💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Odemse cabuk gider canim
Regl geciktiyse bir test yap evde :)

Olmaz olmaz deme

Yok kuzum bu bize Allah tan bir hediye
Var ki bi bildiği vermiş
Hiç alınmam..
Evet hiç beklemedik aslında biz farklı biseydir demiştik ama illa ki bir farklilik oluyor biliniyor
Çünkü evde yaşıtı kardeşi var
Evet otizm varsa bu ortaya çıkıyormuş bize de öyle dediler ama çok fazla izledi kuzum ya bide hep şarkılı renkli degisik şeyler bulup flash a yüklerdim ama yanlışmış işte ne biliyim
Amin canım ve cidden şükrediyorum farklı farklı rahatsızlığı olan çocuklar gördükçe
Rabbim büyük bizleri sabrından esirgemesin
Hepfitim oğluna şifa diliyorum inş çok daha iyi olur. Hep olumlu yönde ilerler. Biliyorsundur ama yine de söyleyeyim Eline telefon tablet hiç vermeyin tv tamamen ortadan kaldırın.
Inşallah canım
Yok yasak zaten canım hatta tam 1 senedir evde tv açılmıyor haber bile
Gittiğim yerde rica edip kapattiriyorum
Sadece yemek yerken agladigi icin goruntusuz bi muzik acip yedirip hemen kapatiyorum o kadar

Olmaz olmaz deme
Hayırrrrrrrrr nolamazzzz
Umarım yavrunuz en güzel şekilde büyür ve sıkıntılarını atlatır

Bencede odemdir uykusuz kaldıysan oda sebebtir..
Diğer ihtimale gelince aman olsun be severiz

Menüm

Sabah 09.30
2dlm ekmek
1 sahanda yum.
Peynirli salata

Ara
1/2 salatalık

Ara
1turk kahve

Ara
2mandalin

Akşam 16.30
5 kaşık sulu köfte
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Ara 1 madensuyu

Su 1 lt

Su 1
Afiyet olsun canım sporda olaymış güzel olurmys

%99 düzelme yaşıtlarını yakalama olasılığı çok güzel bişey gerçekten üstesinden gelirsiniz inşaallah

Sen bu işi biliyorsun Çok iyi düşünmüşsün

Siz oyle ozel annelersiniz ki, yavrulariniz da o kadar özel. Sizi cok iyi anliyorum. Gözümün önünde annemi ve kardeşimi hep yaşadım. Allah kolayliklar versin. Hep mutlu olun

Benim buyuk kızda telefon ve tv ye fazla maruz kaldi. Buna bizde musade ettik. Ama kayinvalide tarafi abarttı. 1 yasindayken 8 9 kelimesi varken 15 aydan sonra kesildi. 2 yasindayken hic kelime yoktu. Gecen yil 25 aylikken psikologa basladik. Bende 2.ye hamileydim. Yogun cabayla döndürdük. Yani bizde kiyisindan döndük diyebilirim. 18 aylikken ismine bakmaya başlamıştı. 27 aylikken tekrarlamalar basladi ve tam konuşması 3 yasini buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…