• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam kizlar nasılsın ❤️😍
Ben bugün yeni karar aldım diyet konusunda yaklasin yamacima anlatıyorum😁
Ya son 1 aydır 75den aşağı inemedim dolanıp duruyorum çünkü çok kismadim, cumalari fazla kaçırdım diyet modu sıktı artık korumaya geçmek istiyorum biran önce
Kararım şu önümüzdeki ayin 23 eşimin dogum günü 38 gün var ve kendimi kampa çekiyorum 0 kaçamak li bana iyi gelen yiyecekler yiyerek bu süreçte nekadar kilo vetirsem ki hedefim 69,68 verip korumaya gecicem
3,4 ay bu kiloyu koruyup dinlendikten sonra 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum
Mefkurem Mefkurem Ablam koruma döneminde burdan kopmamam lazimki gevsemiuim sakin elimi bırakma olurmu🤗🤗

Var canım benim buyukte oyle saçlarını keselim diyorum ben erkek mıyım kısa olacak diyor kolay sac tarama spreyi biraz daha iyi taranıyor en azından oyle bir cozum bulabildim onuda kac marka denedim hepsi ise yaramıyor
Ben kullandıklarimdan fayda görmedim kestirdik rahatladık valla kızın saclarini

Bir ay kaçamak yapmiycagim için bugün bilerek isteyerek yedim enerji depolamam lazım 😁 Lahana aldım niyetim kendime göre az yağlı az Bulgurlu baharatlı kabuska yemeği yapıp bir kaç gün onu yiyim detoks gibide olmuş olur
Yumurta detoksu yapicam 1ay dişimi sıkıp 69 görüp sonra bu süreçteki diyet şeklime dönerim şuan çünkü korumada gibi besleniyorum resmen 🙄

Bir ay kaçamak yapmiycagim için bugün bilerek isteyerek yedim enerji depolamam lazım 😁 Lahana aldım niyetim kendime göre az yağlı az Bulgurlu baharatlı kabuska yemeği yapıp bir kaç gün onu yiyim detoks gibide olmuş olur
Yumurta detoksu yapicam 1ay dişimi sıkıp 69 görüp sonra bu süreçteki diyet şeklime dönerim şuan çünkü korumada gibi besleniyorum resmen 🙄
Belli bir süreden sonra insan sıkılıyor dogru. Ama dediğin gibi sıkmadan kg kaybi olmuyor. İnşallah hedefine ulasirsin

Sen şöyle yap
Plastik ,etçil oyuncakları yada etçil bebekleri götür banyoya
Ben öyle çözdüm
Maşallah O bebeklerle oynuyor küvetin içinde 😊😊
Bi dene bence çok sevecek
Zaten hep öyle giriyorduk hatta ablasi bile onla girer küveti doldururuz çok keyif alırdı başına su dökülmesi rahatsız etti bence cokda dikkat ediyorum nefesi kesilmesin diye ama işte korktu bikere :(

Belli bir süreden sonra insan sıkılıyor dogru. Ama dediğin gibi sıkmadan kg kaybi olmuyor. İnşallah hedefine ulasirsin
Azcik ucundan yiyim bugün yerim yarın dengelerim usulü sadece kilo almani engelliyor gece yatağa aç girmeden tatlisizliktan basın agrimadan hızlı kilo verilmiyor cnm😬

Valla ben çözemedim çok dolaşıyor saçları keçe gibi tam kafasının ortasında felaket 😱 orayı taramak işkence 😨
Benim kendi saçım da çok dolaşır yastıkta kafayı döndürme duşta karıştırarak yıkama bile sebeb oluyor en iyi formül kısa saç 🙃

Back