💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım Rabbim öyle bir şifa versinki bugünleri unuttursun Sizlere

Hamileligin belirtileri başlamış bence

Günaydın kızlar beklediğimden güzel sonuç gördüm tartıda
Cuma 90.4
Bugün 89.20
Fark 1.1
hay maşallah canım aman kaybetme bu rakamı cumaya 1,5 yap en azından 80lere gelişinide ayrıca tebrik ederim 90lari gormeyesin bidaha inşallah

Süpersin arkadaşım ne güzel bir eksi bu böyle
Kilo bildirimi
Cuma 68.9
Bugun 69.0
+100
Hiç bişey değil bu artı çok rahat halledilir

Hıc boyle düşünmemiştim

Afiyet olsun dılekcım.

Güzel menü afiyet olsun canım.
Afiyet olsun
Güzel menü bahar .
İyi akşamlar menüm
Sabah 11
Biraz peynir
3 zeytin
2 dl ekmek
1 tk Nutella
Öğle 17 gibi
10 ceviz çok abarttım
Akşam tok tuttu
2-4 parça hindi
1 dl ekmek
Su 2 litre olabilir soda da içtim
Cevizler biraz fazla canİm evet.afıyet olsun.
Miktarlarını düşünmeden edemiyor insan bi 2 kaşık mi 2 tabak mi???
Canım benim çok şaşırdım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Sağol.ben de şaşkınım.

Kanama normal değil canm çift çizgiyi gördüysen bence bekleme dr için. Sağlıklı bi gebelik olur inşaallah canım

İlk kizimda tedavi oluyodum. Regle 3 gun kala temizlik yaptim kanama oldu. Bu ayda olmadi demistim. Sonra hamileliğimi ogrendim ama kanamali gecti. İlk 3 ay hep yattim.
Bir an evvel doktor görüşü alın bence
Sagolun kızlar.

Tmm canım

Miktarkarı çok fazla değildi. Pilav bir tabaktı ama dolu dolu değildi. Kaç gündür karbonsuz beslenyrm. Tolore etmiştr.3 dgün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum inş fırsat bulurum

Miktarkarı çok fazla değildi. Pilav bir tabaktı ama dolu dolu değildi. Kaç gündür karbonsuz beslenyrm. Tolore etmiştr.3 dgün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum inş fırsat bulurum
İnşallah bulursun hem ruha hem bedene çok iyi geliyor spor

2 çocuğum var.
3. İstiyordum ama ilerleyen süreçte.yasım 35 aslında nereye erteleyecem. benim adam pek hazır değildi.soka gırdı yazık.neyse ben onu hazırlarım daha vakit var :)))
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…