💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haftasonu evde değildim.
Ondan pek giremedim kızlar.
İyice uykucu oldum ben ya 9 da 9.30 10 da çocukları uyutmaya çalışırken uyuyakaliyorum ben hep.sonra bu saatlerde uyanıyorum.
Bir de dün nar topladık biraz eşimle.yoruldum biraz.yarin onlardan ekşi yapicam bakalım ilk defa nasıl olacak:)

Kızlar pazartesi günleri bildirim yapıyor muyuz
Evet canim kontrol icin yapiliyor
Menüm

Sabah 09.30
2dlm ekmek
1 sahanda yum.
Peynirli salata

Ara
1/2 salatalık

Ara
1turk kahve

Ara
2mandalin

Akşam 16.30
5 kaşık sulu köfte
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Ara 1 madensuyu

Su 1 lt

Su 1
Afiyet olsun guzel menu canim
Günaydın kızlar beklediğimden güzel sonuç gördüm tartıda
Cuma 90.4
Bugün 89.20
Fark 1.1
Tebrikler canim
Afiyey olsun rakibem guzel menu
Öğlen cocuklar gelmisti
Beraber kahvalti yaptik
Benim kiz gitti
Biraz once de cocuklar gitti

Sessizligimle basbasa kaldim
Bende sessizligi cok seviyorum abla benimkiler ne evde duruyo nr disarda okulda tatil bazen sinir tepeme cikiyor ama canlari sagolsun :)
Guzel menu afiyet olsun canim
Menüme ek akşam kahve ve 1 gün kurusu ve 3.5 çekirdeğinden yedim. Belki uyumadan biraz yoğurt da yerim. Yürüyüle de çıkamadm maalesef
Aksam su disinda bisey yiyip icmesen daha cabuk verirsin canim cok acikirsan 2b az yagli sut yada yogurt yiyebilirsin senin tercihin tabiki
Hosgeldin canim bundan sonra duzenin yerine oturur daha rahat kilo verirsin
18.10 pazar

Öğlen 12-13 civari
2 yumurta az süt, 1 tk hc unuyla krep
Domates, maydonoz
Peynir

18.30
1 tabak havuclu kuruyemisli tarcinli quark

Su 2 lt
Afiyet olsun abla az yemişsin ama yine cumaya -2 geliyor galiba :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim uzulmeni istemedigim icin sormuyorum. Oğlunun son durumu nasil hic yardim aldinizmi
Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤

Ben bizim memleketi seviyorum ordan yaptirsa ev bende giderim Eşim Ayaşlı tarladan başka bişey yokki öyle köymü olur
Ayaş Ankaranın en yeşillerinden bide sen bizim köyü görsen Allah rızası için bir ağaç da dikmemişler toprağıda pek iyi değil sen nerelisin dilek Ayağı beğenmiyosan karadenizlisin dir
Hoşgeldinnn Hadi gözün aydın canım tartına kavuştun sonunda
Kadın çok haklı

Günaydınnn kızlar. Sabah tartıldığımda 77.3 çıktım ya canım çok sıkıldı. Abartı bir şey yiyip içmedim de. Acaba haftasonu suyu az içtiğim için mi oldu ki

Bir de çok az su içtim diye yatmadan suya biraz abanmıştım, etkisi sabaha kalır mı onun ya

Keyifsiz başladım güne Haftaiçi halledeceğim bir şekilde, artık resmi ciddi diyetime başlıyorum.

Kastamonuluyum canım ..Bir tarafı deniz bir tarafı orman bir memletim var

Rabbim şifa versin canim inşallah hayirlisiyla herşey duzelir

Cuma gunu kactin ki canim suyu yatmadan 1 saat once icmeyi biraksan daha iyi vucut hepsini atmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…