Hoş buldum ablacımHosgeldinnnn
Ne yaptin cnm, yemek hazirmi :)
Insilun icin aldigin ilacmiAbla sanırım hapin etkisi
Normalde 1 kez kesin ara yapardim
Yada Kahvalti hep yumurta olunca tok tutuyo
Ah bu eski insanlarAnnemin cok güzel bi huyu var
Kahvalti sofrasini kaldirir hemen yemegini yapar
Ben hic ona cekmemişim :)) hic biseyede usenmez
Evet abla 17.5 tu insulin benimInsilun icin aldigin ilacmi
Onceden konustysak unuttumdr mu verdiydi :)
Babaanne sizdemi kaliyorHoş buldum ablacım
Kızı uyuttum yanina kivrildim
Oglan da babanneyle yatıyor
Dünden dolma var evdekiler onun yer de
Galiba ben kendime grecka pilavı yaparım salatayla yerim bilemedim tam
Ya da tavuk sote falan eklerim
Abla oglanin hocası haftada 2 kez eve geliyor akşamlarıBabaanne sizdemi kaliyor
Karabugday sende güzel etki yapiyor heralde
Çünkü bana benden başkasının faydası yok abla , beni en iyi ben motive ediyorum ve en iyi ben dibe çekiyorum. Düşün burda isterse milyon kişi beni gazlasin hazır değilsem olmuyor yada milyon kişi motivemi kırmaya çalışsın ben izin vermezsem yapamaz ama ben beni en çok kıran , en çok onemsizlestiren, kendine en büyük kötülügu yapan ben ... Yani beni bana bırakmays niyetim yokHerzamanki gibi suyun cok az cnm :)
Aksam sonrasi ara yapmazsan iyi olur
Bizim kizinda yuvada ogretmeni pozitif cikmis, geçen hafta grubu kapanmisti zaten
Belki yuvayi kapaticaklarmis
Aslinda corbalar birbirine cok benziyor :))
Yogurt corbasinin icine farkli seyler koyunca adı degisiyor :)
Tavuk, domates, sehriye, tarhana aklima geldi
Brokoli, patates, bal kabagi cor. Da var
Sogan corbasini hic denemedim, deneyen varmi
Masallah cok azimlisin cnm
Gecmis olsun tatlim, insallah bi sorun cikmaz
Yapsın işte ne güzel abla protein hem tok tutar hemde candır. Sen de ye bence . Karnabahar çabuk açıktirir ondan acikmissindirBende 11 de aksamdan kalan karnibahari yemistim, yogurtlu kerevizle
Nedense bugün cabuk aciktim
Biraz once, yaptigim ekmekle biraz zeytin peynir yedim
Yoksa baska seylere saldirabilirdim
Esimde bi et sote ye takti
Dün sebze yemedigi icin et almis, et sote yapti
Geç oldugu icin ben yememistim
Fazlasni annesige verdi
Bugün yine yapicakmis
Karnabahar beni de doyurmuyor abla yaaaBende 11 de aksamdan kalan karnibahari yemistim, yogurtlu kerevizle
Nedense bugün cabuk aciktim
Biraz once, yaptigim ekmekle biraz zeytin peynir yedim
Yoksa baska seylere saldirabilirdim
Esimde bi et sote ye takti
Dün sebze yemedigi icin et almis, et sote yapti
Geç oldugu icin ben yememistim
Fazlasni annesige verdi
Bugün yine yapicakmis
Aynı beni anlatmışsın baharÇünkü bana benden başkasının faydası yok abla , beni en iyi ben motive ediyorum ve en iyi ben dibe çekiyorum. Düşün burda isterse milyon kişi beni gazlasin hazır değilsem olmuyor yada milyon kişi motivemi kırmaya çalışsın ben izin vermezsem yapamaz ama ben beni en çok kıran , en çok onemsizlestiren, kendine en büyük kötülügu yapan ben ... Yani beni bana bırakmays niyetim yok
İşte biraz dikkat edince gidiyor da yetersiz gibi şimdilik...Hoş geldin canim fazlla kilo almamissin ki
Hatta cumadan pazartesiye iyi kilo vermişsin :)
Onun tadını çok merak ediyorum ama hiç yapmadım.Mantar domates sık yapmam geçen koz patlıcan çorbası yaptım fena değildi
Domates çorbası çok sık yaparım.Anlatamamışım :) mercimek çorbası ve ayran çorbası dışında hangi çorbaları yaparsıznız?
Hoşbulduk :)Hos geldin canım
Ben de işe gitmeden yapıyordum bir dönem. Akşam eve gidince hazır yemeğim oluyordu.Annemin cok güzel bi huyu var
Kahvalti sofrasini kaldirir hemen yemegini yapar
Ben hic ona cekmemişim :)) hic biseyede usenmez
Evet hele kış olunca hepten suyu koyveriyorum :)Herzamanki gibi suyun cok az cnm :)
Aksam sonrasi ara yapmazsan iyi olur
Ben :)Sogan corbasini hic denemedim, deneyen varmi
Bende o eskilerdenim galibaAh bu eski insanlar
Benim annem ve kv de öyle yaa
Geçmiş olsunBaş ağrım hafif hafif devam ediyor. Cok berbat bir gündü. Yattim kalktim sürekli. Parolda bitmişşimdi biraz utu yapcam esim gelene kadar. Dünden yemek vardi şükür
3 ayda 12 kilo verdim.Metabolizma hızınında etkisi var bence. Kaç kilo eksidesin canm
Darisi bana insallahEvet abla 17.5 tu insulin benim
Ağzım hiç boş durmazdı
Şükür atlattim
Bende eskiden seyda coskunun detoksunu yapmistim karabugday yesil elmaliAbla oglanin hocası haftada 2 kez eve geliyor akşamları
Bir de perşembe özel eğitime gidiyoruz
Kiza bakmak için geliyor Sag olsun
Abla perşembe bile yedim asla şişlik yapmıyor
Çocukların 2 yaş sendromlarında 3 gün üst üste yedim yine de -1gelmisti cuma günü
Grecka da glüten yok sanırım ondan sisirmiyor
Aslinda bu hepimiz icin gecerli cnmÇünkü bana benden başkasının faydası yok abla , beni en iyi ben motive ediyorum ve en iyi ben dibe çekiyorum. Düşün burda isterse milyon kişi beni gazlasin hazır değilsem olmuyor yada milyon kişi motivemi kırmaya çalışsın ben izin vermezsem yapamaz ama ben beni en çok kıran , en çok onemsizlestiren, kendine en büyük kötülügu yapan ben ... Yani beni bana bırakmays niyetim yok
Yok ses etmiyom zatenYapsın işte ne güzel abla protein hem tok tutar hemde candır. Sen de ye bence . Karnabahar çabuk açıktirir ondan acikmissindir
Benim oglan dün yogurtlu kereviz yedi birazKarnabahar beni de doyurmuyor abla yaaa
Hele kereviz sadece çocuklara çorba yaparım kışları ayda 1 kez
Onlar da sevmiyor
Hele sabahin köründe yemegi birak hic bi iş yapamam :)))de işe gitmeden yapıyordum bir dönem. Akşam eve gidince hazır yemeğim oluyordu.
Bu ara gene tembelliğim üzerimde.
Ben de üşengeçliğim gelince hiç yemek yapasım gelmez. Ne kötü bir özellik :)
Tarifini isterimBen :)
Çok severiz
Ne guzel bi aliskanlikBende o eskilerdenim galibaaksine benim annem illa aksam yapar.
Ben çocuklar durmaz vaktim kalmaz diyerek çoğu zaman erken yaparım.ama bu aralar gec kalktığımız icin ogleden sonraya kaliyor. Birde bazen o aksam yemek bittiyse diger yemegi yapiyorum yada hazırliklarini yapıyorum. Cok uzun konuştum ama bazen de birkac cesit yapip atiyodum dolaba
Yat kalk insan sersem oluyor, baş agrin ondandir cnmBaş ağrım hafif hafif devam ediyor. Cok berbat bir gündü. Yattim kalktim sürekli. Parolda bitmişşimdi biraz utu yapcam esim gelene kadar. Dünden yemek vardi şükür
Haslama olarak hic sevmiyorum yaaaBende dün karnabahar brokoli kereviz aldim. Bugun az sebze haslamasi yapip yedik kizla
Tuuu tuuu masallahhhh, harikasin ccnm3 ayda 12 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?