- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Mefkusum nasilsinKendini bi sekilde çiğ yada pişmiş sebze yemeye alistirman lazim cnm
Sebzenin yerine baska gida olmazki
Vücut icin gerekli vitemin, antioksidan vs. Var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mefkusum nasilsinKendini bi sekilde çiğ yada pişmiş sebze yemeye alistirman lazim cnm
Iyi olmaya calisiyorum cnmMefkusum nasilsin
Naptın merak ettimTam şuan da cok açım evde yemek yok. Yemek sepetinde gezdim gezdim kapadım. Napcam bilmiyorum :/
Sarımsak şampuanı iyi geliyor saç dökülmelere. aslında şu Sifira vurmak ayrı bir dert. Saçlı kalmak ayrı bir dertSaçlarım çok ince dökülmeye de basladi sıfıra vurmak kalinlastirir belki diye denedim ama fayda etmedi gerçi kendine geldi canlandı ama bidaha yapamam herhalde
yedigim yesillik karnabahar patates birde sogan varKendini bi sekilde çiğ yada pişmiş sebze yemeye alistirman lazim cnm
Evet ablam ya ne güzel dedin hemen kendinden vazgeciyorsun Herşey olucagina varır su akar yolunu bulur de geç artık ve sadece kendine diyete odaklanGecmis olsun cnm
Bugün nasilsin
Tam degil cnm, normal yuruyemiyorum daha
Neden bilmiyorum sislikde hic inmedi
Cok iyi düşünmüşsün cnm
Bizim gibi 1 lokma alayim da yeter diyemeyenler için, kendini sıkmadan olmuyor malesef.
Ayni şey benim içinde gecerli
Simdiye sıkı yapmis olsaydim 10-15 kilo vermistim
1 aydir yerimde sayip gel git yapiyorum
Seninle merveye cok imreniyorum
Fazlaliginizi birden attiniz, hedefinize cok az kaldı
Asıl siz beni birakmayin :)
En ufak bi olumsuzlzkta kendimden vazgecmek gibi huyum var biliyorsunuz
Kim ne yaparsa yapsin artik kendimi düşünmek istiyorum
Bende seninle birlikte kampa girmek istiyorum
Eczaneden aldım daha yeni ama iyi gelecek gibi duruyorSarımsak şampuanı iyi geliyor saç dökülmelere. aslında şu Sifira vurmak ayrı bir dert. Saçlı kalmak ayrı bir dert
İnşallah cnm, Allah hakkimizda hayirlisini versin doğru yolu gostersinEvet ablam ya ne güzel dedin hemen kendinden vazgeciyorsun Herşey olucagina varır su akar yolunu bulur de geç artık ve sadece kendine diyete odaklan
Ozaman bana eşlik ediyorsun 38 günlük kampimda
Kesinlikle kaçamak yeme krizi aç kalma yok..Ben çok motiveyim ablam sende öyle ol bu süreçte 10 kilo bile verirsin azmedelim yeterki
Aslinda biotin+cinko takviyeside iyi geliyor ama emzirirken aliniyormu bilmiyorumEczaneden aldım daha yeni ama iyi gelecek gibi duruyor
Ben cok az pirinc ya da bulgur ekleyip kiymali yapiyodumKararını uygulayabilirsin inşallah canım.gönül hemen hedefe ulaşayım istiyor.ama kendini çok mahrum bırakmak ne kadar iyi bilemedim.1ayda vereceğine 2 ayda ver arada minik (gerçekten minik)kaçamakların olsun bence.
Küvette yıka oyuncakları doldurup???
Bizimkiler oğlan olunca saç olayımız yok ama saçları 5 6 cm uzayınca bile şu dökmek olay oluyor.işiniz zor
Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.
Esime cig kofte aldirdim. Lavassiz marulla 6 7 tane yedimNaptın merak ettim
Hicbisey yememissin ki. Bu kadar ac kalmanin sonu patlama seklinde yemek olur aman diyim bu kadar azaltmaSelam kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için . Bugün daha iyiyim çok şükür azda olsa sporda yapabildim . Dünun menüsünü yazayım unutmadan
6ile 16 arası
100g badem
3 kupa kahve
17:00
1 tabak haşlama yemeği
Su:4 lt spor yok
Dün yiyecek durumda değildim bugün daha iyiHicbisey yememissin ki. Bu kadar ac kalmanin sonu patlama seklinde yemek olur aman diyim bu kadar azaltma
Tlfnun cami kırıldı abla cumada sabittim birazda ona morelim bozuldu bu aralar 68 i korumada olacam en azindan kilo almamaya calisacam@Sweetyy83 sevilay iyimisin cnm
Kacirmadiysam cumada bildirim yapmadin heralde
Gecmis olsun canimKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Hay ağzin bal yesin ablamŞöyle 1 hafta on gunu atlattikmi kacamaksiz sonrası çorap söküğü gibi gelirİnşallah cnm, Allah hakkimizda hayirlisini versin doğru yolu gostersin
Bugünden itibaren, sen 23 ne kadar demişin bende yilbasina kadar insallah kacamak defterini kapatiyorum
Bu yerinde sayip, gel gitler yapmak insan da motivasyon birakmiyor zaten