• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben bugünde yazmicaktim. Ama yazacagim. Sopalari hazirlayin.

Sabah-guzel başlamıştık oysa
Saat 11.00
Nescafe
1.5 haslama yumurta
Domates salata
2 catal helva
1 dilim peynir

Saat 13.00 civarı
Az kabak cekirdegi
Sicak cikolata(kendim yaptım)

Buraya kadar da cok iyiydi
Sonra mal gibi green salad dan siparis verdim. Hem param gitti boşa hem de emegimi çöp ettim
İcinde nugget tavuk ve kofte . Soslu makarna ve salata vardi
Birde ayran ve sutlac

Aksam yemeğine kv gittik
1 tabak kuru fasulye
Salata
1 servis kasigi pilav
Uzerine bir koca tabak tatli
Ve cay

Ben nasil bir insanım ki irademe sahip cikamiyorum. Nasil bir ahmagim ki 2 haftadır ac yatmisken dengesizce bunları yiyebiliyorum.
Yarin sabah kan tahlili icin doktora gidicem
Yarin benim icin yeni baslangic olsun....
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bir çok kez yaşadım ... Perşembenin geleceği Çarşambadan belli olur ya 😁son günlerdeki düzensiz beslenmen bu patlamayı yaşayacağına işaretti bence ☹️Ama telafisi yapılır bir iki günlük kaçamakların yeterki düştüğün yerden kalkıp yoluna devam et bırakma..
Diyet disiplin işi icindrki iştah canavarıni uyandırmamak için doğru beslenmek çok önemli..Sabahtan yemeğini yap eksik etme dolabından sebzeni yeşilliğini doğru yiyecek yiyip karnını doyurursan cislarq hayır demek daha kolay brnce

Selam. Dunku yaptigim ahmakliga hâla cok uzuluyorum. Nerden baksam bu hafta çöp olcak kesin birde regl oldum. Hic spor yapasim kalmadi sadece uyumak istiyorum. Ev isi falanda yapasim yok. Depresyona mi girdim ne...
Dünün bedelini 3 gün yesillik ağırlıklı ve sebze haslamasi ile kapamaya caliscam. Spor canim istemese de leslie yapcam bugun. Eliptigin olduğu odayi kiz giriyor diye kitledik, simdi kapi acilmiyor. Ustelik cocuklarin kiyafet dolabida ordaydi 🙄
Canım hissi çokiyi bilirim
Suan sanirsam hersey sana baktigi ve guzel uyuyamadigin icin duygusal açlık var
Menülerini suan bi tarafa at
Ilk firsatta kendine haftalik bi menu ayarla
Ve sunu unutma zayıflamak sadece guzellik degil
Ayni zamanda saglik demek
Bunu unutma olur mu
O hazir yemek nosunu da at çöpe ve kendine söz ver
Ben senin güçlü olduğuna inaniyorum
Yapabilirsin😍😍
Yok abla o değil. Bu
Ben de bulup ekliyim seni kuzum elf ile başlayan biseycik
Kisisel hesap olunca acik yazmak istemdim burda

Bugünkü menümü de hemen yazayim
Kahvalti(11:30)
1 orta boy haş patates
1 haş yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
4 fincan çay

Aksam(19:20)
Karışık kuru sebze kavurmasi(doyana kadar yedim porsiyon yapmadim ama 8 kasik kadar falandir)
Yoğurt
2 dilim tb ekmek

Ara(22:30)
1 kupa yeşilçay

*Su 1.5 litre

Almamak ıcın zorluyorum almayınca bir sure cok zorlanıyorum ama alısıyorum lakın bir kere taviz verdim mı tekrar toparlamam cok zor oluyor yazın bol bol tuketınce sımdı diyete bile adapte olamıyorum suan beni esimin evde olması frenliyor
En güzeli hiç bulasmamak cnm alma boşver sodalarla o ihtiyacını gidermeye çalışsan olmazmiki

Bugünkü menümü de hemen yazayim
Kahvalti(11:30)
1 orta boy haş patates
1 haş yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
4 fincan çay

Aksam(19:20)
Karışık kuru sebze kavurmasi(doyana kadar yedim porsiyon yapmadim ama 8 kasik kadar falandir)
Yoğurt
2 dilim tb ekmek

Ara(22:30)
1 kupa yeşilçay

*Su 1.5 litre
Afiyet olsun canım 😍Neden sabahları haşlanmış patates oluyor menunde merak ettim 😁

Afiyet olsun canım 😍Neden sabahları haşlanmış patates oluyor menunde merak ettim 😁
Kiz cok mu sık yedim farkinda değilim 🙈
Eşim evdeyken favori kahvaltımızdır bizim
Eş varken bizi napican 😁
Ay yok bacim bu izinleri ayda 1 verseler kâfi bence :D
Zaten evden çıktığımız yoktu bir de yasak geldi sipalara tamaaaammmm.... hepten welcome to karantina yani :-)

Günaydın kızlar... Huzurlu bir gün diliyorum. Amine Busra Amine Busra sevdiğin şeyleri haftada 1 gün az miktarda yesen nasul olur acaba??, yol uzun olduğu için bıkkınlık yapıyor olabilir. Ben bir dönem hafta nın 6 günü diyet yqptm sadece cumartesi istediklerimi uedim bu şekilde 103 kilodan
85 lere kadar düştüm ve hiç zorlanmadan. Üstelik ben de troit var biraz zor veriyorum.
Eşim normalde karısmaz abla da fazla tukettınce o beni frenliyor
Son 3 aydr ancak yarım bardak içtim. Bence içtikçe insanın içesi geliyor. İçmeyince de aklına gelmiyor. Tanıdğm çoğu kişi önce maden suyu ve meyve suyu karıştrp içti. Sonra madensuyu ayran içtiler. Bu şekilde bıraktılar bence sen de bırakabilirsin sağlık için çok zararlı gerçekten.

Kiz cok mu sık yedim farkinda değilim 🙈
Eşim evdeyken favori kahvaltımızdır bizim

Ay yok bacim bu izinleri ayda 1 verseler kâfi bence :D
Zaten evden çıktığımız yoktu bir de yasak geldi sipalara tamaaaammmm.... hepten welcome to karantina yani :-)
patates salatasini çok severim ama yanında poğaça ıslak kek olucak😁

Dört gözle normal eğitim düzenlerinw döneceklerini beklerken bu karantina olmadı şimdi:(Neyse sağlık olsun

Hayyal Hayyal geçmiş olsun canım
Amcamla yengemde de pozitif cıktı
2 küçük çocuklari var
Kapiya yemek koyuyorlar gelinleri,kizlari
Cocuklar alip yiyor
Cok zor cidden..Allah yardimcimiz olsun
Çok teşekkür ederim tatlım... Bugün gene yemek götürcem. Dün de eşim uğradı kapıya su filan bıraktı. İnternetten market alışverişi ile halletmeye çalışıyoruz eksiklerini de.

patates salatasini çok severim ama yanında poğaça ıslak kek olucak😁

Dört gözle normal eğitim düzenlerinw döneceklerini beklerken bu karantina olmadı şimdi:KK43:Neyse sağlık olsun
Ooo sen eski 'gün' tarzında seviyosun patates salatasını :deli: Ne günlerdi okuldan gelirdim, annemin günden kalanlarını tırtıklardım.

Çok teşekkür ederim tatlım... Bugün gene yemek götürcem. Dün de eşim uğradı kapıya su filan bıraktı. İnternetten market alışverişi ile halletmeye çalışıyoruz eksiklerini de.
Nasıllar pek cnm ağır geçirmiyordurlar inşallah .Kekik çayı ve yağının iyi geldiğini okudum .Dünde eşim adaçayı ebegümeci iyi geliyormuş dedi aklında olsun

Back