• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüm
08.00
2 d çavdarlı ekmek ve 1 yumurtayla tost

13.30
1 d ekmek
2 d peynir
2 yaprk pastırma

17.00
1 kase tavuk çorbası
1 tane kıymalı biber dolması
5 tane soğan sarması

19.00
1 kivi

Su 2 lt
Spor yok maalesef

ben varim :D 82 sin ya :D az yakın :D
Olur ama ortadan kaybolmak yok :D
yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
aramıza hoşgeldin canım çok küçüksün hemececik gider kilolar ilacını düzenli alırsan ve mutlaka yememen gerekenler anlatılmıştir bizde destek oluruz, markette olmak seni zorlasada ilerisini düşün bak bebek evlilik bunlar hep kilo sebebi şimdi gençliğin citir çıtır fıt geçsin

Bende adetzedelerdenim artıydım sabah. Karnım çok şiş pantolonmn düğmesi zor oldu sabah iyi ki çift düğme :KK45:
Poni düzgün bildirim yap kiz kaçsın niye korkuyorsun :D badem000 badem000 gözünü bu kadar mı korkuttu :D

yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Az bir dikkatle çok iyi kilo verirsin metabolizman hızlı çalışır. Markette sağlıklı yiyeceklere yönel paket yerine meyve ye. Taze sebze tüket mesela kereviz rendele yoğurt ceviz ekle. Porsiyon kontrolü yap her zaman

Olur ama ortadan kaybolmak yok :KK70:
aramıza hoşgeldin canım çok küçüksün hemececik gider kilolar ilacını düzenli alırsan ve mutlaka yememen gerekenler anlatılmıştir bizde destek oluruz, markette olmak seni zorlasada ilerisini düşün bak bebek evlilik bunlar hep kilo sebebi şimdi gençliğin citir çıtır fıt geçsin

Poni düzgün bildirim yap kiz kaçsın niye korkuyorsun :KK70: badem000 badem000 gözünü bu kadar mı korkuttu :KK70:
Çok gülmiycem kız az gülcem söz
@ponibon
:KK45:

Menümü yazayım hemen
Kahvaltı/brunch (12:30)
Avuc ici kadar kavurma ve 2 yumurta ile yumurtali kavurma
3 zeytin
Yarim kk peynir
2 kasik kahvaltilik sos
3 dilim tb ekmek

Aksam(18:30)
2 icli kofte
1 kepce mercimek çorbası
1 dilim tb ekmek

Su az oldu epey 1 litre

Günaydın
Dünkü menü yazıyorum
Sabah 6:45
Bi haşlama yumurta
Sosis
Domates peynır zeytin
Ekmek yok
Öğle :12
Et suyuna çorba (2 kase)
Patatesli tavuklu sote
Ara: mandalina
Akşam 20:00
Tarhana çorbası
2-3 tane karnabahar köftesi
Adım : 7000
Spor yok
Su: 2lt

Şu am kür içiyorum limon kürü
Limonlarım kabuğu atmıyorum eşim peynır yapıyor 4-5 tane limon ben atmıyorum hiç onunla tarçın. Karanfil atıp kaynatıyorum bide rezene de atıyorum bide bal katıyorum oh mis gibi bu çok faydalı

Günaydın gençler 💃💃Sevimsiz bir cumartesinden merhaba😁
Dışarı çıkıp kıza iç çamaşırı alicam hamburger istiyor ekmeğini alıp kendim yapıyım diyorum ..iş çok bakalim gorusuruz ilk fırsatta 😉

Back