bu sene kg verme hedefim ve dgsye girme hedefim var. Onlisans mezunuyum 4e tamamlamam istiyorum. Calismayali 4 sene olcak. Calismaya kalkissam bile beni kimse işe almaz. Muhasebe gecmisim var. En azindan 4e tamamlarsam belki kurs vs ile biseyler yaparim. Seneye de kpss hazirlanmak istiyorum belki nasip olur bilinmez
Uzun yazdim kusura bakma. Yani 3. Cocuk istemedigim icin suan eger baslatirsa ilac tedavisine baslayip sonra lazer istiyorum. Cunku once lazer cozum değilmiş
Bunlara Allah ömür versin, iyi yetistirmek nasip olsun cnm
Insan ömrünü cocuklar icin harciyor, bide ne kadar cocuk, o kadar fazla sorumluluk, stres
Beni de sokalim kampa. Ben baska turlu iflah olmicam. Bu hafta sabit kapatsam sukretcem
Kacamak yapmiyacagina söz veriyormusun 😁

Başım agriyordu uykusuzluk dahada costurdu kızi uyuttum bende yanında uyuycam mutfağı bile topliycak enerjim yok kalkınca yaparim artik
Insan uykusuz olunca eli kolu kalkmiyor
Dinlenirsin inş cnm
Abla koyde bir aksam golge oyunu oynayalım dediler humala babası ogun golgeden korktu aksam oldumu uyumucam diye cıldırıyordu sımdı birde geceleri uyanmak cıktı dısler tamamlandı abla sanmam diş olsun kac gundur buyugunu yapmıyordu bugun yaptı belki bu gece rahat uyur :olamaz:
Yok yemem abla salata tavuk yerım
İnşallah uyusun cnm
Cocuklarin uyku duzeni bozulunca zor oluyor

Kızlar yesiğin ekmek türğnü değiştirecem mayasz yufka ekmek yemeyi düşünüyorum. Kv söylesem yapar bize memlekete gittikçe anneme de yaptrrm bir de bir öprencimin annesi yapıyor ondan da alıyorum. Bakalım belki bu ekmek daha iyi olur. Şimdilik 79 görene kadar çok çok az ekmek tüketrm.

O zaman sonuclarini alip hem endokrine hemde dermatolaga git cnm
Belki hormon dengesizligi vardir

Pco, insilun direnci, kilo hepsi birbiriyle baglantili
Kilo verdikce hepsi düzelecek

Bunlara Allah ömür versin, iyi yetistirmek nasip olsun cnm
Insan ömrünü cocuklar icin harciyor, bide ne kadar cocuk, o kadar fazla sorumluluk, stres

Kacamak yapmiyacagina söz veriyormusun 😁
Soz veriyorum. Kendimi sikmazsam ipin ucu kaçacak.

Allah bunlara sağlık sihhat versin. Esim erkek olursa diye 3. Lafi cok yapiyodu sanki garantisi mi var

Back