- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Bu aralar istikralı olduğum yürüyüş:) arkadaşmla gidiyoruz bol dedikoduyla şarj oluyoruz resmen. Kadın 62 kilo 2 kg vermek için ger gün yürüyor. Ama daga 84 kadar çıkmış yavaç yavaş verniş işteAfiyet olsun canım çok güzel helede spor
Sporla pestili telafi etmişin en azindan cnm gerisi zaten cok güzelİyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 9. 30
2 haş yumurta
Yoğurt
2 ceviz 2 kayısı
Ara 4
Yarım lahmacun
Akşam 5.30
1 kase mercimekli çorba(1 kemikli)
Fırında tavuk
3.4 çatal pataesi
Yeşillik turp
Ara 1d elma
Biraz ceviz pestil 1.2 kayısı
Su en az 1.5 lt
Spor 60 dk yürüyüş
Bugün iyiydim ama akşamki pestil bozdu.
Yarına daha iyi menü olur
Oooo sen de baya farkeder o zamanEkmek mi oda neEkmek memkun mertebe yemiycem lahanada bulgur vardı günlük karbon için yeterli olmuştur diye düşünüyorum abla
K. Kisiri baya guzel oluyor acili eksiliYarın akşam yemeği olarak karnabahar kisirimi yapsak@Mefkurem
Ablacığım izlediğim strateji şu yönde olacak kalorisi az doğru besini bol kepçe hatta iki tabak şeklinde yiyip gözümüde karnimida doyurmak bence sende bı düşün bunu
Vermedimi 2 kiloyuBu aralar istikralı olduğum yürüyüş:) arkadaşmla gidiyoruz bol dedikoduyla şarj oluyoruz resmen. Kadın 62 kilo 2 kg vermek için ger gün yürüyor. Ama daga 84 kadar çıkmış yavaç yavaş verniş işte
Bir haftadr aç 63 ten 62.800 düşmüşVermedimi 2 kiloyu
Ben soz veremiyorumBugün cumaya göre +2 ciktim
Bakalim yarin nasil olacak
Kizlar yilbasina kadar kacamaksiz kampina katilmak isteyen varmi
Valla aç kaldim. Ve de hâla açım. Nasil uyuyacam bilmiyorumÇok güzel menü afiyet olsun
Başarılı menü. Yalnız aç kalmadın mı? Sebze pişirseydin keşke. Al karnabahar haşla yoğurtla ye pratik de olur.
Afiyet olsun. Başarılı menü.
İyi menü afiyet olsun
Pizzayla doyydun mu? Keşke başja bişey daha ekleswydin
Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Valla bende öyle yapiyorim.sebze yemegi ve ekmek yoksa 2 tabak yedigim oluyor doymuyorum çünkü. Bu arada ben karnabahar yeni yedimYarın akşam yemeği olarak karnabahar kisirimi yapsak@Mefkurem
Ablacığım izlediğim strateji şu yönde olacak kalorisi az doğru besini bol kepçe hatta iki tabak şeklinde yiyip gözümüde karnimida doyurmak bence sende bı düşün bunu
Ben tartilmazsam kafayi yerimCumaya kadar tartılmama kararı aldm. Bir de böyle deneyeyim brlki etkili olur
Kg azaldıkça vermek zorlasiyor. Bende sali gunune randevu aldim dahiliyeye insulin d vit falan baktircam. Birde bu killanma sorunum artik illlaallah ettirdiBir haftadr aç 63 ten 62.800 düşmüş
Hosgeldiniz :) kendinizi tanitin menu ve spor paylaşımları yaparak başlarsınızMerhaba bende yeni başlıyorum yarın tartılıp öteki gün sağlıklı beslenmeye adım atacağım. Uygunsa gruba katılmak istiyorum.
Neyi ilk kez yapican yoğurtlu kerevizimi kurufasulye yemiValla bende öyle yapiyorim.sebze yemegi ve ekmek yoksa 2 tabak yedigim oluyor doymuyorum çünkü. Bu arada ben karnabahar yeni yedimyarin kuru fasulye yapmak istiyorum birde kereviz yogurtlicam. Tarif vermek isteyen var mi ilk kez yapacagim. Oglen kerevizi yaparim tok tutsun
Polikistik varmı oda kıllanma yapıyor diye biliyorumKg azaldıkça vermek zorlasiyor. Bende sali gunune randevu aldim dahiliyeye insulin d vit falan baktircam. Birde bu killanma sorunum artik illlaallah ettirdi
Sabah yumurta yemek ve dediğin gibi diğer öğünde sebze salata yemek tok tutuyor insanıValla aç kaldim. Ve de hâla açım. Nasil uyuyacam bilmiyorum
Sabah 8de eşim kardesimi sinava goturdu. Ekmekte yokmuş alamadik. Menemen ekmeksiz doyurmadi zaten.
Uzerine oglen evde yemek yoktu burda da yazdim. Yemek sepeti de gezdim gezdim en sonunda esimden ciğkofte istedim. Çünkü yusraya patates kizarttim, esleme yogurt yedirdim. Kendime hazirlik yapacak vakit kalmadi. Eee çiğ kofteyide lavassiz yedim o an gecici doyurdu.
Sonra anneme geçtik. Yahni yapacagini soylemisti. O kadar actimki boregi gorunce dayanamadim yedim. Kardesim nescafe yapti içtim. Aksamda sadece corba ve et doyurmadi. Sebzenin gozunu sevem
Evet var malesefPolikistik varmı oda kıllanma yapıyor diye biliyorum
Bende çok severim yürüyüşü çok yürürdüm kızdan önceBu aralar istikralı olduğum yürüyüş:) arkadaşmla gidiyoruz bol dedikoduyla şarj oluyoruz resmen. Kadın 62 kilo 2 kg vermek için ger gün yürüyor. Ama daga 84 kadar çıkmış yavaç yavaş verniş işte
Kerevizi yogurtlu ilk kez yapcam. Genelde portakalli yemek yapiyodum. Henuz portakal almadik hic. Yogurtlu denemek istiyorumNeyi ilk kez yapican yoğurtlu kerevizimi kurufasulye yemi
Onunda çözümü kilo vermek diye biliyorum Kilonu verince herşey daha güzel olucakEvet var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?