Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız hafta bitti yeni cvp veriyosn
Odemse cabuk gider canimCuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.
Reglim normalde perşembe başlayacak, acaba erken mi gelecek diye düşünüyorum o da bir ihtimal. Geçen ay balayı için adet geciktirici kullanmıştım, döngüm bozulmuş olabilir o yüzden.
Son bir ihtimal var ama onu düşünmek istemiyorum 1. aydan allah korusun![]()
Olmaz olmaz demeCuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.
Reglim normalde perşembe başlayacak, acaba erken mi gelecek diye düşünüyorum o da bir ihtimal. Geçen ay balayı için adet geciktirici kullanmıştım, döngüm bozulmuş olabilir o yüzden.
Aynıyız
Yok kuzum bu bize Allah tan bir hediyeAslında soracaktım ama kırmak istemedim arkadasimin ikizleri vardı azda olsa iş yapmak için TV karşına bırakıyordu Arda hareketli bir çocuktu TV başında oturmuyordu ama Ada sakın bir kizdi bıraktığı yerde kalıyormuş bı sure sonra ismi söylendiğinde bakmamaya başladı doktora götürdü birşey çıkmadı ama o noktadan sonra izletmedi tabi simdi benim oğlumda dahil elinde tel dusmuyor çocukların . Bence ilgi alaka ile başaracak canım çok güzel günlerini göreceksiniz . Otizm çoğu sonradan oluşuyor
Evet otizm varsa bu ortaya çıkıyormuş bize de öyle dediler ama çok fazla izledi kuzum ya bide hep şarkılı renkli degisik şeyler bulup flash a yüklerdim ama yanlışmış işte ne biliyimCanım şöyle bi geçerken uğrayayım dedim de mesajına ilişti gözüm. Benim kızım otizm ve CP nin en ağırı biliyorsundur belki. Ben TV nin sesine tahammül edemediğim için kolay kolay açmam. Ki benim kızım da dönüp bakmaz bile. TV ye baktı diye otizm olmaz. Var olanı belki biraz ilerletmiş olabilir. Kendini suçlama hiç. Hiç alakası yok onunla. Rabbim şifa versin. Nanekekiğin dediği gibi atipik en kolay çözülebileni. İnşallah hiç bu günler yaşanmamış gibi silinir gider hayatınızdan![]()
Inşallah canımHepfitim oğluna şifa diliyorum inş çok daha iyi olur. Hep olumlu yönde ilerler. Biliyorsundur ama yine de söyleyeyim Eline telefon tablet hiç vermeyin tv tamamen ortadan kaldırın.
Hayırrrrrrrrr nolamazzzzOlmaz olmaz deme![]()
Umarım yavrunuz en güzel şekilde büyür ve sıkıntılarını atlatırYok kuzum bu bize Allah tan bir hediye
Var ki bi bildiği vermiş
Hiç alınmam..
Evet hiç beklemedik aslında biz farklı biseydir demiştik ama illa ki bir farklilik oluyor biliniyor
Çünkü evde yaşıtı kardeşi var
Evet otizm varsa bu ortaya çıkıyormuş bize de öyle dediler ama çok fazla izledi kuzum ya bide hep şarkılı renkli degisik şeyler bulup flash a yüklerdim ama yanlışmış işte ne biliyim
Amin canım ve cidden şükrediyorum farklı farklı rahatsızlığı olan çocuklar gördükçe
Rabbim büyük bizleri sabrından esirgemesin
Inşallah canım
Yok yasak zaten canım hatta tam 1 senedir evde tv açılmıyor haber bile
Gittiğim yerde rica edip kapattiriyorum
Sadece yemek yerken agladigi icin goruntusuz bi muzik acip yedirip hemen kapatiyorum o kadar
Allah razi olsun canımHayırrrrrrrrr nolamazzzz
Umarım yavrunuz en güzel şekilde büyür ve sıkıntılarını atlatır![]()
Balım ödem mi bu artı ne diyosunSlm kızlar benim yol hazırlıkları başladı malum çamasir vs herkeste gitmeden bunu yeyin durumundakv baklava açıyor siz düşünün
Cuma:81.5
Ptesi:82.2
Hedef:80.5
Neşet der susarımKırşehirliyim canım
Cook bişey değil zaten artin bu demekki regl bitince iyi bir eksi gelicekSelam kızlar işim vardı eve yeni geldim.
Bildirimim
Cuma 80.2
Bugün 80.3
+100 gr
Regl olucam karnım şişti baya
Bencede odemdir uykusuz kaldıysan oda sebebtir..Cuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.
Afiyet olsun canım sporda olaymış güzel olurmysMenüm
Sabah 09.30
2dlm ekmek
1 sahanda yum.
Peynirli salata
Ara
1/2 salatalık
Ara
1turk kahve
Ara
2mandalin
Akşam 16.30
5 kaşık sulu köfte
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt
Ara 1 madensuyu
Su 1 lt
Su 1
Cumaya eksi 1 bile gelirGünaydın kızlar
77.4
+100
%99 düzelme yaşıtlarını yakalama olasılığı çok güzel bişey gerçekten üstesinden gelirsiniz inşaallahYok kuzum bu bize Allah tan bir hediye
Var ki bi bildiği vermiş
Hiç alınmam..
Evet hiç beklemedik aslında biz farklı biseydir demiştik ama illa ki bir farklilik oluyor biliniyor
Çünkü evde yaşıtı kardeşi var
Evet otizm varsa bu ortaya çıkıyormuş bize de öyle dediler ama çok fazla izledi kuzum ya bide hep şarkılı renkli degisik şeyler bulup flash a yüklerdim ama yanlışmış işte ne biliyim
Amin canım ve cidden şükrediyorum farklı farklı rahatsızlığı olan çocuklar gördükçe
Rabbim büyük bizleri sabrından esirgemesin
Inşallah canım
Yok yasak zaten canım hatta tam 1 senedir evde tv açılmıyor haber bile
Gittiğim yerde rica edip kapattiriyorum
Sadece yemek yerken agladigi icin goruntusuz bi muzik acip yedirip hemen kapatiyorum o kadar
Sen bu işi biliyorsunÇok teşekkür ederimmmBekarken rejim yapmak daha kolaymış ama, yemek sorumluluğu olması biraz ket vuruyor rejime.
O yüzden dedim ki kendime, madem akşam yemeklerimi az yiyorum ama menü içeriğini hafifletemiyorum, bari öğle yemeğimi hafifleteyim. Bugünden itibaren çorbalar, pilavlar vs öğle yemeğinde kaldırıyorum. Kahvaltı etmediğim için öğle yemeğimi geç kahvaltı şeklinde düzenlemeye karar verdim.
Eki Görüntüle 2707288
Bu bugünümün öğle yemeği oldu. Hem dengeli, hem doyurucu, hem de lezzetli geldi bana. İşyerindeki tabaklara fazla geldi ama elimle tutup çektim mecburen
Eki Görüntüle 2707289
Bu da yemek sonrası tatlım
Üstelik bunların tamamı 280 kalori, yani nerdeyse 1 kase çorbaya eşit.
Nasıl kızlar düşüncem sizce?
Dur daha naptın canmBir saattir yataktayiz uyumuyor kalmiyorda2 yaş sendromunami gireyor acaba ama ben buna hazır değilim çok işim var
![]()
Ya üzülmek değil de kaygım var canım
Ben hayattayken onun hayata tutunmuş olmasını görmeyi cok istiyorum
Yani asıl istediğim kendi ayakları üstüne basan bir birey olabilsin bu bana yeter
O daha cuma ya kadar Belli olmaz kuzum
Sen bi depar atarsan işler değişir
Evet aslında ismine bakması ve konuşması sorunuyla gidildi
Su An çoğunlukla ismi soylenince bakiyor cok şükür
Ben çok tv ye maruz bıraktım ne yazik ki
Eski ev soğuktu is yaparken actim tv oturdular
Is yokken de oturdum yanlarında tv izlediler çok mutluydu çünkü tv izlerken
Ilk anne diyen ilk yürüyen oglumdu
Hatta şuan bile bir çok konuda kızdan çok üstün
%%99a varan bir düzelme olacağını söylüyor psikiyatrist de öğretmeni de
Rabbim imtihanından başarıyla geçmemizi nasip etsin
Canım şöyle bi geçerken uğrayayım dedim de mesajına ilişti gözüm. Benim kızım otizm ve CP nin en ağırı biliyorsundur belki. Ben TV nin sesine tahammül edemediğim için kolay kolay açmam. Ki benim kızım da dönüp bakmaz bile. TV ye baktı diye otizm olmaz. Var olanı belki biraz ilerletmiş olabilir. Kendini suçlama hiç. Hiç alakası yok onunla. Rabbim şifa versin. Nanekekiğin dediği gibi atipik en kolay çözülebileni. İnşallah hiç bu günler yaşanmamış gibi silinir gider hayatınızdan![]()