Inşallah canım insallah%99 düzelme yaşıtlarını yakalama olasılığı çok güzel bişey gerçekten üstesinden gelirsiniz inşaallah
çok şükür atlatmış yavrucakSiz oyle ozel annelersiniz ki, yavrulariniz da o kadar özel. Sizi cok iyi anliyorum. Gözümün önünde annemi ve kardeşimi hep yaşadım. Allah kolayliklar versin. Hep mutlu olun
Benim buyuk kızda telefon ve tv ye fazla maruz kaldi. Buna bizde musade ettik. Ama kayinvalide tarafi abarttı. 1 yasindayken 8 9 kelimesi varken 15 aydan sonra kesildi. 2 yasindayken hic kelime yoktu. Gecen yil 25 aylikken psikologa basladik. Bende 2.ye hamileydim. Yogun cabayla döndürdük. Yani bizde kiyisindan döndük diyebilirim. 18 aylikken ismine bakmaya başlamıştı. 27 aylikken tekrarlamalar basladi ve tam konuşması 3 yasini buldu
Keşke bende gidebilsem cok ihtiyacim var.. senin adina sevindim umarim iyi gelirKızlar bugün terapiye başladım. İlerde duygusal yemenin üstesinden gelebileceğim inşaallah.
Çocuk sevilir tabi de ev kredisi çektik üstüne düğün eşya masrafı falan. Biraz daha geç gelirse daha iyi olur maddi açıdanBencede odemdir uykusuz kaldıysan oda sebebtir..
Diğer ihtimale gelince aman olsun be severiz
Sağol canım, valla tok da tuttu bu saate kadar en ufak acıkmadım bile.Sen bu işi biliyorsunÇok iyi düşünmüşsün
Canım bir avantajin daha var ben persembe günü tartilacagim yola çıkacağım içinÇok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim
Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti
Bana göre uzun kiBoyum cok uzun sayilmaz orta boyluyum 1.68
İyi ki sirayla birlikte daha ekşinli:)Hemen bir kahve patlat abla. Benim ikiside uyandi sirayla agliyolar :'(
Güzel menu olmuş canımBen de yazıyım artık bisey yemem yersem de yazarım ara öğünümü
Kahvalti(11:00)
3 ızgara tavuk pirzola
2 dilim tb ekmeği
1 domates
1 kk peynir
2 fincan çay
Akşam(17:00)
6 kasik ıspanak yemeği
2 dilim tb ekmeği
3 kasik yoğurt
1 salatalık
Su yatana kadar 1.5 litre olur
Spor oğlan durmadi yapamadimMefkurem
Güzel menü canımİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
KAHVALTI 11.30
Biberli kavurmalı 2 yumurta
Domates
Salatalık
2.3 ceviz
ARA 2 gibi
3 gün kurusu kayısı
10 tane kadar kayısı çekirdeği
Antep fıstığı (azdı)
AKŞAM 6.30
Haşlanmış tavuk
1 tabak kabak yemeği
Su 2 litreye yakın
Spor 1 saat yürümeyi planlıyorum
Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
Ödem canım beni biliyorsunBalım ödem mi bu artı ne diyosun
Neşet der susarım
Yok canım bugün öyle istemistir 2 yaş sendromu muhteşem birşey öyle yatakta takılmalı değil içine çaki giriyor bebelerin kimiside hiç yaşamıyorBir saattir yataktayiz uyumuyor kalmiyorda2 yaş sendromunami gireyor acaba ama ben buna hazır değilim çok işim var
Tabi ki hayırlısı olsun, Allah en doğrusunu bilir ona göre verir ondan eminimS Sanguine hayırlısı de canım bende istemiyordum 1 . Yıl sonunda korunurken oldu hiçte sevinmedim sonra sıkıntılar vs düştü ve ben o an anladım ne kaybettiğimi , sonra ikinci için çok ugrastik 2 yıl sonra oldu ikinciyi yine istemedim kızlar hep yap yap derdi inan fikri bile çok itici geliyordu çünkü oğlumun bebekligi çok zordu ama benim oğlan kardeş babasi ikinci diye tutturdu oda 2 sene olmadı aman dedim 34 oldum yapmayacagim korunmaya geçtik ceee hemde ben antibiyotik kullanmistim c grubu bazı doktorlar aldır dedi bazıları sen bilirsin sonuç miss gibi oğlumun iki katı fenalikta bir kızım oldu şuan 4 aylik yani sennyok yok demede hayırlısı de canım .
Şimdi geldim cnm, uzun calistik bugünMefkurem işten gelmedin mi daha
Cok sevindim cnmKızlar bugün terapiye başladım. İlerde duygusal yemenin üstesinden gelebileceğim inşaallah.
İyi fikir canim.Çok teşekkür ederimmmBekarken rejim yapmak daha kolaymış ama, yemek sorumluluğu olması biraz ket vuruyor rejime.
O yüzden dedim ki kendime, madem akşam yemeklerimi az yiyorum ama menü içeriğini hafifletemiyorum, bari öğle yemeğimi hafifleteyim. Bugünden itibaren çorbalar, pilavlar vs öğle yemeğinde kaldırıyorum. Kahvaltı etmediğim için öğle yemeğimi geç kahvaltı şeklinde düzenlemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2707288
Bu bugünümün öğle yemeği oldu. Hem dengeli, hem doyurucu, hem de lezzetli geldi bana. İşyerindeki tabaklara fazla geldi ama elimle tutup çektim mecburen
Eki Görüntüle 2707289
Bu da yemek sonrası tatlım
Üstelik bunların tamamı 280 kalori, yani nerdeyse 1 kase çorbaya eşit.
Nasıl kızlar düşüncem sizce?
Pardon beybi.2gece tel elimde uyuyup kalmışımKız hafta bitti yeni cvp veriyosn
Bence de.Olmaz olmaz deme
Vallaha miCumaya eksi 1 bile gelir
Tamam ben başladım hazırlıklaraBugün müsait değilm yarın kahvaltıya gelirim
Canım hamileysen Rabbim sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsinKızlar ya sizinle bişi paylaşıcam
Benim reglim gecikmisti bayagidir.en son gelir gibi oldu.taa salidan beri lekelenme falan .neyse en sonunda test aldım dün gece yaptım.2. çizgiyi gördüm.-elhamdulillah-
Ama sabah da normal adet gibi kanama geldi.
Bir daha test yapicam doktora gitmeden.doktora da gidicem tabi de.simdi bi merak halindeyim.boyle başına gelen var mı.
Düşük riski çok mu?
İnşallah canım iyi sonuç verir inşallahKızlar bugün terapiye başladım. İlerde duygusal yemenin üstesinden gelebileceğim inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?