• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar bugünün menüsü
KAHVALTI 9. 30
2 haş yumurta
Yoğurt
2 ceviz 2 kayısı
Ara 4
Yarım lahmacun
Akşam 5.30
1 kase mercimekli çorba(1 kemikli)
Fırında tavuk
3.4 çatal pataesi
Yeşillik turp
Ara 1d elma
Biraz ceviz pestil 1.2 kayısı
Su en az 1.5 lt
Spor 60 dk yürüyüş
Bugün iyiydim ama akşamki pestil bozdu.
Yarına daha iyi menü olur
Sporla pestili telafi etmişin en azindan cnm gerisi zaten cok güzel
Ekmek mi oda ne 😁Ekmek memkun mertebe yemiycem lahanada bulgur vardı günlük karbon için yeterli olmuştur diye düşünüyorum abla
Oooo sen de baya farkeder o zaman 😁
Yarın akşam yemeği olarak karnabahar kisirimi yapsak 😋@Mefkurem
Ablacığım izlediğim strateji şu yönde olacak kalorisi az doğru besini bol kepçe hatta iki tabak şeklinde yiyip gözümüde karnimida doyurmak bence sende bı düşün bunu:KK66:
K. Kisiri baya guzel oluyor acili eksili
Ben onu fazla yiyince arti cikiyorum cnm :)) sende öyle olmaz heralde

Bu hafta bana sislik yapicak seyleri yememeye calisacam
Aksamlari pro salata yapmayi düşünüyorum

Selimbilginmd bu doktoru inst takip edin paylaşımlarını okuyun arkadaşlar okadar guzel açıklıyorki aralıklı oruçu neden kilo alırız.. nasıl kilo veririz nasıl bence aydınlanma yaşayacaksınız 😍

Çok güzel menü afiyet olsun

Başarılı menü. Yalnız aç kalmadın mı? Sebze pişirseydin keşke. Al karnabahar haşla yoğurtla ye pratik de olur.

Afiyet olsun. Başarılı menü.

İyi menü afiyet olsun

Pizzayla doyydun mu? Keşke başja bişey daha ekleswydin

Afiyet olsun

Güzel menü afiyet olsun
Valla aç kaldim. Ve de hâla açım. Nasil uyuyacam bilmiyorum
Sabah 8de eşim kardesimi sinava goturdu. Ekmekte yokmuş alamadik. Menemen ekmeksiz doyurmadi zaten.
Uzerine oglen evde yemek yoktu burda da yazdim. Yemek sepeti de gezdim gezdim en sonunda esimden ciğkofte istedim. Çünkü yusraya patates kizarttim, esleme yogurt yedirdim. Kendime hazirlik yapacak vakit kalmadi. Eee çiğ kofteyide lavassiz yedim o an gecici doyurdu.
Sonra anneme geçtik. Yahni yapacagini soylemisti. O kadar actimki boregi gorunce dayanamadim yedim. Kardesim nescafe yapti içtim. Aksamda sadece corba ve et doyurmadi. Sebzenin gozunu sevem

Yarın akşam yemeği olarak karnabahar kisirimi yapsak 😋@Mefkurem
Ablacığım izlediğim strateji şu yönde olacak kalorisi az doğru besini bol kepçe hatta iki tabak şeklinde yiyip gözümüde karnimida doyurmak bence sende bı düşün bunu:KK66:
Valla bende öyle yapiyorim.sebze yemegi ve ekmek yoksa 2 tabak yedigim oluyor doymuyorum çünkü. Bu arada ben karnabahar yeni yedim :D yarin kuru fasulye yapmak istiyorum birde kereviz yogurtlicam. Tarif vermek isteyen var mi ilk kez yapacagim. Oglen kerevizi yaparim tok tutsun

Cumaya kadar tartılmama kararı aldm. Bir de böyle deneyeyim brlki etkili olur
Ben tartilmazsam kafayi yerim :D
Hergun yuzumu inceliyorum suzulme var mi diye :/ birde kiyafet deneyecek oluyorum. Kendimi vazgeciriyorum. Daha 1 ay bile olmadi en az 10 kg vermem lazim fark olmaso icin

Valla bende öyle yapiyorim.sebze yemegi ve ekmek yoksa 2 tabak yedigim oluyor doymuyorum çünkü. Bu arada ben karnabahar yeni yedim :D yarin kuru fasulye yapmak istiyorum birde kereviz yogurtlicam. Tarif vermek isteyen var mi ilk kez yapacagim. Oglen kerevizi yaparim tok tutsun
Neyi ilk kez yapican yoğurtlu kerevizimi kurufasulye yemi

Kg azaldıkça vermek zorlasiyor. Bende sali gunune randevu aldim dahiliyeye insulin d vit falan baktircam. Birde bu killanma sorunum artik illlaallah ettirdi
Polikistik varmı oda kıllanma yapıyor diye biliyorum

Valla aç kaldim. Ve de hâla açım. Nasil uyuyacam bilmiyorum
Sabah 8de eşim kardesimi sinava goturdu. Ekmekte yokmuş alamadik. Menemen ekmeksiz doyurmadi zaten.
Uzerine oglen evde yemek yoktu burda da yazdim. Yemek sepeti de gezdim gezdim en sonunda esimden ciğkofte istedim. Çünkü yusraya patates kizarttim, esleme yogurt yedirdim. Kendime hazirlik yapacak vakit kalmadi. Eee çiğ kofteyide lavassiz yedim o an gecici doyurdu.
Sonra anneme geçtik. Yahni yapacagini soylemisti. O kadar actimki boregi gorunce dayanamadim yedim. Kardesim nescafe yapti içtim. Aksamda sadece corba ve et doyurmadi. Sebzenin gozunu sevem
Sabah yumurta yemek ve dediğin gibi diğer öğünde sebze salata yemek tok tutuyor insanı

Bu aralar istikralı olduğum yürüyüş:) arkadaşmla gidiyoruz bol dedikoduyla şarj oluyoruz resmen. Kadın 62 kilo 2 kg vermek için ger gün yürüyor. Ama daga 84 kadar çıkmış yavaç yavaş verniş işte
Bende çok severim yürüyüşü çok yürürdüm kızdan önce ☹️Ama ben tek severim kulağımda sevdiğim şarkılar düşüne düşüne hayal kura kura yurumek en sevdiğim 😍

Back