- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Aynn cok sicak ve sadece kavun karpuz yiyesm geliyo. Tabi ki cissburdayım canımmmm.. stajdan yenı geldım.. kendıme gelemedım ama hala.. cok sıcak yanıyoruumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn cok sicak ve sadece kavun karpuz yiyesm geliyo. Tabi ki cissburdayım canımmmm.. stajdan yenı geldım.. kendıme gelemedım ama hala.. cok sıcak yanıyoruumm
Uu ayda on kilo hedef buyuk:) kilo verirken yannda callanetics de yapmni oneririm bes kilo gitse on kilo verdn zannederler :) bn de bu aralar baslicam insallah:)karar alındı yaz kızım : artık hergün yarımşar saat olacak şekilde 3 öğün sabah öğle akşam bantta yürünecek ve her ay sağlıklı 10 kilo verilecekk
Evet canin ya .benim oglum 10 aylik ve 9 kilo.doktor 12 aylik bebek kilosunda olduunu soyledi.daha 4 gun once gittik.Canım senin bebeğin 3 aylık ve 6 kilo değil mi, her ay 2 kilo alsa 3 kilo da doğmuş olsa 9 kilo olması lazım, öyle olsa da obez olur heralde
@Htc drg maşallah haftada 4 kilo vermiş görünce ben yeterince azimli değil miyim diye bi düşündüm ama İnşaAllah devam edeyim de az az versem de olur. haftaya falan düşsem 8lere ne güzel olur
İnşaAllah biz de geçeriz o sınırı
Maşallah sana valla Zühal abla, bu akdar kişiyi idare ediyosun, ilgilenip yazıyosun
Büyükler bizim iyiliğimize söyler her zaman, uslupları kırıcı olabilir bazen ama
Benimki 8.ayın içinde 9u geçti kilosu. Doktorlar kilolu demiyor. Her çocuk farklı sanırımEvet canin ya .benim oglum 10 aylik ve 9 kilo.doktor 12 aylik bebek kilosunda olduunu soyledi.daha 4 gun once gittik.
Sonucta belli bir araligi vardir bunun benimki i ucundan kiyisından o dilime girdiyse oyle demistir.yoksa kilolu degil.zayif hic degil.normal yaniBenimki 8.ayın içinde 9u geçti kilosu. Doktorlar kilolu demiyor. Her çocuk farklı sanırım
Ayşe sen miydin bende teşekkür edeyim ablaselam kızlar nasılsınız ?
yazılanları okudum herkes aynı dertten muzdarip benim gibi.inşallah bu kilolar hemen gider..
şimdi sorularımı sorayım..
bu arada leslie sakın ayakkabısız yapmayın acaip topuk ağrısı yapıyor hala ağrıyor..
Iyiyim ben.yemegimi yedim lesli mi yaotim.mutluyum.selam kızlar nasılsınız ?
yazılanları okudum herkes aynı dertten muzdarip benim gibi.inşallah bu kilolar hemen gider..
şimdi sorularımı sorayım..
bu arada leslie sakın ayakkabısız yapmayın acaip topuk ağrısı yapıyor hala ağrıyor..
evet canım bendim aman 15 dk ne olacak deyip ayakkabı giymedim bu gün paytak paytak yürüyorumAyşe sen miydin bende teşekkür edeyim abla
ben yapmadım bu gün ama dışarıda yürüdüm yaklaşık 1 km aynıya geldi sayılır.oğlum diyor anne ne biçim yürüyosun güzel yürü :)))Iyiyim ben.yemegimi yedim lesli mi yaotim.mutluyum.
sen nasılsın nasil gidiyor
ben sabahları bir büyük bardal limonlu su içiyorum elimden gelse 3 öğün yemekten önce içerim sende öyle yapmalısınSu içerken nelere dikakt etmeliyiz mesela ben sabah kalkınca bir bardak ilacımla beraber su içiyorum ..sonra yemek sırasında büyük bir bardak su içiyorum ..
bazıları hata olduğunu söylüyor bazıları doğru hangisine inanacağız.
ayrıca spor yaparken bazen yaptıktan sonra nerdeyse 1 litre su içiyorum .sanırım o da beni şişiriyor ve ödem yapıyor..
çok fazla terleyen biri değilim.
tuvalete de fazla çıkmıyorum eeeeee bu sular nere gidiyor ödem olarak kalıyor..
ödem ilacı içince tam 3 kilo birden gidiyor benden ..
ama o da sağlıklı olmadığı için içmiyorum (
sizler suyu nasıl içiyorsunuz anlatır mısınız?
Yemekle beraber içmeyin diyorlar gerçekten ve mantıklı vücut su da yemekle karıştığı için onu da döndürüp duruyormuş. Ara öğün yapmazsan aralarda içmek iyi gibiSu içerken nelere dikakt etmeliyiz mesela ben sabah kalkınca bir bardak ilacımla beraber su içiyorum ..sonra yemek sırasında büyük bir bardak su içiyorum ..
bazıları hata olduğunu söylüyor bazıları doğru hangisine inanacağız.
ayrıca spor yaparken bazen yaptıktan sonra nerdeyse 1 litre su içiyorum .sanırım o da beni şişiriyor ve ödem yapıyor..
çok fazla terleyen biri değilim.
tuvalete de fazla çıkmıyorum eeeeee bu sular nere gidiyor ödem olarak kalıyor..
ödem ilacı içince tam 3 kilo birden gidiyor benden ..
ama o da sağlıklı olmadığı için içmiyorum (
sizler suyu nasıl içiyorsunuz anlatır mısınız?
Bende ayakkabısız yapıyordum, kilolar da çok. Ayakkabıyla daha rahat yaptım bugün, evdeyim diye giymiyordum bende.sildim altlarını artık napayımevet canım bendim aman 15 dk ne olacak deyip ayakkabı giymedim bu gün paytak paytak yürüyorum
ne tembelim demi..çek acısını ayşe :)))
limonla aram pek iyi değil ilaç içerken suyu bol içmeye çalışıyorum bazen ilaçtan sonra bir hurma yiyorum vve üzerine 2 bardak su içiyorum..ben sabahları bir büyük bardal limonlu su içiyorum elimden gelse 3 öğün yemekten önce içerim sende öyle yapmalısın