Servis yada cekici cagirsan olmaz mi canim
Gunaydin tatlimGünaydın sevgili diyetdaşlarimAz yediğimiz bol spor yaptığımız bir gün olsun
Sevindim rakibem :) bol su ic odemde giderEvet ödemmiş, erken regl oldum sadeceneyse cuma tartıya iner ödem iyi oldu
Bence yaş olarak tam zamanı ilerde gözün yemezdi2 çocuğum var.
3. İstiyordum ama ilerleyen süreçte.yasım 35 aslında nereye erteleyecem. benim adam pek hazır değildi.soka gırdı yazık.neyse ben onu hazırlarım daha vakit var :)))
Teşekkürler
Oyle aslında.Bence yaş olarak tam zamanı ilerde gözün yemezdi
Eşinde kendini hazirliyacak korundugunuz halde olduysa Rabbimin hediyesi diye düşünsün
İşyerinden bi arkadaşı çağırdım, geldi stepneyi taktı. Sonra sıkıntısız bir şekilde lastikçiye gittim, şimdi orda tamir edecekler lastiği. Çok şükür sıkıntı olmadı.Naptın arkadaşım hallebildinmi
Evet dün aynen bunu yaptım. Sabah tekrardan 76.4 gördüm regl olmuş olmama rağmen. Dünkü 1 kilonun 900 gramı uçtu çok şükürBol su iç bitki çayı iç
Evet evet, arkadaş yedek lastiği taktı, sonra arabayı lastikçiye bıraktık tamir edecekler.Servis yada cekici cagirsan olmaz mi canim
Bende yolda kalmistim baban yanimdaydi sukur cekici numarasi varmis aradi tamire götürdüler
Son durum ne halletmisdindir inşallah
Gunaydin tatlim
Sevindim rakibem :) bol su ic odemde gider
Hamileligin krsinlestimi doktora gittinmi canimBenim tek derdim kilo
Öncekileri veremedim.bunda da alırsam nasıl vercem.almasam dikkat etsem nasıl yapıcam
Taze fasulye yaptim yanina cacikBugün neler yiyeceksiniz kızlar?
Tartıya az kaldı
Senin adina sevindim canimEvet kötü oldu valla sabah sabah uğraştık.
İşyerinden bi arkadaşı çağırdım, geldi stepneyi taktı. Sonra sıkıntısız bir şekilde lastikçiye gittim, şimdi orda tamir edecekler lastiği. Çok şükür sıkıntı olmadı.
Evet dün aynen bunu yaptım. Sabah tekrardan 76.4 gördüm regl olmuş olmama rağmen. Dünkü 1 kilonun 900 gramı uçtu çok şükür
Evet evet, arkadaş yedek lastiği taktı, sonra arabayı lastikçiye bıraktık tamir edecekler.
Bol su önemli sabah neyse ki 900 gramı gitmişti ödemin, sevindim tartıda yeniden
Bununla geçmiş olsun cnm ..Ya işte" ben sen kadar yemiyorum ama nasıl kilo veremiyorum"diyen eş dosta bir türlü anlatamadım suyun önemi ..Bağırsağın çalışması ödemin atılması lazimki eksilesinEvet kötü oldu valla sabah sabah uğraştık.
İşyerinden bi arkadaşı çağırdım, geldi stepneyi taktı. Sonra sıkıntısız bir şekilde lastikçiye gittim, şimdi orda tamir edecekler lastiği. Çok şükür sıkıntı olmadı.
Evet dün aynen bunu yaptım. Sabah tekrardan 76.4 gördüm regl olmuş olmama rağmen. Dünkü 1 kilonun 900 gramı uçtu çok şükür
Evet evet, arkadaş yedek lastiği taktı, sonra arabayı lastikçiye bıraktık tamir edecekler.
Bol su önemli sabah neyse ki 900 gramı gitmişti ödemin, sevindim tartıda yeniden
Patates kabızlık yapmassa gayet güzel bir menü balimBen sabah menemen yedim
Öğlen patates haslayıp yoğurt ıle
Akşam ta tavuklu salata düşünüyorum.
Arada 1 meyve 1 kahve
Nerene yedin kiz bir tencere sarmayi pufffBir tencere lahana sarması yemiştim hiçte bişey yapmamıştı
Alacak nefesi yiyecek ekmegi varsa dünyaya geliyor yavruOyle aslında.
Bizim 1. Tedavi ıle olmuştu.2. Kendiliğinden :)
Ben hiç üzülmedim.3. İstiyordum zaten .esımın nutku tutıldu daha sesi çıkmıyor .kolay değil tabi :)) emzirecek gazını cıkarcak altını alcak vs vs...
O da istiyordu da yan çizmeye başlamıştı. 2 yeter demeye başladıydı ...
Hayırlısı daha hamile gibi hissetmiyorum bir yandan da regl var çünkü.yarın için randevu aldık .doktora gidicez.
2.de doktorda gidışimiz çok komikti. Biz bebek var mı diye gittik.tık tık kalp atışlarını duyduk.ilk tedavide kalp atışı oluşmayan bu yüzden kürtaj olmuş biri olarak.-arkasından yıne tüp bebekle -1. Bebegınızde saatleri saydık resmen kalbi atıcak mi diye. Kac kere kontrole gittik.Ama 2. ... coktaaaaan adam yerleşmiş minik kalbi atmaya başlamış. İnanamadık.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok severim ya leblebi gibi yemiştim Gece otururkenNerene yedin kiz bir tencere sarmayi pufff
Ben diyet forumunda acemiyim, nasıl çekişelim fikir verseneSenin adina sevindim canim
Odemde gitmis rakibem bu arada hic cekismiyoruz sesin cikmiyor
Su önemli. Aslında yediğimiz içtiğimiz şeyler kalıcı olarak kilo yaratmıyor sürekli abartmadığımız sürece. Sadece ödem olarak vücutta kalıyor yer kaplıyor. O yüzden bol su içelim içirelim bence de herkeseBununla geçmiş olsun cnm ..Ya işte" ben sen kadar yemiyorum ama nasıl kilo veremiyorum"diyen eş dosta bir türlü anlatamadım suyun önemi ..Bağırsağın çalışması ödemin atılması lazimki eksilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?