Cuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.Cuma gunu kactin ki canim suyu yatmadan 1 saat once icmeyi biraksan daha iyi vucut hepsini atmiyor bazen
Belli zaten sen beğenmezsin buraları cide nasıl güzel bi yerKastamonuluyum canım ..Bir tarafı deniz bir tarafı orman bir memletim var
Çok iyi maşallah tebrikler
Dilek bi dur ben yanına gelecem.derken coştun maşallah tebriklerGünaydın kızlar kilo bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim eşimin acelesi var sonra ugruycam
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Cumaya hedef
74.5
Hafta sonu normal benceKilo bildirimi
Cuma 68.9
Bugun 69.0
+100
Tatilden önce kaçtın MerveGunaydın kızlar ilk kilo bildirimımı yapıp evdeki islere donucem buzdolabı koku yapmıs neden yaptı anlamadım erzakları yerlestırıp valiz kısmına gecıcem cocukların sonbaharlıklarını da cıkarmam lazım bı ara
İlk kilo bildirimim
75.9
Hafta sonu kaçırdın mı acaba cumayı iple çekiyorum badem :)Günaydın kızlar
77.4
+100
İnan uzulecek birsey yok. Sen oyle guzel bir meleğe sahipsin ki. Benim kardeşim de atipik otizmli. Ayriyetten beyninde tumor var, zeka geriligide vardi. 6 yasindan sonra konusmaya basladi. Normal okula gidebildi. Suan 24 yasinda calisabiliyor. Cok guzel konusup anlatiyor. Evet hâla ozel bir cocuk. Ama bunca yol katetmek bile cok onemliydi bizim icin. Ozel egitim cok cok iyi gelecektir onaYok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
Direk kafama sıkmış gibi hissettim
Yanlışım varsa düzelt canım atipik otizm en hafifi ve tedavi ve eğitime en çabuk cevap verip geri dönüşü olan diye biliyorum ki bu sizin için büyük bir şans . Kesinlikle daha iyi olacaktır siz erken fark etmişsiniz ne güzel . Oğlumun yan sınıfında vardı kardeşide bizim siniftaydi annesi söylemese inan anlamazdim hiçbir belirtisi dışarıdan fark edilmeyecek durumdaydı erken tedavi ,sizin ozveriniz kesinlikle daha iyi olacaktırYok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
Helal olsun Merve bu kadar aydır kilo almamissinGunaydın kızlar ilk kilo bildirimımı yapıp evdeki islere donucem buzdolabı koku yapmıs neden yaptı anlamadım erzakları yerlestırıp valiz kısmına gecıcem cocukların sonbaharlıklarını da cıkarmam lazım bı ara
İlk kilo bildirimim
75.9
Sen nereliydin yasoBelli zaten sen beğenmezsin buraları cide nasıl
güzel bi yer
Ya üzülmek değil de kaygım var canımİnan uzulecek birsey yok. Sen oyle guzel bir meleğe sahipsin ki. Benim kardeşim de atipik otizmli. Ayriyetten beyninde tumor var, zeka geriligide vardi. 6 yasindan sonra konusmaya basladi. Normal okula gidebildi. Suan 24 yasinda calisabiliyor. Cok guzel konusup anlatiyor. Evet hâla ozel bir cocuk. Ama bunca yol katetmek bile cok onemliydi bizim icin. Ozel egitim cok cok iyi gelecektir ona
O daha cuma ya kadar Belli olmaz kuzumDirek kafama sıkmış gibi hissettim
Evet aslında ismine bakması ve konuşması sorunuyla gidildiYanlışım varsa düzelt canım atipik otizm en hafifi ve tedavi ve eğitime en çabuk cevap verip geri dönüşü olan diye biliyorum ki bu sizin için büyük bir şans . Kesinlikle daha iyi olacaktır siz erken fark etmişsiniz ne güzel . Oğlumun yan sınıfında vardı kardeşide bizim siniftaydi annesi söylemese inan anlamazdim hiçbir belirtisi dışarıdan fark edilmeyecek durumdaydı erken tedavi ,sizin ozveriniz kesinlikle daha iyi olacaktır
Aslında soracaktım ama kırmak istemedim arkadasimin ikizleri vardı azda olsa iş yapmak için TV karşına bırakıyordu Arda hareketli bir çocuktu TV başında oturmuyordu ama Ada sakın bir kizdi bıraktığı yerde kalıyormuş bı sure sonra ismi söylendiğinde bakmamaya başladı doktora götürdü birşey çıkmadı ama o noktadan sonra izletmedi tabi simdi benim oğlumda dahil elinde tel dusmuyor çocukların . Bence ilgi alaka ile başaracak canım çok güzel günlerini göreceksiniz . Otizm çoğu sonradan oluşuyorYa üzülmek değil de kaygım var canım
Ben hayattayken onun hayata tutunmuş olmasını görmeyi cok istiyorum
Yani asıl istediğim kendi ayakları üstüne basan bir birey olabilsin bu bana yeter
O daha cuma ya kadar Belli olmaz kuzum
Sen bi depar atarsan işler değişir
Evet aslında ismine bakması ve konuşması sorunuyla gidildi
Su An çoğunlukla ismi soylenince bakiyor cok şükür
Ben çok tv ye maruz bıraktım ne yazik ki
Eski ev soğuktu is yaparken actim tv oturdular
Is yokken de oturdum yanlarında tv izlediler çok mutluydu çünkü tv izlerken
Ilk anne diyen ilk yürüyen oglumdu
Hatta şuan bile bir çok konuda kızdan çok üstün
%%99a varan bir düzelme olacağını söylüyor psikiyatrist de öğretmeni de
Rabbim imtihanından başarıyla geçmemizi nasip etsin
Canım şöyle bi geçerken uğrayayım dedim de mesajına ilişti gözüm. Benim kızım otizm ve CP nin en ağırı biliyorsundur belki. Ben TV nin sesine tahammül edemediğim için kolay kolay açmam. Ki benim kızım da dönüp bakmaz bile. TV ye baktı diye otizm olmaz. Var olanı belki biraz ilerletmiş olabilir. Kendini suçlama hiç. Hiç alakası yok onunla. Rabbim şifa versin. Nanekekiğin dediği gibi atipik en kolay çözülebileni. İnşallah hiç bu günler yaşanmamış gibi silinir gider hayatınızdanYa üzülmek değil de kaygım var canım
Ben hayattayken onun hayata tutunmuş olmasını görmeyi cok istiyorum
Yani asıl istediğim kendi ayakları üstüne basan bir birey olabilsin bu bana yeter
O daha cuma ya kadar Belli olmaz kuzum
Sen bi depar atarsan işler değişir
Evet aslında ismine bakması ve konuşması sorunuyla gidildi
Su An çoğunlukla ismi soylenince bakiyor cok şükür
Ben çok tv ye maruz bıraktım ne yazik ki
Eski ev soğuktu is yaparken actim tv oturdular
Is yokken de oturdum yanlarında tv izlediler çok mutluydu çünkü tv izlerken
Ilk anne diyen ilk yürüyen oglumdu
Hatta şuan bile bir çok konuda kızdan çok üstün
%%99a varan bir düzelme olacağını söylüyor psikiyatrist de öğretmeni de
Rabbim imtihanından başarıyla geçmemizi nasip etsin
Taze gelinsin demek ki. Bşr ömür mutluluklar canım.Cuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.
Reglim normalde perşembe başlayacak, acaba erken mi gelecek diye düşünüyorum o da bir ihtimal. Geçen ay balayı için adet geciktirici kullanmıştım, döngüm bozulmuş olabilir o yüzden.
Son bir ihtimal var ama onu düşünmek istemiyorum 1. aydan allah korusun
Çok teşekkür ederimmmTaze gelinsin demek ki. Bşr ömür mutluluklar canım.
Kırşehirliyim canımHelal olsun Merve bu kadar aydır kilo almamissinHedefe ulassan bundan sonra kesin korursun 3.dogurmazsan tabi
Sen nereliydin yaso
Adaşız biz galiba. Ben de YasoyumKırşehirliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?