Kanama normal değil canm çift çizgiyi gördüysen bence bekleme dr için. Sağlıklı bi gebelik olur inşaallah canımKızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-
Ama sabah da normal adet gibi kanama geldi.
Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
Kendime hayrım dokunursa size de anlatırımCok sevindim cnmterapide ne yaptiginida bize anlatirsin :) sende bizi terapi yap
İlk kizimda tedavi oluyodum. Regle 3 gun kala temizlik yaptim kanama oldu. Bu ayda olmadi demistim. Sonra hamileliğimi ogrendim ama kanamali gecti. İlk 3 ay hep yattim.Kızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-
Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
Menün güzel afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.30
2dlm ekmek
7 çatal sucuk
Domates
Ara 10.30
2 avuç tuzsuz çekirdek
Aksam17.30
Mantarlı tavuk sote
Salata
1kepce mercimek çorbası
Yoğurt
Su 2 lt.
Spor 15 dk yürüyecegim şimdi.
Nereye gidiyosun kuzumCanım bir avantajin daha var ben persembe günü tartilacagim yola çıkacağım için
Bana göre uzun ki
İyi ki sirayla birlikte daha ekşinli:)
Güzel menu olmuş canım
Güzel menü canım
Ödem canım beni biliyorsun
Yok canım bugün öyle istemistir 2 yaş sendromu muhteşem birşey öyle yatakta takılmalı değil içine çaki giriyor bebelerin kimiside hiç yaşamıyor
Rizedeym canım 1 aydır eve dönüyorum artık :)Nereye gidiyosun kuzum
Evet adaşız emojiler çıkmıyor renklendiremedim kusura bakma göz kırpma emojisi yapacaktımAdaşız biz galiba. Ben de YasoyumNe zaman biri Yasemin dese ilk bi üstüme alınıyorum
Ne yapıyosun terapide nerden buldun poni anlat birazKızlar bugün terapiye başladım. İlerde duygusal yemenin üstesinden gelebileceğim inşaallah.
Hoşbulduk adaşımEvet adaşız emojiler çıkmıyor renklendiremedim kusura bakma göz kırpma emojisi yapacaktım
Aramıza hoşgeldin yasemin takip ediyorum yazılarını inşallah bereketiyle sağlıkla gelsin bebeğin
Bende ilk aydan hamile kalmıştım hemde ikiz gülme emojisi neye uğradığımı şaşırdım hamile olduğuma mı şaşırayım ikiz olduğuna mı yoksa nişanlılık evlilik çok sorunluydu onamı yoksa bi sürü borç vardı onamı ama çok şükür 17 yaşındalar hepsi geçti gitti çok şey götürdü Allah canlarını sağ.etsin hayırlı evlatlar olsunlar kismetleriyle geldiler
Ne yapıyosun terapide nerden buldun poni anlat biraz
Benim arkadaşım hiç sevmez onları bı kahve ikram etsen yeterTamam ben başladım hazırlıklara
Ballan gaymaklan poğaçalarlan beslicim seni
Miktarlarinida yaz arkadasim ..Mesala kavurmalı bulgur pilavını 1 tenceremi yedin bı kaç kasikmiBugünün menüsü
KAHVALTI saat 7 de
1 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
ÖĞLEN saat 1 de
Kavurmalı bulgur pilavı
Cacık
Turşu
Akşam 6.30
Fırında tavuk
Kuru fasulye
Çayla 1 yulaflı bisküvi
Su 2 lt yakın
Canım benim çok şaşırdım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Düşük riski çok mu?
Aaaa çok ayıp taaa nerelerden gelmiş bir kahve hiç yakışık alır mıBenim arkadaşım hiç sevmez onları bı kahve ikram etsen yeter
Kesinlikle
Olur olur korana var bu dönemin ayıbı olmazAaaa çok ayıp taaa nerelerden gelmiş bir kahve hiç yakışık alır mı
Ben regl gecikti diye okudum :)). Ya da öyle aklımda kaldı amin canım benden geçti artık isteyen herkese Allah nasip etsinHoşbulduk adaşımyalnız ben hamile değilim yani olmadığımı sadece ödem olduğunu düşünüyorum daha reglim gecikmedi bekliyorum
Maşallah büyütmüş yetiştirmişsin darısı gelecek evlatlarımızın başına diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?