canım az yemeye çalışmışsın kalori sayarsan belki normal gelebilir ama aldığın kalorileri nerden aldığın da önemli.karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenirsen yağların gider.ama karbon ağırlıklı beslenirsen kasların gider.bu seni daha güçsüz mutsuz hissettirir ve çook acıktırır.ben de ilk zaman düzgün bir menü çıkaramazdım.
bıradaki arkadaşların menüleri bana örnek oldu.bana uygun evimde bulunan besinlerle oluşan menüleri ekran resmi yapıp kaydettiğim bile çok oldu bazen insan elinin altındakileri düzgün kullanamayabiliyor.
mesela patatesle diyelim börek yerine 1 orta boy haşlanmış soğuk patatesle bol yeşillikli ekşili normal yağlı bir salata yapsan yanında 1 br ayranla sana 1 öğün olarak yeter hem doyarsın hem damak tadı olarak tatmin de olursun.
sabahki çavdar ekmeği yanına yumurta haşlasan ya da kırsan ya da hiç opmazsa arasına peynir yeşillik koysan al sana sağlıklı bir kahvaltı olur. akşam yemeği sonrası yemek yemesen .acıktıkça su içsen süper olur.keki sabah belki tölere edebilirsin ekmeksiz yesen falan (tabi ki hiç yemesen daha iyi de illaki yiyeceksen)
ama gece 10 da yenen kek sana kilo olarak kalacak ...net...
menülerini yazmaya devam et