- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
Geçen haftada artıydım cnm 1 ay boşa gitti ya şu regl geçsinde spora başlıyımCok degilmis canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen haftada artıydım cnm 1 ay boşa gitti ya şu regl geçsinde spora başlıyımCok degilmis canim
Olur ama ortadan kaybolmak yokben varim 82 sin ya az yakın
aramıza hoşgeldin canım çok küçüksün hemececik gider kilolar ilacını düzenli alırsan ve mutlaka yememen gerekenler anlatılmıştir bizde destek oluruz, markette olmak seni zorlasada ilerisini düşün bak bebek evlilik bunlar hep kilo sebebi şimdi gençliğin citir çıtır fıt geçsinyarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Poni düzgün bildirim yap kiz kaçsın niye korkuyorsun badem000 gözünü bu kadar mı korkuttuBende adetzedelerdenim artıydım sabah. Karnım çok şiş pantolonmn düğmesi zor oldu sabah iyi ki çift düğme
Benim de 2017 doğumlu kızım varbenimde 2017 doğumlu kızım var:)
Az bir dikkatle çok iyi kilo verirsin metabolizman hızlı çalışır. Markette sağlıklı yiyeceklere yönel paket yerine meyve ye. Taze sebze tüket mesela kereviz rendele yoğurt ceviz ekle. Porsiyon kontrolü yap her zamanyarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Ben şimdi üst olarak 42 44 giyiyorum bu kilomla ama alt kısmım daha geniş maalesef80 altına indigin zaman gayet iyi duruyor insan ..Bende 168 boydayim 80nin altins inince 44 42 beden giymeye basliyirsun
Birşeyler yapmam lazım evetHemen mekiğe başlamalısın canm
Bu aralar menulerde kabak tatlisi bol gormeye basladik afiyet olsunMenüm
Sabah öğle 13.00
1 porsiyon kabak tatlısı.
Ara 15.00
2 kepçe tarhana çorbası
1 dlm ekmek
Akşam 17.00
1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
5 tane minik biber turşusu
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Çok gülmiycem kız az gülcem sözOlur ama ortadan kaybolmak yok
aramıza hoşgeldin canım çok küçüksün hemececik gider kilolar ilacını düzenli alırsan ve mutlaka yememen gerekenler anlatılmıştir bizde destek oluruz, markette olmak seni zorlasada ilerisini düşün bak bebek evlilik bunlar hep kilo sebebi şimdi gençliğin citir çıtır fıt geçsin
Poni düzgün bildirim yap kiz kaçsın niye korkuyorsun badem000 gözünü bu kadar mı korkuttu
Kabak zamanıBu aralar menulerde kabak tatlisi bol gormeye basladik afiyet olsun
Benim ikizler de 2017 dogumluHah tam cadilar partisi 3 yaş civari olan 3 4 kisi olduk burda oh oh