• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın güzeller.

Sabah sabah halim:

Eki Görüntüle 2707682

Kaldım yolda :KK43:
Servis yada cekici cagirsan olmaz mi canim
Bende yolda kalmistim baban yanimdaydi sukur cekici numarasi varmis aradi tamire götürdüler
Son durum ne halletmisdindir inşallah

Günaydın sevgili diyetdaşlarim 😍😍Az yediğimiz bol spor yaptığımız bir gün olsun😘
Gunaydin tatlim
Evet ödemmiş, erken regl oldum sadece 😊 neyse cuma tartıya iner ödem iyi oldu 😊
Sevindim rakibem :) bol su ic odemde gider

2 çocuğum var.
3. İstiyordum ama ilerleyen süreçte.yasım 35 aslında nereye erteleyecem. benim adam pek hazır değildi.soka gırdı yazık.neyse ben onu hazırlarım daha vakit var :)))
Teşekkürler
Bence yaş olarak tam zamanı ilerde gözün yemezdi
Eşinde kendini hazirliyacak korundugunuz halde olduysa Rabbimin hediyesi diye düşünsün😊

Bence yaş olarak tam zamanı ilerde gözün yemezdi
Eşinde kendini hazirliyacak korundugunuz halde olduysa Rabbimin hediyesi diye düşünsün😊
Oyle aslında.
Bizim 1. Tedavi ıle olmuştu.2. Kendiliğinden :)
Ben hiç üzülmedim.3. İstiyordum zaten .esımın nutku tutıldu daha sesi çıkmıyor .kolay değil tabi :)) emzirecek gazını cıkarcak altını alcak vs vs...
O da istiyordu da yan çizmeye başlamıştı. 2 yeter demeye başladıydı ...
Hayırlısı daha hamile gibi hissetmiyorum bir yandan da regl var çünkü.yarın için randevu aldık .doktora gidicez.

2.de doktorda gidışimiz çok komikti. Biz bebek var mı diye gittik.tık tık kalp atışlarını duyduk.ilk tedavide kalp atışı oluşmayan bu yüzden kürtaj olmuş biri olarak.-arkasından yıne tüp bebekle -1. Bebegınızde saatleri saydık resmen kalbi atıcak mi diye. Kac kere kontrole gittik.Ama 2. ... coktaaaaan adam yerleşmiş minik kalbi atmaya başlamış. İnanamadık.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Evet kötü oldu valla sabah sabah uğraştık.
Naptın arkadaşım hallebildinmi
İşyerinden bi arkadaşı çağırdım, geldi stepneyi taktı. Sonra sıkıntısız bir şekilde lastikçiye gittim, şimdi orda tamir edecekler lastiği. Çok şükür sıkıntı olmadı.
Bol su iç bitki çayı iç
Evet dün aynen bunu yaptım. Sabah tekrardan 76.4 gördüm regl olmuş olmama rağmen. Dünkü 1 kilonun 900 gramı uçtu çok şükür :halay:
Servis yada cekici cagirsan olmaz mi canim
Bende yolda kalmistim baban yanimdaydi sukur cekici numarasi varmis aradi tamire götürdüler
Son durum ne halletmisdindir inşallah

Gunaydin tatlim

Sevindim rakibem :) bol su ic odemde gider
Evet evet, arkadaş yedek lastiği taktı, sonra arabayı lastikçiye bıraktık tamir edecekler.

Bol su önemli sabah neyse ki 900 gramı gitmişti ödemin, sevindim tartıda yeniden :KK71:

İşyerinden bi arkadaşı çağırdım, geldi stepneyi taktı. Sonra sıkıntısız bir şekilde lastikçiye gittim, şimdi orda tamir edecekler lastiği. Çok şükür sıkıntı olmadı.

Evet dün aynen bunu yaptım. Sabah tekrardan 76.4 gördüm regl olmuş olmama rağmen. Dünkü 1 kilonun 900 gramı uçtu çok şükür :halay:

Evet evet, arkadaş yedek lastiği taktı, sonra arabayı lastikçiye bıraktık tamir edecekler.

Bol su önemli sabah neyse ki 900 gramı gitmişti ödemin, sevindim tartıda yeniden :KK71:
Senin adina sevindim canim
Odemde gitmis rakibem bu arada hic cekismiyoruz sesin cikmiyor 😊

Bununla geçmiş olsun cnm ..Ya işte" ben sen kadar yemiyorum ama nasıl kilo veremiyorum"diyen eş dosta bir türlü anlatamadım suyun önemi ..Bağırsağın çalışması ödemin atılması lazimki eksilesin 🙄

Bugün ne yerim bilemiyorum 🤔 Ev halkına hamurisli kizartmali bişey yaparsam 1 tane karnıyarık kalmıştı onu yiyebilirim
Ama diyete uygun tencere yemeği yaparsan ondan yerim.Bugun ev halkına yapicagim yemeğe bağlı😬

Oyle aslında.
Bizim 1. Tedavi ıle olmuştu.2. Kendiliğinden :)
Ben hiç üzülmedim.3. İstiyordum zaten .esımın nutku tutıldu daha sesi çıkmıyor .kolay değil tabi :)) emzirecek gazını cıkarcak altını alcak vs vs...
O da istiyordu da yan çizmeye başlamıştı. 2 yeter demeye başladıydı ...
Hayırlısı daha hamile gibi hissetmiyorum bir yandan da regl var çünkü.yarın için randevu aldık .doktora gidicez.

2.de doktorda gidışimiz çok komikti. Biz bebek var mı diye gittik.tık tık kalp atışlarını duyduk.ilk tedavide kalp atışı oluşmayan bu yüzden kürtaj olmuş biri olarak.-arkasından yıne tüp bebekle -1. Bebegınızde saatleri saydık resmen kalbi atıcak mi diye. Kac kere kontrole gittik.Ama 2. ... coktaaaaan adam yerleşmiş minik kalbi atmaya başlamış. İnanamadık.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Alacak nefesi yiyecek ekmegi varsa dünyaya geliyor yavru
Tanıdıgim biri 6 aylık oluncaya kadar hamile olduğunu anlamamıştı ..Regl olmamasının sebebinide küçük bebegu vardı emzirmekten kaynaklı diye düşünüyordu .Şayet önceden anlasaydi aldirirdi bebeği ama işte Rabbim sakliyiverdi yavruyu😊
Dur bakalım bı doktora görün ne durumdasınız netlesirse gebeliğin kendinizi hazırlamanız daha kolay olur

Senin adina sevindim canim
Odemde gitmis rakibem bu arada hic cekismiyoruz sesin cikmiyor 😊
Ben diyet forumunda acemiyim, nasıl çekişelim fikir versene :KK53:

Sen spor falan yapıyor musun bu arada? Ben çok niyetleniyorum ama leslie yapabilmek için büyük yer lazım, tv de oturma odasında alan küçük ya başlayamadım bi türlü :(

Bununla geçmiş olsun cnm ..Ya işte" ben sen kadar yemiyorum ama nasıl kilo veremiyorum"diyen eş dosta bir türlü anlatamadım suyun önemi ..Bağırsağın çalışması ödemin atılması lazimki eksilesin 🙄
Su önemli. Aslında yediğimiz içtiğimiz şeyler kalıcı olarak kilo yaratmıyor sürekli abartmadığımız sürece. Sadece ödem olarak vücutta kalıyor yer kaplıyor. O yüzden bol su içelim içirelim bence de herkese :KK71:

Ben kahveyi çok sevdiğim için onun ödem etkisini özellikle düşürsün diye dikkkat etmeye başladım suya.

Back