Oooo harikasinTunaydinn kızlar bugün spor yapmayacağım dedim ama havalar o kadar güzel ki 1.5 saat yürüyüş yaptıkhem kızda kanguruda uyuyor bı taşla iki kuş
Aldım ya mefkuremim...Sen fazla almamişindir diyecektimki kilonu gördüm
2 günde bile süper eksi gelmiş cnm
Neden umutlu degilsinki
Daha 3 gün var
Sen dikkat edince cok güzel verebiliyorsun
Spor falan yapiyormusun
He tam adamndan feyz aldınalma bence
Hoş geldin canim fazlla kilo almamissin kiBu arada kilom, cuma günü: 67.1 idi, pazartesi:65.5 gördüm. Cumaya hiç umutlu değilim imdat
O supersin baharcimTunaydinn kızlar bugün spor yapmayacağım dedim ama havalar o kadar güzel ki 1.5 saat yürüyüş yaptıkhem kızda kanguruda uyuyor bı taşla iki kuş
Yuksuk corbasi, sehriye corbasi, sutlu corba :)Anlatamamışım :) mercimek çorbası ve ayran çorbası dışında hangi çorbaları yaparsıznız?
Afiyet olsun canimBuyrun kahveye :) double double
Bende aksam sebzeli tavuk firina sürdüm yanina salataGiremedim gün boyu yoğundum ama 68.5 olmuşum birde arkadaşım çagırmıştı mercimekli köfte yapmış birde kurabiye vardı yedim öğlen 2 gibi ama başka birşey yemedim akşam filan sende durumlar ne canım
Cocuklari okula biraktim aksam yemegini hazirladim kahvalti ev isi yeni oturdum abla :)Bu saate kadar yatiyor olamazsiniz
Ne yapiyorsunuz millet :))
Yoğurt terbiyeli tavuk çorbasıni erişteli yeşil mercimek çorbasıni yaparım severim.Kızlar mercimekle ayran çorbası dışında ne çorbası yaparsınız?
İlerdeki hayallerimden biride erken saatte akşam yemeğini yapıp günün diğer saatlerinin bana kalmasıHoş geldin canim fazlla kilo almamissin ki
Hatta cumadan pazartesiye iyi kilo vermişsin :)
O supersin baharcim
Yuksuk corbasi, sehriye corbasi, sutlu corba :)
Afiyet olsun canim
Bende aksam sebzeli tavuk firina sürdüm yanina salata
Sen bugun ne dusunuyorsun rakibem :)
Cocuklari okula biraktim aksam yemegini hazirladim kahvalti ev isi yeni oturdum abla :)
Memeyi bırakınca rahat ederiz diye umuyorumAhh bu uykulari ne yapacağız acaba
Bebek var nasıl yürüyüş yapıyım diye kendini eve kapatmiyorsun ya okadar iyi yapıyorsun ki bı taşla 3,5 kuş vuruyorsun hemdeTunaydinn kızlar bugün spor yapmayacağım dedim ama havalar o kadar güzel ki 1.5 saat yürüyüş yaptıkhem kızda kanguruda uyuyor bı taşla iki kuş
Şuan hastanedeyim kalça ultrasonu çektiler çıkık gibi görünüyor diyip ortapediye yolladılar kızımı o yüzden daha ne yicem bir fikrim yok rakibem ama akşam yazarımHoş geldin canim fazlla kilo almamissin ki
Hatta cumadan pazartesiye iyi kilo vermişsin :)
O supersin baharcim
Yuksuk corbasi, sehriye corbasi, sutlu corba :)
Afiyet olsun canim
Bende aksam sebzeli tavuk firina sürdüm yanina salata
Sen bugun ne dusunuyorsun rakibem :)
Cocuklari okula biraktim aksam yemegini hazirladim kahvalti ev isi yeni oturdum abla :)
Evde cocuk olunca is bitmiyor canim canlari sagolsun seninkiler okula gidiyor mu en kucuk gitmiyor galiba cocuklar okula gidince 8.30 da okula birakip alisverisi ev isini yemegi halledip biraz dinleniyorum hem cocuklarada enerjim oluyor 3 bucukta okuldan aliyorumİlerdeki hayallerimden biride erken saatte akşam yemeğini yapıp günün diğer saatlerinin bana kalması
Akşam 5 kadar anca evi derle topla bebekle ilgilenme ile geçiyor
Hayirdir canim kizin neden ultrasyona girdi neden kalca cikigi var düştü mü yoksa doğuştan mıŞuan hastanedeyim kalça ultrasonu çektiler çıkık gibi görünüyor diyip ortapediye yolladılar kızımı o yüzden daha ne yicem bir fikrim yok rakibem ama akşam yazarım
Ezogelin yayla corba düğün corbasi. Tavuk sulu sehriye, tavuk corbasi tarhanaAnlatamamışım :) mercimek çorbası ve ayran çorbası dışında hangi çorbaları yaparsıznız?
Gecmis olsunŞuan hastanedeyim kalça ultrasonu çektiler çıkık gibi görünüyor diyip ortapediye yolladılar kızımı o yüzden daha ne yicem bir fikrim yok rakibem ama akşam yazarım
Herzamanki gibi suyun cok az cnm :)Dünü yazayım bu arada;
Pazartesi; Öğlen 12.30 - 5 kaşık kuru fasulye yemeği, 1 kase yoğurt.
Ara 16,30- 1 gofret, 1 sütlü kahve.
Akşam 19,00- 3 köfte, 2 kaşık piyaz, 2 dilim ekmek
Ara- 1 mandalina, 1 avuç kabak çekirdeği.
Su- 1 lt.
Spor- yok.
Bizim kizinda yuvada ogretmeni pozitif cikmis, geçen hafta grubu kapanmisti zatenÖğrncilerim karantinada abla ana sınıfı olduğu için onlar cuma gelecek hepsi de ses kaydedip atıyo öğretmenim seni çok özledim diye analarına kızıyorm sürekli tel vermeyn çocuklara diyeözledim davşanlarımı ya. Çalıştığım köy problemli bu seneki öğrencilerimde Allahın lütfu gibiler maşaallah
Aslinda corbalar birbirine cok benziyor :))Kızlar mercimekle ayran çorbası dışında ne çorbası yaparsınız?
Masallah cok azimlisin cnmTunaydinn kızlar bugün spor yapmayacağım dedim ama havalar o kadar güzel ki 1.5 saat yürüyüş yaptıkhem kızda kanguruda uyuyor bı taşla iki kuş
Gecmis olsun tatlim, insallah bi sorun cikmazŞuan hastanedeyim kalça ultrasonu çektiler çıkık gibi görünüyor diyip ortapediye yolladılar kızımı o yüzden daha ne yicem bir fikrim yok rakibem ama akşam yazarım
HosgeldinnnnSlm hatunlar
Bugün erkenden gelebildim şükür
Abla sanırım hapin etkisiAllahtan sporun var ve 1 tane cigkofteyle kalmişin cnm
Digerleri cok güzel olmus
O zaman cumalarida menü yaz ki, abartma :))
Biz de resim şart degil cnm :))) eksin de süpermiş
Güzel olmus cnm
Kahvalti aksam arası baya var, acikmadinmi
Yağ rezervi fazla oldugu icin, saglikli beslendikten sonra kilo verilmesi cok normal cnm
Menünü cok begendimbütün besin grublarindan var
Meyve yasak degil dimi
Eritrolun tadi nasil
Ben stevia almistim, 1 kere kullandim, pek sevmedim diye hatirliyorum
Tadida cok azdi
Hos geldin canım
Cumaya göre eksi tatlimHaftasonu eksisimi bu yoksa haftaliikmi cnm
Olmuyo kuzumAfiyet olsun canım çok güzelarada bişey yeme icme ihtiyacı duymuyor musun
Terbiyeli tavuk çorbasıKızlar mercimekle ayran çorbası dışında ne çorbası yaparsınız?
Annemin cok güzel bi huyu varİlerdeki hayallerimden biride erken saatte akşam yemeğini yapıp günün diğer saatlerinin bana kalması
Akşam 5 kadar anca evi derle topla bebekle ilgilenme ile geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?