• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Saçlarım çok ince dökülmeye de basladi sıfıra vurmak kalinlastirir belki diye denedim ama fayda etmedi gerçi kendine geldi canlandı ama bidaha yapamam herhalde🙄
Sarımsak şampuanı iyi geliyor saç dökülmelere. 🙄 aslında şu Sifira vurmak ayrı bir dert. Saçlı kalmak ayrı bir dert 🙄

Gecmis olsun cnm
Bugün nasilsin

Tam degil cnm, normal yuruyemiyorum daha
Neden bilmiyorum sislikde hic inmedi

Cok iyi düşünmüşsün cnm
Bizim gibi 1 lokma alayim da yeter diyemeyenler için, kendini sıkmadan olmuyor malesef.
Ayni şey benim içinde gecerli
Simdiye sıkı yapmis olsaydim 10-15 kilo vermistim
1 aydir yerimde sayip gel git yapiyorum
Seninle merveye cok imreniyorum
Fazlaliginizi birden attiniz, hedefinize cok az kaldı
Asıl siz beni birakmayin :)
En ufak bi olumsuzlzkta kendimden vazgecmek gibi huyum var biliyorsunuz
Kim ne yaparsa yapsin artik kendimi düşünmek istiyorum

Bende seninle birlikte kampa girmek istiyorum
Evet ablam ya ne güzel dedin hemen kendinden vazgeciyorsun :(Herşey olucagina varır su akar yolunu bulur de geç artık ve sadece kendine diyete odaklan 😍

Ozaman bana eşlik ediyorsun 38 günlük kampimda 💃💃💃
Kesinlikle kaçamak yeme krizi aç kalma yok..Ben çok motiveyim ablam sende öyle ol bu süreçte 10 kilo bile verirsin azmedelim yeterki💪💪😍😍

Evet ablam ya ne güzel dedin hemen kendinden vazgeciyorsun :KK43:Herşey olucagina varır su akar yolunu bulur de geç artık ve sadece kendine diyete odaklan 😍

Ozaman bana eşlik ediyorsun 38 günlük kampimda 💃💃💃
Kesinlikle kaçamak yeme krizi aç kalma yok..Ben çok motiveyim ablam sende öyle ol bu süreçte 10 kilo bile verirsin azmedelim yeterki💪💪😍😍
İnşallah cnm, Allah hakkimizda hayirlisini versin doğru yolu gostersin

Bugünden itibaren, sen 23 ne kadar demişin bende yilbasina kadar insallah kacamak defterini kapatiyorum
Bu yerinde sayip, gel gitler yapmak insan da motivasyon birakmiyor zaten

Kararını uygulayabilirsin inşallah canım.gönül hemen hedefe ulaşayım istiyor.ama kendini çok mahrum bırakmak ne kadar iyi bilemedim.1ayda vereceğine 2 ayda ver arada minik (gerçekten minik)kaçamakların olsun bence.

Küvette yıka oyuncakları doldurup???
Bizimkiler oğlan olunca saç olayımız yok ama saçları 5 6 cm uzayınca bile şu dökmek olay oluyor.işiniz zor

Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.
Ben cok az pirinc ya da bulgur ekleyip kiymali yapiyodum

Selam kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için . Bugün daha iyiyim çok şükür azda olsa sporda yapabildim . Dünun menüsünü yazayım unutmadan

6ile 16 arası
100g badem
3 kupa kahve

17:00
1 tabak haşlama yemeği

Su:4 lt spor yok

Selam kızlar teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için . Bugün daha iyiyim çok şükür azda olsa sporda yapabildim . Dünun menüsünü yazayım unutmadan

6ile 16 arası
100g badem
3 kupa kahve

17:00
1 tabak haşlama yemeği

Su:4 lt spor yok
Hicbisey yememissin ki. Bu kadar ac kalmanin sonu patlama seklinde yemek olur aman diyim bu kadar azaltma

1 bardak ayranla kabuska yemeği yedim akşam 7gibide yiycem hem lezzetli hem tok tutuyor daha ne yapsın bı yemek insana😁
IMG_20201115_161853.jpg

@Sweetyy83 sevilay iyimisin cnm
Kacirmadiysam cumada bildirim yapmadin heralde
Tlfnun cami kırıldı abla cumada sabittim birazda ona morelim bozuldu bu aralar 68 i korumada olacam en azindan kilo almamaya calisacam
Senin neden morelin bozuktu ne oldu simdi iyimisin

Kızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Gecmis olsun canim

İnşallah cnm, Allah hakkimizda hayirlisini versin doğru yolu gostersin

Bugünden itibaren, sen 23 ne kadar demişin bende yilbasina kadar insallah kacamak defterini kapatiyorum
Bu yerinde sayip, gel gitler yapmak insan da motivasyon birakmiyor zaten
Hay ağzin bal yesin ablam😁Şöyle 1 hafta on gunu atlattikmi kacamaksiz sonrası çorap söküğü gibi gelir
Ben 90ilk başladığım zaman 1 ay ne ödül ne kaçamak yapmıştım 7 kilo verdim çok sikmamistim bile...
Sende kaçamak yapmasigin 1 ay geçirdin zamanlar oldu hatırlıyorum yani yaparız biz kesinlikle

Back