• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Laydagresif adin neydi? Ben 30 yasindayim 102 kg ile evlendim esim de ben.de ogretmeniz kosusturmacada cok tu ama kg veremedim diyetisyene gittim 92 ye dustum ki hamile kaldim neyse 95 ile dogum yaptim dogumdan sonra 80 e distum ama sut olsun dedik yedik hooop ciktik mi 92 ye sonra bu topige geldim suan 88 kgyim 3 hafta oldu 79 u gormeden sevinmek yok sen daha gencsin artik ileride onune gecemezsin cok zpr olur silkelen ve yarin kesin basla tamam miiiii
Bende 68 le evlendim 90 küsürüm aynen 79 u görmem lazım yaaa

Laydagresif adin neydi? Ben 30 yasindayim 102 kg ile evlendim esim de ben.de ogretmeniz kosusturmacada cok tu ama kg veremedim diyetisyene gittim 92 ye dustum ki hamile kaldim neyse 95 ile dogum yaptim dogumdan sonra 80 e distum ama sut olsun dedik yedik hooop ciktik mi 92 ye sonra bu topige geldim suan 88 kgyim 3 hafta oldu 79 u gormeden sevinmek yok sen daha gencsin artik ileride onune gecemezsin cok zpr olur silkelen ve yarin kesin basla tamam miiiii
adım demet cnm

O ne kız bende yapiim:cool:
Callanetics bi spor canim. Cok kucucuk hareketlerle vucudu calstirio. Callan diye bi teyze bulmus bunu:) cok eski bi vodeosu var yaklask 45 dk. Lik. Ben zamannda yapmistm ve cok sekle soktugnu gozlermle gordum:)

Kizlaar bgnku menum

Sabah (bu sefer erkenciydim)
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Domates zeytin peynir
Biraz kavun ve yer fistigi

Oglen
Bi tabak haslama

Ara
Bir tane muz

Aksam
Bi kase salata ve bi parca tavuk izgara

Aciktim ama yemicem yemiceemn bisey:)

Spor: yuruyus. Yarim saat falan belki.

Bugun belere hayir dedim: dondurma, meyve suyu ve hamburger:)

Aferin bana

Kizlaar bgnku menum

Iki haslanmis yumurta
Domates zeytin peynir

Oglen
Bi tabak haslama

Ara
Bir tane muz

Aksam

Aferin bana
Aferin canım

Kizlaar bgnku menum

Iki haslanmis yumurta
Domates zeytin peynir

Oglen
Bi tabak haslama

Ara
Bir tane muz

Aksam

Aferin bana
Aferin ama akşam az olmuş sanki salata yoğurt çorba falan doyana kadar ye bence

slm hanimlar
yazmayada cekiniyorum aslinda
bir türlü rayina giremedim.
kendime slklnti da yaptigimdan eskisinden daha da cok yiyiyorum
bide hamile sanmistim kendimi ama bes gün gecikmeyle regl de oldum, o da arti gösterince iyice sevkim kirildi.
yarin yine baslamak istiyorum, ama yine tekrar basla yine yine yine
ufffff biktim ya
ama yasim daha cok genc böyle kalmak istemiyorum
kendime cok kiziyorum
BENI MOTIVE EDIN HANIMLAR
kestirip atmayin
insanin ayni yolda olan ayni seyleri anlaya kisilerden iyi seyler duymaya ihtiyaci var
inanin sinirden daha cok yemeye basladim:mad::mad::mad::mad:

slm hanimlar
yazmayada cekiniyorum aslinda
bir türlü rayina giremedim.
kendime slklnti da yaptigimdan eskisinden daha da cok yiyiyorum
bide hamile sanmistim kendimi ama bes gün gecikmeyle regl de oldum, o da arti gösterince iyice sevkim kirildi.
yarin yine baslamak istiyorum, ama yine tekrar basla yine yine yine
ufffff biktim ya
ama yasim daha cok genc böyle kalmak istemiyorum
kendime cok kiziyorum
BENI MOTIVE EDIN HANIMLAR
kestirip atmayin
insanin ayni yolda olan ayni seyleri anlaya kisilerden iyi seyler duymaya ihtiyaci var
inanin sinirden daha cok yemeye basladim:mad::mad::mad::mad:
canım lütfen moralini bozma ..bir şey bozulmadan yenisi asla yapılmaz bunu unutma..şimdi tamir zamanı hadi bakalım şu andan itibaren ya Allah deyip tekrar başlıyorsun:KK9::KK9:..tmm hamile sandın yedin şimdi değilsin ve sen diyettesin yaz sonu fısyık olacaksın bunu düşün hemen :KK28:

Bitanem16 gozumuz yollarda nerdesin yahuuuu

Canim ya sen su puanlama ile yapiyosunya acaba onu normal beslenmeyemi donustursen belki yarari olur

Moral bozmak yooooooooooook hadi silkelen devam hadi hadiiiii
inan bana simdiye kadar o kadar cok seyler denedimki
yillar önce bu puanli beslenmeyle 15 kilo verdim.
puanlari tami tamina uygularsam 100 de 100 eminim veriyorum kilo, ama iste disiplin yok
azim de azaldi sanki
biraz gezmeye gittikmi hemen karisiyor isler
bizde cocuklarla ramazanda gezemedik diye bu aralar slk gittik gezmelere, hersey karisti, günü de kurtaramayinca o gün ölüyor benim icin
ufffff ya
:KK61:

canım lütfen moralini bozma ..bir şey bozulmadan yenisi asla yapılmaz bunu unutma..şimdi tamir zamanı hadi bakalım şu andan itibaren ya Allah deyip tekrar başlıyorsun:KK9::KK9:..tmm hamile sandın yedin şimdi değilsin ve sen diyettesin yaz sonu fısyık olacaksın bunu düşün hemen :KK28:

dogru aslinda vucudumuzu tamir ediyormus gibi görmek lazim her bozulan sey gibi,
yenisini alma gibi bir imkanimiz yok

ooooo yaz sonu biraz zor olur o is, vermem gereken kilo25 30 arasi:KK42:

dogru aslinda vucudumuzu tamir ediyormus gibi görmek lazim her bozulan sey gibi,
yenisini alma gibi bir imkanimiz yok

ooooo yaz sonu biraz zor olur o is, vermem gereken kilo25 30 arasi:KK42:
sen başla gerisi gelir hedefini küçük tut önce..ilk tamir edilmesi gereken yer önemli.sonrası gelir bir ev yaparken bile temelden balıyor yahu hemen bir günde ev yapımıyor yapılan gecekondu oluyor :))
hadi bu gün başla her hafta hedef koy kendine ben öyle yapıyorum 7 günde 1 kilo diye :)

Back