• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kerevizi yogurtlu ilk kez yapcam. Genelde portakalli yemek yapiyodum. Henuz portakal almadik hic. Yogurtlu denemek istiyorum
Rendeleyip sarımsaklı yoğurda katıp yiyorum .dereotu maydanozla üstünü süslüyorum azcikta zeytinyağı koyabilirsin

Bugunku menum
Kahvalti(11:30)
Kiymali melemen(5 kasik kadar)
1 Kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmek
1 kupa sutle granül kahve

Aksam(19:15)
5 kasik kadar kiymali patlican yemegi
Narlı mevsim salata
Yogurt
1 tb ekmek

Su 2 litreyi gecti bugun 😍😍

Selimbilginmd bu doktoru inst takip edin paylaşımlarını okuyun arkadaşlar okadar guzel açıklıyorki aralıklı oruçu neden kilo alırız.. nasıl kilo veririz nasıl bence aydınlanma yaşayacaksınız 😍
Gercekten cok guzel anlatmis insilun olayini
Sakin kafayla tekrar okuyacam
Sagolsin cnm
Merhaba bende yeni başlıyorum yarın tartılıp öteki gün sağlıklı beslenmeye adım atacağım. Uygunsa gruba katılmak istiyorum.
Kurallarimiza uyarsan tabiki katilabilirsin cnm :)
Bugunku menum
1 Kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmek

Narlı mevsim salata
Yogurt
1 tb ekmek

Su da cogaldigina göre muhteşem olmus :))

Gunaydin ben 5te tartildim 107.2 geldim. + 1 kg var ama gece 2 gibi sut ictim. Uyutmadilarda tabi yine
5 de tartılırsan tabi artı çıkarsın canım.aynı saatlerse tartılmaya çalış.

kerevizi rendele.sarımsaklı yoğurt ve cevizle karıştır oh miss.
bir de şöyle yemiştim kereviz rendele havuç rendele sotele üstüne sarımsaklı yoğurt .bu da efsane birşey oluyor.ama 1. daha diyete uygun tabi

Bugunku menum
1 Kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmek

Narlı mevsim salata
Yogurt
1 tb ekmek

güzel menü canım.

5 de tartılırsan tabi artı çıkarsın canım.aynı saatlerse tartılmaya çalış.

kerevizi rendele.sarımsaklı yoğurt ve cevizle karıştır oh miss.
bir de şöyle yemiştim kereviz rendele havuç rendele sotele üstüne sarımsaklı yoğurt .bu da efsane birşey oluyor.ama 1. daha diyete uygun tabi
Valla o saatte kalkınca ne yapayim mecburen boyle oluyor. Evde duzen yokki...

Çiğ den deneyecegim. Kahvalti yaptik. İkinciye yatcaz şimdi oglen kalkariz anca

Valla bende öyle yapiyorim.sebze yemegi ve ekmek yoksa 2 tabak yedigim oluyor doymuyorum çünkü. Bu arada ben karnabahar yeni yedim :D yarin kuru fasulye yapmak istiyorum birde kereviz yogurtlicam. Tarif vermek isteyen var mi ilk kez yapacagim. Oglen kerevizi yaparim tok tutsun
Çiğden kerevizi rendele üstüne sarımsaklı yoğurt varsa ceviz yeterli.ben bazen havuç da rendeleyorum bir de pulbiber serpiyorum birazcık
Bugunku menum
1 Kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmek

Narlı mevsim salata
Yogurt
1 tb ekmek

Ooo rakibem by hafta iddialı suyu da artırmış

Bu kız tam anasının kızı sabah sabah haşlanmış karnabahar yiyor buzdolabında gördü istedi
Dünde sulu köfte yaptım evdekilere Asya'nın önüne hem köfte hem lahana yemeği koydum köfteyi yemedi lahanayı yedi 😁Sebze aşığı bir bebeğim var😍

Biz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
Hayırlı yolculuklar cnm nereye yolculuk..
Cnm okadar emeğin çöpe gitmesin en azından sabit kalmaya calis

Günaydın iyi haftalar arkadaşlar...
Haftasonu gelemedim. Zaten bir iyi bir kötüydüm. Sabah çok fazla baş ağrısı ile uyandım. İşlerimi toplayıp eve gitmeyi düşünüyorum duruma göre.
Bildirim yapıp daha sonra gene geleyim aranıza:
Pazartesi: 65,9
Cuma: 65,7 idi.
Almamışım ama vermemişim de :confused:

Back