oy kıyamam tabi ki emzirmelisin de yemelisinde..eskiden bize bolca mercimek çorbası içirirlerdi sütümüz olsun diye..Herşeyden kararınca yersek bi sorun olmaz canım tabiki cıslardan deil onlar yasak ama kavun karpuz bunları yiyebşikiriz ama kararında bide ben emziriyorum yerim yani
acıma yok karalı olmak var..ben müziğide açıyorum sonuna kadar başlıyorum yürümeye ..süper oluyor tavsiye ederim..kendime acımamalıyım diye ddüşünüyorum spor konusunda
işte bende yarın başlıcam inş♥acıma yok karalı olmak var..ben müziğide açıyorum sonuna kadar başlıyorum yürümeye ..süper oluyor tavsiye ederim..
süper baya iradelisin ♥Bugünkü menüm
10:00 2 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek
13:30 1 kase yoğurt Salata yarım kutu kakolu süt( oglumdan kalan )
19:00 sebzeli tavuk salata ayran 1 dilim ekmek
süper menü...:)Arkadaslar iyi aksamlar iste menum
Kalkinca 2 adet k.kayisi 2 b.su
SAAT 11.30 2tbe 1.5 yumurta 2kkb.peynir domates patlicanli yogurt sekersiz cay :)
SAAT 16.30 4 yk kisir 4-5 yaprak marol 2 sb ayran
SAAT 18.00 3 k.hurma cay
SAAT 20.30 1 tabak bamya yemegi
3lt su aralarda 2 yesil cay
Bugünkü menüm
Akşamdan ekmeği çıkarsan güzel canımBugünkü menüm
Daha bastayim ya ondan :)) hazır moda girmişken kaçamak yapma hakkımı sonralara saklıyorum :) ben boyle gidiom sonra modum düşüyo diyetisyene gittim 1 ay da 7 kg verdim sonraki ay hiç verme dm sonraki ay hepsni geri almıştımsüper baya iradelisin ♥
tam 105 misin bende 102 yimDaha bastayim ya ondan :)) hazır moda girmişken kaçamak yapma hakkımı sonralara saklıyorum :) ben boyle gidiom sonra modum düşüyo diyetisyene gittim 1 ay da 7 kg verdim sonraki ay hiç verme dm sonraki ay hepsni geri almıştımama su an artk yeter diorm kendime 105 nedir diyorum
Maalesef evet emzirmeyi bıraktıktan sonra 5 kg aldm emzirmek gerçekten kalori yakiyomustam 105 misin bende 102 yim
Ben 30 yaşındayim bence sen şimdiden durdur kendini sorumlulugun az ken bak bize uyuşmayan çocuklar bitmeyen ev işleri eslerimiz istekleri e bunlara artı çalışanlar var kendimize hiç zaman ayiramiyoruz spor yapamıyoruz ben kendi adıma ailemden farklı şehirde yaşıyorum cocugu bırakıp bir spor salonuna falan veya bi aktivite yapamıyorumbende 14 yaşımda 102 yim
haklısın ablam bunu iyi değerlendiricem zaten ♥Ben 30 yaşındayim bence sen şimdiden durdur kendini sorumlulugun az ken bak bize uyuşmayan çocuklar bitmeyen ev işleri eslerimiz istekleri e bunlara artı çalışanlar var kendimize hiç zaman ayiramiyoruz spor yapamıyoruz ben kendi adıma ailemden farklı şehirde yaşıyorum cocugu bırakıp bir spor salonuna falan veya bi aktivite yapamıyorumhem senin su an kilo vermen bizden daha kolay metabolizmanın daha hızlı çalışıyor
Hadi bakalım insallah bende bunu iyi degerlendircem :)haklısın ablam bunu iyi değerlendiricem zaten ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?