bu kadar çok su içince bende ödem yapıyor tecrübe ile sabittir..Aslinda her saat basi bi bardak su icilse cok iyi olur (uyku sirasi haric) bide aklinizda bbulunsun en cok ardarda 2 sb icilir cok icerseniz vucut onu direkt atar 1 veya 2 bardak icerseniz yag yakici ozelligi ortaya cikar
Ablacım siz diyete başlayınca ne zaman kilo vermeye başladınız benim bi hafta oldu 2 kilo verebildim sadece normal mi sizceDedim ya güzelim benim gibi pis boğaz biri olabiliyorsa siz haydi haydi olursunuz
Oooo bide gençlik varki kim tutar sizi
Geçmiş olsun ablaCanım çok geçmiş olsun
Cnm çok haklısın ben 4.5 hatta 5 içiyodum cidden ödem yaptı bugün 3 ten birraz fazla içip bırakıcamSu içerken nelere dikakt etmeliyiz mesela ben sabah kalkınca bir bardak ilacımla beraber su içiyorum ..sonra yemek sırasında büyük bir bardak su içiyorum ..
bazıları hata olduğunu söylüyor bazıları doğru hangisine inanacağız.
ayrıca spor yaparken bazen yaptıktan sonra nerdeyse 1 litre su içiyorum .sanırım o da beni şişiriyor ve ödem yapıyor..
çok fazla terleyen biri değilim.
tuvalete de fazla çıkmıyorum eeeeee bu sular nere gidiyor ödem olarak kalıyor..
ödem ilacı içince tam 3 kilo birden gidiyor benden ..
ama o da sağlıklı olmadığı için içmiyorum(
sizler suyu nasıl içiyorsunuz anlatır mısınız?
O ne kız bende yapiimUu ayda on kilo hedef buyuk:) kilo verirken yannda callanetics de yapmni oneririm bes kilo gitse on kilo verdn zannederler :) bn de bu aralar baslicam insallah:)
egzersiz cnm internete yaz çıkarO ne kız bende yapiim
seninki iyi yine ben saat 3ten sonra kudurdum mide coştu birsiürü çekirdek çikolataaselam bu gün çok dengesiz beslendim ..
sabah yani öğlen 13 te 1 domates
4 yeşil biber
2 ykaşığı kadar çörekotlu lor
4 bardak şekersiz çay
kapanış 1 ç kaşığı kuşburnu marmelatı
ara öğün yok
ikindi 1 salatalık
akşam
19.30
yağsız süt ve confleks çok az yarım kase..içim bişey almıyor..
az önce de 3 hurma ve yeşil çay hala içiyorum ..
aslında bende çikolata yiyorum ama ne kadar bir ısırık kadar ters psikoloji yapıyorum kendi kendime 1 çikolata yesem en az 3 mil leslie yapmam gerek aman ne yapayım ne de yiyeyim yerken bile aklıma geliyor o ısırık onuda yemiyorum..tatlı ile aram pek iyi değil..seninki iyi yine ben saat 3ten sonra kudurdum mide coştu birsiürü çekirdek çikolataa
bu ve buna benzer yiyecekleri evden uzak tutmak lazım bence ...:)))seninki iyi yine ben saat 3ten sonra kudurdum mide coştu birsiürü çekirdek çikolataa
güzel menü ama bence kavunu yememlisin şeker oranı yüksek ve en tehlikeli meyvelerden..Menüm
SABAH 2 dilim kepek ekmeği 1 kaşık bal domates salatalık omlet
ÖĞLE bi avuç fındık 5.6 küçük dilim kavun bir kase cacık
AKŞAM nohutla az bişide pilav yiycem eşim gelmediği için bugün biraz geç kaldı akşam yemeğim
ben 3 bile yaparken çok zorlanıyorum maşallah diyeyim süpersin..sanırım leslie 4 mile başlıcam ♥
ben tutsamda ev halkı tutmuyor ♥♥♥bu ve buna benzer yiyecekleri evden uzak tutmak lazım bence ...:)))
hiç başlamdım aslında yanlış yazmışım o 3mil 45 dk olan ♥ben 3 bile yaparken çok zorlanıyorum maşallah diyeyim süpersin..
çözümü var tatlım onlara senin bulamayacağın bir yere koymalarını iste aklına bile gelmez zamanla ..ben tutsamda ev halkı tutmuyor ♥♥♥
bence 15 dk ile başla mutlaka 3 mil çok yoruyor ilk başladığında azdan çoğa en sağlıklı şekli bu bence..hiç başlamdım aslında yanlış yazmışım o 3mil 45 dk olan ♥
Herşeyden kararınca yersek bi sorun olmaz canım tabiki cıslardan deil onlar yasak ama kavun karpuz bunları yiyebşikiriz ama kararında bide ben emziriyorum yerim yanigüzel menü ama bence kavunu yememlisin şeker oranı yüksek ve en tehlikeli meyvelerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?