• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Azıcık anlayış!
Canım benim kotu niyetle soylemem istir sen suan canın cok sıkkın oldugu ıcın ters anladın sanırım ailene bırsey dememis 😔

-Canım benim kotu niyetle soylemem istir sen suan canın cok sıkkın oldugu ıcın ters anladın sanırım ailene bırsey dememis 😔-
Yok gerçekten çok saçma konuşmalar bunlar. Aylardır televizyonlar bas bas bağırıyor. 35 yaşına gelmişim, eğitimli bir insanım. Annem de babam da korona olmuş. Annemin kronik bronşiti var ve hastalık ciğerlere inmiş film çekildi. Kalkmış geçmiş olsun demeyi geçtim demeç verince, hele beni zerre tanımamasına rağmen, ben kusura bakmayın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Aksam yemegıyle size dahil oluyorum ınsallah birde su tartıya cıkmamayı becersem cok super olacak
Gelin kek göndermişti
Yarim dilim kalmış, esimle oglan yemedi
Normalde coktan benim mideme inmişti 😂😂😂söz verdim diye 1 lokma keki bile yemedim 🤗

Bu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme, kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Yok toplu taşımaya binme yok başkasının anne babasını düşün falan filan! Azıcık empati!
Tatlimmm kötü niyetle söylenen bisey yok ortada
Moralin bozuk oldugu icin alinganlik yapiyorsun

Tatlimmm kötü niyetle söylenen bisey yok ortada
Moralin bozuk oldugu icin alinganlik yapiyorsun
Geçmiş olsun dahi demeden hiç tanımadığım merhabamın dahi olmadığı biri bana başkasının annesini babasını düşün toplu taşımaya binme derse kızarım mefkurem. Bunu 5 yaşındaki insan dahi bilir. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Moralim bozuk değil aslında sadece bişey yapamadığım için üzülüyorum. Neyse boşverin.

ok gerçekten çok saçma konuşmalar bunlar. Aylardır televizyonlar bas bas bağırıyor. 35 yaşına gelmişim, eğitimli bir insanım. Annem de babam da korona olmuş. Annemin kronik bronşiti var ve hastalık ciğerlere inmiş film çekildi. Kalkmış geçmiş olsun demeyi geçtim demeç verince, hele beni zerre tanımamasına rağmen, ben kusura bakmayın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Ben yinede kotu niyetle soyledıgını dusunmuyorum canım annenle babanda ınsallah tez zamanda ıyılesecekler
Gelin kek göndermişti
Yarim dilim kalmış, esimle oglan yemedi
Normalde coktan benim mideme inmişti 😂😂😂söz verdim diye 1 lokma keki bile yemedim 🤗
Bende bu aksam kacamaksız besleniyorum diye kola ıcmedım ama zor tutuyorum 😁

-Canım benim kotu niyetle soylemem istir sen suan canın cok sıkkın oldugu ıcın ters anladın sanırım ailene bırsey dememis 😔-
Yok gerçekten çok saçma konuşmalar bunlar. Aylardır televizyonlar bas bas bağırıyor. 35 yaşına gelmişim, eğitimli bir insanım. Annem de babam da korona olmuş. Annemin kronik bronşiti var ve hastalık ciğerlere inmiş film çekildi. Kalkmış geçmiş olsun demeyi geçtim demeç verince, hele beni zerre tanımamasına rağmen, ben kusura bakmayın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Bu durumda hastaneye yatırmadılar mı canım? Bi de senin msjdan biz, anneme gittim yemek yaptım diyince onların evde yaptın anlaşılıyordu sıkıntı yok yani cnm boşver ;)

Selam kızlar 😍 menümü yazıyım anca wc fırsat buldum an itibariyle 😂

Kahvaltı 10.30
2 yumurtalı menemen
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz

Ara çeyrek sütle neskafe

16.00 1 kase lahana yemeği 1 bardak ayran

18.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
5,6 parça kirmizi pancar turşusu (bu senedeki favori tursum her hafta 1 kilo alıp yapıyorum 🙃)

2,5 lt su

Çok bırakan olmaz mı o zaman?
Niye ne alaka amacımız haftasonu yemelerini engellemek bunun için bırakan olursa yapicak bişey yok
zayıflamak için buradayız önceliğimiz bu olması lazım bizi yerimizde saydiran haftasonu yemelerimizi engellemek için öyle yada boyke birşey yapmak gerekli

Selam kızlar 😍 menümü yazıyım anca wc fırsat buldum an itibariyle 😂

Kahvaltı 10.30
2 yumurtalı menemen
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz

Ara çeyrek sütle neskafe

16.00 1 kase lahana yemeği 1 bardak ayran

18.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
5,6 parça kirmizi pancar turşusu (bu senedeki favori tursum her hafta 1 kilo alıp yapıyorum 🙃)

2,5 lt su
Gayet iyi gidiyorsun cnm

Ben 5-6 sene oncesinde Light icerdim :)
En son ne zaman içtim hatirlamiyorum
Nasıl şekerli geliyor içemiyorum ben artık
Gerçi ben ayrandan başka içecek pek sevmem yemekte keşke her cısa karşı böyle bir duruşum olsa😁

Geçmiş olsun dahi demeden hiç tanımadığım merhabamın dahi olmadığı biri bana başkasının annesini babasını düşün toplu taşımaya binme derse kızarım mefkurem. Bunu 5 yaşındaki insan dahi bilir. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Moralim bozuk değil aslında sadece bişey yapamadığım için üzülüyorum. Neyse boşverin.
Konuya tesadüfen girdim msjinizi gördüm caresizliginizi anlıyorum Allah tez zamanda acil şifalar versin anne babanıza çok geçmiş olsun bu hastalığın bir karakteri yok bazen kronik hastalar bile semptomsuz atlatıyor bazen hafif belirtilerle yada bazen ağır grip gibi inşallah aileniz en hafif şekilde atlatır o yüzden kendinizi yıpratmayın size ihtiyaçları vardır sağlam durun tekrar çok geçmiş olsun

Back