Bizimki hiç kestirmiyor eşim de zaten uzun saç sevıyor müsade yokVar canım benim buyukte oyle saçlarını keselim diyorum ben erkek mıyım kısa olacak diyor kolay sac tarama spreyi biraz daha iyi taranıyor en azından oyle bir cozum bulabildim onuda kac marka denedim hepsi ise yaramıyor
Malesef biz aşamadık hâlaBizde öyle yok 41 kere maşallah banyoya severek giriyor çıkınca yatağa zıplıyorsadece saç tarama zorluğu yaşıyorum onda ağlıyor
Biz bir kez 1 yaşındayken kestirdik. Birde bu yaz biraz kısalttık. Ama pişman oldum. Toplanmıyor saçlarıBizimki hiç kestirmiyor eşim de zaten uzun saç sevıyor müsade yok
Popoya kadar değdi saçları maşallah
İkinci çocuk olunca düzen değişiyorMalesef biz aşamadık hâla
Ben hiç kestirmedim saçların tam ortasında varya acayıp dolaşiyorBiz bir kez 1 yaşındayken kestirdik. Birde bu yaz biraz kısalttık. Ama pişman oldum. Toplanmıyor saçları
Geçmiş olsun baharKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Önce azıcık tereyağ eritiyosn 1 yumurta kırıp pişiriyosn sonra üstüne yan yana 2 dilm ekmek koyuyosn. Biraz bastırıp biraz daha pişiriyosn sonra katlıyosun yumurta ekmeklerin arasnda kalıyo yumurtalı tost güzel oluyo.Kafamda deli sorular
2 dlm ekmek veyumırtayla nasıl tost yaptın
Soğan sarması nedir
1 tane dolmayla nasıl durabildin.ben dolma yapmaya korkuyorum.ama bu hafta da verirsem en az 700 yapçam:))
Ay ne güzel misafr var diye çok yeme haKızlar bugun kardesım gelecek aksama yemege cok sukur yıllardır turkıyenon bir ucunda bendim bir ucunda o artık dıpdıpeyızsu koca sehır de artık yanlız degılım bugun gec vakitte ugramaya calısırım
Olmaz mı ben farmasinin saç açıcı spreyiyle kavisli tarağını kullanıyorum çok kolaylattı tarama işinimerhabalar
Şimdiden kızı banyo yaptım
Saçları çok uzun bide tarattırmıyor
Anam zor ikna ettım ağlata ağlaya taradım napalım ya
Varmı benım gibi yaşayan
Bende farmasi denemedim bi arkadaşGeçmiş olsun bahar
Önce azıcık tereyağ eritiyosn 1 yumurta kırıp pişiriyosn sonra üstüne yan yana 2 dilm ekmek koyuyosn. Biraz bastırıp biraz daha pişiriyosn sonra katlıyosun yumurta ekmeklerin arasnda kalıyo yumurtalı tost güzel oluyo.
Soğan sarması da kabuklarını soyuyosn sonra bir tarafından yarısına kadar kesiyosun ikiye bölmüyosun. Sonra haşlıyosun yumuşayınca her katmanı kolay çıkıyo onları da sarma harcıyla sarıyosun güzel oluyo cidden. Yap yap bir tencere ye :)
Ay ne güzel misafr var diye çok yeme ha
Olmaz mı ben farmasinin saç açıcı spreyiyle kavisli tarağını kullanıyorum çok kolaylattı tarama işini
Şampuanı bende kullanıp beğenmemiştim ama sprey özellikle de tarak çok iyi kendime de aldım geçen ay biraz tuzlu ama uzun ömürlüBende farmasi denemedim bi arkadaş
Farması bebek şampuan almıştı ama kaşıntı yaptı hep kaşınıyordu vazgeçtim almadım
Sonra uni baby kullanıyorum eşim üç tane aldı ama yine yaramadı bitsin diye bakıyorum bitmeyecek
Bi denemek lazım işyerinden farması satan vardı ondan sorayımŞampuanı bende kullanıp beğenmemiştim ama sprey özellikle de tarak çok iyi kendime de aldım geçen ay biraz tuzlu ama uzun ömürlü
Çok geçmiş olsun canmKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Banyoda bir bebeği var ona banyo yaptıracaz diyorum öyke ikna oluyor. O da bebeğiyle uğraşıyor köpüklüyo falanmerhabalar
Varmı benım gibi yaşayan
Saçları kıvırcık mı? Yojsa fotoda ki kızın mı? Çon şükür tararken sorun çıkarmaz ama bu ara toja bırakmıyor ben bağlıyorum o açıyor taç takmak istiyorBizde öyle yok 41 kere maşallah banyoya severek giriyor çıkınca yatağa zıplıyorsadece saç tarama zorluğu yaşıyorum onda ağlıyor
Hayırlı olsun mervecim.Kızlar bugun kardesım gelecek aksama yemege cok sukur yıllardır turkıyenon bir ucunda bendim bir ucunda o artık dıpdıpeyızsu koca sehır de artık yanlız degılım bugun gec vakitte ugramaya calısırım
Kıyamam prenses olmak zor.merhabalar
Varmı benım gibi yaşayan
Sağol canım.Geçmiş olsun bahar
Önce azıcık tereyağ eritiyosn 1 yumurta kırıp pişiriyosn sonra üstüne yan yana 2 dilm ekmek koyuyosn. Biraz bastırıp biraz daha pişiriyosn sonra katlıyosun yumurta ekmeklerin arasnda kalıyo yumurtalı tost güzel oluyo.
Soğan sarması da kabuklarını soyuyosn sonra bir tarafından yarısına kadar kesiyosun ikiye bölmüyosun. Sonra haşlıyosun yumuşayınca her katmanı kolay çıkıyo onları da sarma harcıyla sarıyosun güzel oluyo cidden. Yap yap bir tencere ye :)
Ay ne güzel misafr var diye çok yeme ha
Olmaz mı ben farmasinin saç açıcı spreyiyle kavisli tarağını kullanıyorum çok kolaylattı tarama işini
Kızartma ve akide şekerini varmış ama azmış küçükmüşMenüm
10.00
1 d ekmek
1 yumurtalı menemen
4 çubuk patates kızartması
2 burgu peynir
Çeyrek ayva
Çeyrek kivi
13 00
1 sb sütlü kahve
2 yaş hurma
16.00
Yarım çorba kasesi etli nohut
5 etli soğan dolması
6 yk bamya yemeği
1 susamlı akide şekeri küçüktü
Su 1.5
Spor 40 dk yürüyüş ✌
Pestil kaç taneydi canım?İyi akşamlar iki günün menüsünü yazaym
Dün Kah 7
Kavurmalı 1 yumurta
Yulaf süt 2 kayısılı
Öğlen 1
Kereviz yoğurtlu cevizli
5.6 fındık
Akşam
2 d ekmek
Kavurma
Yeşillik
Çok az yoğurtlu kereviz
Ara yarımşar elma nar
Bugünün menüsü
KAHVALTI 9
Kavurmalı 2 d ekmekle tost
4 zeytin
1 çk bal
Peynir
1 parmak boyunda cevizli sucuk
Öğlen 3
1 kase tarhana
Ara 4 te
12 fıstık
Ceviz pestil (bir haftadr bekliyordum
Akşam 5 te
2 lahmacun
Salata
Turşu
Su 2 ye tamamlarım
Spır 60dk yürüdüm
Saçları kıvırcık mı? Yojsa fotoda ki kızın mı? Çon şükür tararken sorun çıkarmaz ama bu ara toja bırakmıyor ben bağlıyorum o açıyor taç takmak istiyor
Prstil makul ölçüdeydi. 2 lahmacunla zor doydum. Yavaş yavaş porsiyonları azaltacağımHayırlı olsun mervecim.
Kız mı erkek mi?
Kıyamam prenses olmak zor.
Sağol canım.
Bu soğanları biberle bir mi pişiriyorsun ayrı mı? Kokusu geçiyormu birbirine?belki yaparım. :)
Kızartma ve akide şekerini varmış ama azmış küçükmüş
Pestil kaç taneydi canım?
Lahmacunu 1 de bırakabilseydin keşke.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?