- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canm:) emzirirken cok ac kalmamaya ozen gosteriorm bn de. Nihayetnde sut fabrikasiyiz:)Hmm ii ozaman gece kaçamak yapmada ben biraz fındık badem yedim az da meyve
Oo cok isler halletmissin zuhal abla:) masallah sana.Kaçak Zühal geldi hanımmmm
Bugün bi başladım temizliğe hadi şunuda yapayım diye diye akşamı ettim
Araya yemeği sıkıştırdım
Bi arada karşı komşu uğradı
Sonra eşim geldi bide görümcemler çaya geldi
Daha yeni boşa çıktım
Ben bi geçmişe süzüleyim bakalım ne kaynatmışınız
Bende tatlı krizindeyimAyy akliniza sokmak gbi olmasn ama canm cok profiterol cekti Iyi ki elimin altnda sagliksiz bir sey yok yemeye:))
Kaç kilosun canım
Aynen normalde akşamları yemem ama bugün böyle olduAfiyet olsun canm:) emzirirken cok ac kalmamaya ozen gosteriorm bn de. Nihayetnde sut fabrikasiyiz:)
Zor canım ama moralini bozar böyle devam edersen çok daha kötü olacağını sende biliyosun bende yedim yedim yedim en son 97 görünce ben napıyorum dedimsuan herhalde 97 olmusumdur
95 e inmistim
118 kg kizima doguma gittim
10 kg bir hafta da gitti
85 e kadar hem emzirme hem dikkat ederek vermistim
ama sin9 aydir dikkat etmeyerek 12 kg aldim
simdi yine 3 lü sayilari görmekten korkuyorum
allahim insallah bundan sonra devam ederimZor canım ama moralini bozar böyle devam edersen çok daha kötü olacağını sende biliyosun bende yedim yedim yedim en son 97 görünce ben napıyorum dedim
Hoşgeldin abla benim evide el birliği yapıp temizlesek ii olcak sevaptırKaçak Zühal geldi hanımmmm
Bugün bi başladım temizliğe hadi şunuda yapayım diye diye akşamı ettim
Araya yemeği sıkıştırdım
Bi arada karşı komşu uğradı
Sonra eşim geldi bide görümcemler çaya geldi
Daha yeni boşa çıktım
Ben bi geçmişe süzüleyim bakalım ne kaynatmışınız
Tartilmak yolun yarisi bence gercekle yuzlesmek. Gerisi daha bi kolayallahim insallah bundan sonra devam ederim
yarin tartilayim tekrar basliyorum insallah
Başla canım daha kötü olmadanveririz kız bak zühal ablayaallahim insallah bundan sonra devam ederim
yarin tartilayim tekrar basliyorum insallah
Aynen sabah bi tartıl kız belki okadar kötü değilsindirTartilmak yolun yarisi bence gercekle yuzlesmek. Gerisi daha bi kolay
evet hergün daha kötü oluyorBaşla canım daha kötü olmadanveririz kız bak zühal ablaya
Amaaaan silkele at o yükü aç güzel bi müzik verecem deevet hergün daha kötü oluyor
ay bi rahatlama mi oldu yük mü bindi sirtima anlamadim
ay sen hep mi böyle neselisinAmaaaan silkele at o yükü aç güzel bi müzik verecem de
Damlam zaten yakın arkadaşınmış belki senin kırılacağını düşünememiştiravm de pantolon bakiyoduk ona ben o zaman 42-44 arasi biseydim arkadasin biri ona pantolon getirdi bu nasil diye o da eline aldi yuh yani bunun icine girse girse damla girer dedi ki pantolon 40 bedendi ben o bedeni bile giymiyodum o zaman kendi de 38 beden ha duyanda 34 falan sancak ama fizigi cok duzgun Allah icin
Layde ablaların zaten söylemişler ne olması gerektiğiniof ya kime anlatıyoruz ki zaten derdimizi
Tatlım hatice yeni başladı ve ilk 1 -2 hafta fazla vermesi normalHtc drg maşallah haftada 4 kilo vermiş görünce ben yeterince azimli değil miyim diye bi düşündüm ama İnşaAllah devam edeyim de az az versem de olur. haftaya falan düşsem 8lere ne güzel olur
Elimden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyorum tabi hepimiz herşeyi zaten biliyoruz uygulamak içinde biraz iteklenmemiz gerekiyorMaşallah sana valla Zühal abla, bu akdar kişiyi idare ediyosun, ilgilenip yazıyosun
bunlara alış artık cananım hele Bi kaç ay sonra daha ne iltifatlar duyucanKizlar sabah esim kilo verdin sen diodu.
sonrq beni 1.5 hafta kadar önce gören bi arkadas ta kilo vermissin dedi.naptin sen dedi.
cok mutlu oldum ay mmmm
Bu konuda uzmanlar bile anlaşamıyor cnm kimi öyle diyo kimi böyleSu içerken nelere dikakt etmeliyiz mesela ben sabah kalkınca bir bardak ilacımla beraber su içiyorum ..sonra yemek sırasında büyük bir bardak su içiyorum ..
bazıları hata olduğunu söylüyor bazıları doğru hangisine inanacağız.
ayrıca spor yaparken bazen yaptıktan sonra nerdeyse 1 litre su içiyorum .sanırım o da beni şişiriyor ve ödem yapıyor..
çok fazla terleyen biri değilim.
tuvalete de fazla çıkmıyorum eeeeee bu sular nere gidiyor ödem olarak kalıyor..
ödem ilacı içince tam 3 kilo birden gidiyor benden ..
ama o da sağlıklı olmadığı için içmiyorum (
sizler suyu nasıl içiyorsunuz anlatır mısınız?
Kibar kuzum benim herkesin bünyesi başkaAblacım siz diyete başlayınca ne zaman kilo vermeye başladınız benim bi hafta oldu 2 kilo verebildim sadece normal mi sizce
Tatlım niye nohutun yanında salata yokMenüm
SABAH 2 dilim kepek ekmeği 1 kaşık bal domates salatalık omlet
ÖĞLE bi avuç fındık 5.6 küçük dilim kavun bir kase cacık
AKŞAM nohutla az bişide pilav yiycem eşim gelmediği için bugün biraz geç kaldı akşam yemeğim
Gerçekten olmamış cnmselam bu gün çok dengesiz beslendim ..
sabah yani öğlen 13 te 1 domates
4 yeşil biber
2 ykaşığı kadar çörekotlu lor
4 bardak şekersiz çay
kapanış 1 ç kaşığı kuşburnu marmelatı
ara öğün yok
ikindi 1 salatalık
akşam
19.30
yağsız süt ve confleks çok az yarım kase..içim bişey almıyor..
az önce de 3 hurma ve yeşil çay hala içiyorum ..
Sen zayıflamak istediğine eminmisinseninki iyi yine ben saat 3ten sonra kudurdum mide coştu birsiürü çekirdek çikolataa