Canım hoşgeldin73 kg boyum 163
Büyüdükçe keyfide dertleride ayrı oluyorBüyüdükçe neler isteyecekler bakalım.bizimlişer küçük şimdilik rahatız
@nanekekekik
Geçmiş olsun kuzum.
Benim kız 19 aylık bı kaç aydır bizdede başladı banyo korkusu ,ağlamalarıBizde öyle yok 41 kere maşallah banyoya severek giriyor çıkınca yatağa zıplıyorsadece saç tarama zorluğu yaşıyorum onda ağlıyor
Ben kullandıklarimdan fayda görmedim kestirdik rahatladık valla kızın saclariniVar canım benim buyukte oyle saçlarını keselim diyorum ben erkek mıyım kısa olacak diyor kolay sac tarama spreyi biraz daha iyi taranıyor en azından oyle bir cozum bulabildim onuda kac marka denedim hepsi ise yaramıyor
Tatilmi kaldı balım ya Gönlünce gezemiyosun eş dosta gidemiyosun virüs korkusundanKız neyi sevimsiz canım hafta sonu canım tatil
Belli bir süreden sonra insan sıkılıyor dogru. Ama dediğin gibi sıkmadan kg kaybi olmuyor. İnşallah hedefine ulasirsinBir ay kaçamak yapmiycagim için bugün bilerek isteyerek yedim enerji depolamam lazımLahana aldım niyetim kendime göre az yağlı az Bulgurlu baharatlı kabuska yemeği yapıp bir kaç gün onu yiyim detoks gibide olmuş olur
Yumurta detoksu yapicam 1ay dişimi sıkıp 69 görüp sonra bu süreçteki diyet şeklime dönerim şuan çünkü korumada gibi besleniyorum resmen
Ben cok memnunum odan dalın, benri, Johnson baby kullandım bı uni baby iyi sonuc verdıUni baby kolay tarama kullanıyorum pek iyi değil ya bulamadım bende
Valla canımdan bezdim ter döküyorum tararken
Bizimde oyle canim bana her tarama da cinnet geliyor alıp makası kesesim geliyor kıyamıyorumBizimki hiç kestirmiyor eşim de zaten uzun saç sevıyor müsade yok
Popoya kadar değdi saçları maşallah
Değil mi yaBizimde oyle canim bana her tarama da cinnet geliyor alıp makası kesesim geliyor kıyamıyorum
Valla ben çözemedim çok dolaşıyor saçları keçe gibi tam kafasının ortasında felaketBen cok memnunum odan dalın, benri, Johnson baby kullandım bı uni baby iyi sonuc verdı
Valla o aylıklarda bende çektimBenim kız 19 aylık bı kaç aydır bizdede başladı banyo korkusu ,ağlamaları
Sen şöyle yapBenim kız 19 aylık bı kaç aydır bizdede başladı banyo korkusu ,ağlamaları
Zaten hep öyle giriyorduk hatta ablasi bile onla girer küveti doldururuz çok keyif alırdı başına su dökülmesi rahatsız etti bence cokda dikkat ediyorum nefesi kesilmesin diye ama işte korktu bikereSen şöyle yap
Plastik ,etçil oyuncakları yada etçil bebekleri götür banyoya
Ben öyle çözdüm
Maşallah O bebeklerle oynuyor küvetin içinde
Bi dene bence çok sevecek
Azcik ucundan yiyim bugün yerim yarın dengelerim usulü sadece kilo almani engelliyor gece yatağa aç girmeden tatlisizliktan basın agrimadan hızlı kilo verilmiyor cnmBelli bir süreden sonra insan sıkılıyor dogru. Ama dediğin gibi sıkmadan kg kaybi olmuyor. İnşallah hedefine ulasirsin
Kaç aylıkken rahatliyirduk tünelin ucu nezaman görünüyordu bacım bı diyver heleValla o aylıklarda bende çektimbenim kız 45 aylık
Benim kendi saçım da çok dolaşır yastıkta kafayı döndürme duşta karıştırarak yıkama bile sebeb oluyor en iyi formül kısa saçValla ben çözemedim çok dolaşıyor saçları keçe gibi tam kafasının ortasında felaketorayı taramak işkence
Kısa saç değil de sifira vuracaksın o zaman sıkıntı yokBenim kendi saçım da çok dolaşır yastıkta kafayı döndürme duşta karıştırarak yıkama bile sebeb oluyor en iyi formül kısa saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?