Güzel menü beğendimMenüm
Sabah öğle 13.00
1 porsiyon kabak tatlısı.
Ara 15.00
2 kepçe tarhana çorbası
1 dlm ekmek
Akşam 17.00
1 tabak kuru fasulye
4 kaşık pilav
5 tane minik biber turşusu
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş
Yok kız bademden değilOlur ama ortadan kaybolmak yok
aramıza hoşgeldin canım çok küçüksün hemececik gider kilolar ilacını düzenli alırsan ve mutlaka yememen gerekenler anlatılmıştir bizde destek oluruz, markette olmak seni zorlasada ilerisini düşün bak bebek evlilik bunlar hep kilo sebebi şimdi gençliğin citir çıtır fıt geçsin
Poni düzgün bildirim yap kiz kaçsın niye korkuyorsunbadem000 gözünü bu kadar mı korkuttu
Sabahki 3 d ekmek çok olmş 2 yumurtanın yanında ayrıca akşam hep karbon olmuş şu sıralar çok mu yemeye başladın bana mı öyle geliyorMenümü yazayım hemen
Kahvaltı/brunch (12:30)
Avuc ici kadar kavurma ve 2 yumurta ile yumurtali kavurma
3 zeytin
Yarim kk peynir
2 kasik kahvaltilik sos
3 dilim tb ekmek
Aksam(18:30)
2 icli kofte
1 kepce mercimek çorbası
1 dilim tb ekmek
Su az oldu epey 1 litre
Patatesli sote azsa ve karnabahr köftesi kızartma değilse güzel canımGünaydın
Dünkü menü yazıyorum
Sabah 6:45
Bi haşlama yumurta
Sosis
Domates peynır zeytin
Ekmek yok
Öğle :12
Et suyuna çorba (2 kase)
Patatesli tavuklu sote
Ara: mandalina
Akşam 20:00
Tarhana çorbası
2-3 tane karnabahar köftesi
Adım : 7000
Spor yok
Su: 2lt
Kız neyi sevimsiz canım hafta sonu canım tatilGünaydın gençlerSevimsiz bir cumartesinden merhaba
Dışarı çıkıp kıza iç çamaşırı alicam hamburger istiyor ekmeğini alıp kendim yapıyım diyorum ..iş çok bakalim gorusuruz ilk fırsatta
Cok gecmis olsun cok zordurKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
işyerinde yedim bi porsiyonPatatesli sote azsa ve karnabahr köftesi kızartma değilse güzel canım
Geçmiş olsunKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Benim biri oglan biri kiz zaten2017 doğumlular tam cadı hepsini kızı var maşallah oğlan yok mu
Kafamda deli sorularMenüm
08.00
2 d çavdarlı ekmek ve 1 yumurtayla tost
13.30
1 d ekmek
2 d peynir
2 yaprk pastırma
17.00
1 kase tavuk çorbası
1 tane kıymalı biber dolması
5 tane soğan sarması
19.00
1 kivi
Su 2 lt
Spor yok maalesef
Büyüdükçe neler isteyecekler bakalım.bizimlişer küçük şimdilik rahatızGünaydın gençlerSevimsiz bir cumartesinden merhaba
Dışarı çıkıp kıza iç çamaşırı alicam hamburger istiyor ekmeğini alıp kendim yapıyım diyorum ..iş çok bakalim gorusuruz ilk fırsatta
Güzel menü beğendimen az 1 porsiyon tatlı 1 tabak kuru fasulye ekstra pilav oh oh
Gecmıs olsun kuzumKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Var canım benim buyukte oyle saçlarını keselim diyorum ben erkek mıyım kısa olacak diyor kolay sac tarama spreyi biraz daha iyi taranıyor en azından oyle bir cozum bulabildim onuda kac marka denedim hepsi ise yaramıyormerhabalar
Şimdiden kızı banyo yaptım
Saçları çok uzun bide tarattırmıyor
Anam zor ikna ettım ağlata ağlaya taradım napalım ya
Varmı benım gibi yaşayan
Banyoya girmeden aglamaya baslar cikinca saclar kuruyana kadar aglar..merhabalar
Şimdiden kızı banyo yaptım
Saçları çok uzun bide tarattırmıyor
Anam zor ikna ettım ağlata ağlaya taradım napalım ya
Varmı benım gibi yaşayan
Uni baby kolay tarama kullanıyorum pek iyi değil ya bulamadım bendeVar canım benim buyukte oyle saçlarını keselim diyorum ben erkek mıyım kısa olacak diyor kolay sac tarama spreyi biraz daha iyi taranıyor en azından oyle bir cozum bulabildim onuda kac marka denedim hepsi ise yaramıyor
Bizde öyle yok 41 kere maşallah banyoya severek giriyor çıkınca yatağa zıplıyorBanyoya girmeden aglamaya baslar cikinca saclar kuruyana kadar aglar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?