• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-

Ama sabah da normal adet gibi kanama geldi.
Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
Kanama normal değil canm çift çizgiyi gördüysen bence bekleme dr için. Sağlıklı bi gebelik olur inşaallah canım

Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-

Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
İlk kizimda tedavi oluyodum. Regle 3 gun kala temizlik yaptim kanama oldu. Bu ayda olmadi demistim. Sonra hamileliğimi ogrendim ama kanamali gecti. İlk 3 ay hep yattim.
Bir an evvel doktor görüşü alın bence

Menüm

Sabah 09.30
2dlm ekmek
7 çatal sucuk
Domates

Ara 10.30
2 avuç tuzsuz çekirdek

Aksam17.30
Mantarlı tavuk sote
Salata
1kepce mercimek çorbası
Yoğurt
Su 2 lt.
Spor 15 dk yürüyecegim şimdi.
Menün güzel afiyet olsun canım
Ama oyuruyus ne öyle çıktığına değmez yarım saat yap en azından;)

Kahvaltı 11.00
1 tane kaşarlı tost
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 dilim beyaz peynir
3,4 çatal domates ezmesi
1t.k tahin pekmez 1 tk cokokrem

Arada neskafe 5 fındık 2 ceviz 1 mandalina

Akşam 19.30
2 kepçe yeşil Mercimekli erişte çorbası
100 Gr tavuk döner
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
5,6 dilim pancar turşusu

2,5 lt su 1 bardak form çayı

20 dk tempolu yürüyüş
40 dk eliptik yspicam birazdan

Menümü yazayım

Öğlen 13:15

1 büyük dilim tb ekmek
1.5 tk zeytin ezmesi
1 büyük kutu light tonbalığı (100 gr)
1 domates
1 salatalık
14 tane yeşil üzüm

Akşam 19:45

6 tane küçük ızgara balık
Salata
3 yk ezme

2.65 lt su (3e tamamlicam yatana kadar), 2 kupa filtre kahve, 1 kupa yeşil çay 1 kupa karışık bitki çayı

Spor: yok

Canım bir avantajin daha var ben persembe günü tartilacagim yola çıkacağım için :(

Bana göre uzun ki :D

İyi ki sirayla birlikte daha ekşinli:)

Güzel menu olmuş canım

Güzel menü canım

Ödem canım beni biliyorsun :D

Yok canım bugün öyle istemistir 2 yaş sendromu muhteşem birşey öyle yatakta takılmalı değil içine çaki giriyor bebelerin kimiside hiç yaşamıyor
Nereye gidiyosun kuzum

Menü
Sabah(8:00)
1 tane kaşarlı tost 2 dilim ekmekle
2 çatal menemenn
Çay

Öğle(13:00)
2 YK bulgur
1 kase cacık

Akşam(17;40)
4yk bulgur
3 YK et sote

Su:2 lt spor: sürekli ayaktaydim ama ekstra spor yapamadım yoğunluktan ve bugün çok yağmur var kızla çıkamadım usuturum diye

Adaşız biz galiba. Ben de Yasoyum :KK76: Ne zaman biri Yasemin dese ilk bi üstüme alınıyorum :KK53:
Evet adaşız emojiler çıkmıyor renklendiremedim kusura bakma göz kırpma emojisi yapacaktım
Aramıza hoşgeldin yasemin takip ediyorum yazılarını inşallah bereketiyle sağlıkla gelsin bebeğin
Bende ilk aydan hamile kalmıştım hemde ikiz gülme emojisi neye uğradığımı şaşırdım hamile olduğuma mı şaşırayım ikiz olduğuna mı yoksa nişanlılık evlilik çok sorunluydu onamı yoksa bi sürü borç vardı onamı ama çok şükür 17 yaşındalar hepsi geçti gitti çok şey götürdü Allah canlarını sağ.etsin hayırlı evlatlar olsunlar kismetleriyle geldiler

Kızlar bugün terapiye başladım. İlerde duygusal yemenin üstesinden gelebileceğim inşaallah.
Ne yapıyosun terapide nerden buldun poni anlat biraz

İyi akşamlar menüm
Sabah 11
Biraz peynir
3 zeytin
2 dl ekmek
1 tk Nutella
Öğle 17 gibi
10 ceviz çok abarttım
Akşam tok tuttu
2-4 parça hindi
1 dl ekmek
Su 2 litre olabilir soda da içtim

Bugünün menüsü
KAHVALTI saat 7 de
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
ÖĞLEN saat 1 de
Kavurmalı bulgur pilavı
Cacık
Turşu
Akşam 6.30
Fırında tavuk
Kuru fasulye
Çayla 1 yulaflı bisküvi
Su 2 lt yakın

Evet adaşız emojiler çıkmıyor renklendiremedim kusura bakma göz kırpma emojisi yapacaktım
Aramıza hoşgeldin yasemin takip ediyorum yazılarını inşallah bereketiyle sağlıkla gelsin bebeğin
Bende ilk aydan hamile kalmıştım hemde ikiz gülme emojisi neye uğradığımı şaşırdım hamile olduğuma mı şaşırayım ikiz olduğuna mı yoksa nişanlılık evlilik çok sorunluydu onamı yoksa bi sürü borç vardı onamı ama çok şükür 17 yaşındalar hepsi geçti gitti çok şey götürdü Allah canlarını sağ.etsin hayırlı evlatlar olsunlar kismetleriyle geldiler

Ne yapıyosun terapide nerden buldun poni anlat biraz
Hoşbulduk adaşım 😊 yalnız ben hamile değilim yani olmadığımı sadece ödem olduğunu düşünüyorum daha reglim gecikmedi bekliyorum 😆

Maşallah büyütmüş yetiştirmişsin darısı gelecek evlatlarımızın başına diyelim 🥰

Bugünün menüsü
KAHVALTI saat 7 de
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
ÖĞLEN saat 1 de
Kavurmalı bulgur pilavı
Cacık
Turşu
Akşam 6.30
Fırında tavuk
Kuru fasulye
Çayla 1 yulaflı bisküvi
Su 2 lt yakın
Miktarlarinida yaz arkadasim ..Mesala kavurmalı bulgur pilavını 1 tenceremi yedin bı kaç kasikmi 🤔Bı tencerede yenir ama 😁

Düşük riski çok mu?
Canım benim çok şaşırdım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Aaaa çok ayıp taaa nerelerden gelmiş bir kahve hiç yakışık alır mı :KK20:
Olur olur korana var bu dönemin ayıbı olmaz😁
Sizin tartilar ne durumdaydı bugün 🤔istersen şimdiden havluyu atabilirsiniz cnm 😁

Hoşbulduk adaşım 😊 yalnız ben hamile değilim yani olmadığımı sadece ödem olduğunu düşünüyorum daha reglim gecikmedi bekliyorum 😆

Maşallah büyütmüş yetiştirmişsin darısı gelecek evlatlarımızın başına diyelim 🥰
Ben regl gecikti diye okudum :)). Ya da öyle aklımda kaldı amin canım benden geçti artık isteyen herkese Allah nasip etsin

Back