Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve serbest. Stevia’nın tadı çok kötü geldi bana. Eritrol iyi ama değişik bir tad, koku almadım. Bir kaşık şeker yerine bir buçuk kaşık eritrol koymak gerekiyor, tadı az onun da.Allahtan sporun var ve 1 tane cigkofteyle kalmişin cnm
Digerleri cok güzel olmus
O zaman cumalarida menü yaz ki, abartma :))
Biz de resim şart degil cnm :))) eksin de süpermiş
Güzel olmus cnm
Kahvalti aksam arası baya var, acikmadinmi
Yağ rezervi fazla oldugu icin, saglikli beslendikten sonra kilo verilmesi cok normal cnm
Menünü cok begendim bütün besin grublarindan var
Meyve yasak degil dimi
Eritrolun tadi nasil
Ben stevia almistim, 1 kere kullandim, pek sevmedim diye hatirliyorum
Tadida cok azdi
Örnek verdiği menüde baya hafif helal olsun azmine bu arada bende bağımlıyımSenelerce nasil kk ya girmeden durabiliyolar anlamiyorum ben mi bagimliyim bilmiyorum
Cok azimliydi, günlük 2 saat yururdu
Aksamida genelde 15.00 gibi kapatirdi
Ben de çok sevindim mefkuremcim :)Kabul etmek ne demek :)))
Hosgeldin hayalcim seni gördüğüme cok sevindim
Nasilsin, neler yaptin
HoşbuldukHoşgeldin arkadaşım ben dilek
Poni selamlar :)Selam kızlar
Bugün okula gittim şükrede şükrede Öğrencilerim cuma gelecekler ben de sınıf düzenlemesi yaptım dolap etiketlerini filan hazırladım. Dünkü menümü yazıym
10.30
1 mandalina
2 activia
13.00
1 sb sütlü kahve
17.00
5 yk bulgur pilavı
1 fırında yapılmış karnıyarık
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok maalesf
Düne göre 500 gr artım gitmiş
Senin sınıf kapanmışmiydi cnmSelam kızlar
Bugün okula gittim şükrede şükrede Öğrencilerim cuma gelecekler ben de sınıf düzenlemesi yaptım dolap etiketlerini filan hazırladım. Dünkü menümü yazıym
10.30
1 mandalina
2 activia
13.00
1 sb sütlü kahve
17.00
5 yk bulgur pilavı
1 fırında yapılmış karnıyarık
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok maalesf
Düne göre 500 gr artım gitmiş
Ben de çok sevindim mefkuremcim :)
Aynıyım bıraktığın gibi.
Kilo aldım geldim :)
Hoşbulduk
Poni selamlar :)
Hatırladın mı beni
Menün ne güzel ben feyz almalıyım senden :)
Sen fazla almamişindir diyecektimki kilonu gördümBu arada kilom, cuma günü: 67.1 idi, pazartesi:65.5 gördüm. Cumaya hiç umutlu değilim imdat
Metabolizma hızınında etkisi var bence. Kaç kilo eksidesin canmBen de öyle bir sorun yaşıyordum ama şu gebelik şekeri diyeti niye başarılı oldu diye düşününce neredeyse ketojenik diyet gibi karbonhidratı azaltmaktaymış işin sırrı diye düşünüyorum. Zaten beni diyette en çok zorlayan tatlı krizleri ve sinirlilik hali de olmadı ilk bir kaç hafta dışında. Bu da düşük karbonhidrata bağlıyorum. Tek sıkıntı başağrısı oldu ama hamile olmasam onda ağrı kesiciler ile çözülebilirdi. Facebook’ta ketojenik diyet yapan hamileler grubuna üye oldum inanılmaz kilo veriyorlar.
Hayyal hoşgeldinGünaydınnn Mefkurem i görünce ben de gruba yazmak istedim. Beni de kabul eder misiniz? :)
Ne işler çeviriyosn rakibem sporda yapıyor hıhSpor zamanı
Hadi kalkın
He tam adamndan feyz aldın alma benceBen de çok sevindim mefkuremcim :)
Aynıyım bıraktığın gibi.
Kilo aldım geldim :)
Hoşbulduk
Poni selamlar :)
Hatırladın mı beni
Menün ne güzel ben feyz almalıyım senden :)
Öğrncilerim karantinada abla ana sınıfı olduğu için onlar cuma gelecek hepsi de ses kaydedip atıyo öğretmenim seni çok özledim diye analarına kızıyorm sürekli tel vermeyn çocuklara diye özledim davşanlarımı ya. Çalıştığım köy problemli bu seneki öğrencilerimde Allahın lütfu gibiler maşaallahSenin sınıf kapanmışmiydi cnm
Dünkü bulgura rağmen artinin yarisi gittiyse süper
Ahh bu uykulari ne yapacağız acabaYok emziriyorum bende. 9 aylik bebegim. Mecbur oyle iste hep icecek türü seylere vuruyorum kendimi. Birde gece uykusu yok ki zillilerin
Yeşil mercimekli erişte söz konusu yeşil mercimekse çocuklarda sever genelde yemek niyetine bile oluyor baya doyurucuKızlar mercimekle ayran çorbası dışında ne çorbası yaparsınız?
Yesil mercimekle mi?Kızlar mercimekle ayran çorbası dışında ne çorbası yaparsınız?