• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kuzum gelmiyorsunki 😔
İlk basım agrıyor diye uzak durdum telden sonrada dıyet yolunda gitmeyince boyle oldu abla
askrhpozitif askrhpozitif
Burayi okusana cnm, hep yasadigimiz şeyler cok guzel anlatmış arkadas
Kesinlikle cok guzel anlamıs abla
askrhpozitif askrhpozitif canım gelmezsen olmuyor kendi kendine evde yedikçe yeniyor :(
😔
Neden ki mervecim?
Bilmiyorum ki canım sureklı yemek dusunuyorum ve yemeden mutlu olamıyorum

İlk basım agrıyor diye uzak durdum telden sonrada dıyet yolunda gitmeyince boyle oldu abla

Kesinlikle cok guzel anlamıs abla

😔

Bilmiyorum ki canım sureklı yemek dusunuyorum ve yemeden mutlu olamıyorum
Bütün yazdıklarını okuyorum da acaba sen çalışsan mı? Küçük kızım kaç yaşında?

Kucuk 2 bucuk yasında edıbecım
O da büyümüş aslında. Sen belki buradaki çoğu kişiden fazla kilo vermeyi başarıp üstüne korumayı başarmış insansın. Sürekli ev, çocuklar, ailesel sorunlar seni bunaltıyor. Bence dene. Bakarsın iyi bir iş denk gelir, çocukları da yakında bir kreşe verirsin. Özgüvenin gelir, diyet konusunda motivasyon kazanırsın. Kazandığını kreşe versen bile bence denemeye değer.

Bugunki menum
Resimli paylasacaktim ekleyemiyorum surekli hata veriyor
Sabah 10.30
Yarim kapya biber yarim salatalik yarim witlof ( acı morul hindiba da deniliyor)
1k incir receli 1tk fistik ezmesi ceyrek simit 1b tarçınlı sutlu kahve

Ara
1muz
13.30
Bir kucuk parca poğaça 2 kucuk tavuk baget

Aksam 17.30
1tb tavuk sote 1tb salata 2 biber tursusu iki lokma ekmek
2lt su

Bende 11 de aksamdan kalan karnibahari yemistim, yogurtlu kerevizle

Nedense bugün cabuk aciktim
Biraz once, yaptigim ekmekle biraz zeytin peynir yedim
Yoksa baska seylere saldirabilirdim

Esimde bi et sote ye takti 😂
Dün sebze yemedigi icin et almis, et sote yapti
Geç oldugu icin ben yememistim
Fazlasni annesige verdi
Bugün yine yapicakmis 😅
Nasıl canı çekmis adamın üst üste yiyecek kadar 😁Et sote yiyebilirdin abla aslinda

Bence senin enerjini eşin bitiriyor , sonra senin kendini sürekli yetersiz hissetmen, heryeri derli toplu istemen (bu çocuklarla namumkun ) vs vs böyle uzayıp gidiyor sen kendini yemeye veriyorsun :(
Es gercekten onemlı bir etken buyuk cogunluklada o somuruyor beni aslında evin dagınıklıgı topluluğu cokta umrumda degıldı ama son zamanlar ona taktım sureklı ev toplamak dedıgın gibi hıc bırsey yetememe hissi bende kendimi yemekte buluyorum

Kızlar menume ek bı kase yoğurda 2yk granula ekleyip yedim 21 da evdekiler tost yiyordu onlara uymamak için kendimi böyle kandırdım yatış saatim 00 dan önce olmuyor nasıl olsa erir inşallah
Tarafını doğrudan yana sectigin için alkışlıyorum 👏Akşam tost yemekte ayrı güzel ama😁

Es gercekten onemlı bir etken buyuk cogunluklada o somuruyor beni aslında evin dagınıklıgı topluluğu cokta umrumda degıldı ama son zamanlar ona taktım sureklı ev toplamak dedıgın gibi hıc bırsey yetememe hissi bende kendimi yemekte buluyorum
Masumlar apartmani bizi boyle yaptı titizlik damarlarımiz kabardı😁

Ev toplamakla bitmiyor canım bı kere oyuncaklar, utu masasi, elektrikli süpürgeler vs gibi şeyler için bile extra bir oda lazım yoksa heryerde birşey göze batar bakarsan. Hele kuzeyin odası Allah'a emanet artık oyuncak ayırmaktan bezdim bıraktım zaten evde sıkılıyor naparsa yapsın kafası dayım. Eşin evde olması en iyisi bile olsa goze batıyor 1.5 ay birlikte olunca az daha kovacaktim seni çok iyi anlıyorum ama herşeye yetemeyeceksin yetmeyede çalışma boşuna
Tarafını doğrudan yana sectigin için alkışlıyorum 👏Akşam tost yemekte ayrı güzel ama😁
nasıl koktu kız kaşarlı sucuklu :D

Masumlar apartmani bizi boyle yaptı titizlik damarlarımiz kabardı😁
Onu izlemekte yürek ister Poni Bon Poni Bon geçen demisti Gönül dağı tekrarına denk geldik biz yeşil Denizinde ilk bolumlerini severek izlemiştik sonra her dizi gibi cozuttu inşallah bu öyle olmaz hele amcaların kavgaları süper

Dahada geç olmadan menümü yazayım

Kahvaltı 12.00
2 dilim yumurtalı ekmek
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Domates
1 tk cokokrem

15.00
1 çiğ köfte dürüm 1 bardak ayran

17.00
2 ekler kahve (kız istiyordu nezamandir çıkmışken dışarı aliverdim bende tadına bakiyim dedim Banada yazık🙈😁)

19.00
Fırında 4 tane köfte 4 dilim patates biber
1 kase yoğurtlu kereviz
5,6 dilim pancar turşusu

3 lt su ödem atıcı cay
Kız uyursa eliptik yaparim

Kız Yeni uyudu spor yapmiyim diyorum ama eliptige çıkmak için çıldırıyor bünyem 😁
Git ekleri yak gerçi çokta değilmiş ama benimki de tutturmuş San Sebastian getiriyim mi , ekler getireyim, pasta getiriyim, donut getiriyim bide tek tek sayıyor 78den önce yok dedim daha olamadın mi 78 diyor :(

Git ekleri yak gerçi çokta değilmiş ama benimki de tutturmuş San Sebastian getiriyim mi , ekler getireyim, pasta getiriyim, donut getiriyim bide tek tek sayıyor 78den önce yok dedim daha olamadın mi 78 diyor :KK43:
Ben de evdekilere yapacağım hamurişi en çok makarnadır diyorum :D tuzlu olarak yani.yoksa kek tatlı yapıyoz el mahkum :))
72 falan olsam örnek poğaça herşey yapicam galiba :olamaz:

Back