• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cuma gunu kactin ki canim suyu yatmadan 1 saat once icmeyi biraksan daha iyi vucut hepsini atmiyor bazen
Cuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.

Reglim normalde perşembe başlayacak, acaba erken mi gelecek diye düşünüyorum o da bir ihtimal. Geçen ay balayı için adet geciktirici kullanmıştım, döngüm bozulmuş olabilir o yüzden.

Son bir ihtimal var ama onu düşünmek istemiyorum 1. aydan allah korusun :rolleyes:

Çok iyi maşallah tebrikler
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapip kahvaltiyi hazirliyim eşimin acelesi var sonra ugruycam😘
Cuma 75.7
Bugün 75.4
Cumaya hedef
74.5
Dilek bi dur ben yanına gelecem.derken coştun maşallah tebrikler
Kilo bildirimi
Cuma 68.9
Bugun 69.0
+100
Hafta sonu normal bence
Gunaydın kızlar ilk kilo bildirimımı yapıp evdeki islere donucem buzdolabı koku yapmıs neden yaptı anlamadım erzakları yerlestırıp valiz kısmına gecıcem cocukların sonbaharlıklarını da cıkarmam lazım bı ara

İlk kilo bildirimim
75.9
Tatilden önce kaçtın Merve
Günaydın kızlar
77.4
+100
Hafta sonu kaçırdın mı acaba cumayı iple çekiyorum badem :)

Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak 🥰🥰
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
İnan uzulecek birsey yok. Sen oyle guzel bir meleğe sahipsin ki. Benim kardeşim de atipik otizmli. Ayriyetten beyninde tumor var, zeka geriligide vardi. 6 yasindan sonra konusmaya basladi. Normal okula gidebildi. Suan 24 yasinda calisabiliyor. Cok guzel konusup anlatiyor. Evet hâla ozel bir cocuk. Ama bunca yol katetmek bile cok onemliydi bizim icin. Ozel egitim cok cok iyi gelecektir ona

Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak 🥰🥰
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
Yanlışım varsa düzelt canım atipik otizm en hafifi ve tedavi ve eğitime en çabuk cevap verip geri dönüşü olan diye biliyorum ki bu sizin için büyük bir şans . Kesinlikle daha iyi olacaktır siz erken fark etmişsiniz ne güzel . Oğlumun yan sınıfında vardı kardeşide bizim siniftaydi annesi söylemese inan anlamazdim hiçbir belirtisi dışarıdan fark edilmeyecek durumdaydı erken tedavi ,sizin ozveriniz kesinlikle daha iyi olacaktır

Gunaydın kızlar ilk kilo bildirimımı yapıp evdeki islere donucem buzdolabı koku yapmıs neden yaptı anlamadım erzakları yerlestırıp valiz kısmına gecıcem cocukların sonbaharlıklarını da cıkarmam lazım bı ara

İlk kilo bildirimim
75.9
Helal olsun Merve bu kadar aydır kilo almamissin 👏👏Hedefe ulassan bundan sonra kesin korursun 3.dogurmazsan tabi😁
Belli zaten sen beğenmezsin buraları cide nasıl
güzel bi yer
Sen nereliydin yaso

İnan uzulecek birsey yok. Sen oyle guzel bir meleğe sahipsin ki. Benim kardeşim de atipik otizmli. Ayriyetten beyninde tumor var, zeka geriligide vardi. 6 yasindan sonra konusmaya basladi. Normal okula gidebildi. Suan 24 yasinda calisabiliyor. Cok guzel konusup anlatiyor. Evet hâla ozel bir cocuk. Ama bunca yol katetmek bile cok onemliydi bizim icin. Ozel egitim cok cok iyi gelecektir ona
Ya üzülmek değil de kaygım var canım
Ben hayattayken onun hayata tutunmuş olmasını görmeyi cok istiyorum
Yani asıl istediğim kendi ayakları üstüne basan bir birey olabilsin bu bana yeter
Direk kafama sıkmış gibi hissettim :silah:
O daha cuma ya kadar Belli olmaz kuzum
Sen bi depar atarsan işler değişir 😍
Yanlışım varsa düzelt canım atipik otizm en hafifi ve tedavi ve eğitime en çabuk cevap verip geri dönüşü olan diye biliyorum ki bu sizin için büyük bir şans . Kesinlikle daha iyi olacaktır siz erken fark etmişsiniz ne güzel . Oğlumun yan sınıfında vardı kardeşide bizim siniftaydi annesi söylemese inan anlamazdim hiçbir belirtisi dışarıdan fark edilmeyecek durumdaydı erken tedavi ,sizin ozveriniz kesinlikle daha iyi olacaktır
Evet aslında ismine bakması ve konuşması sorunuyla gidildi
Su An çoğunlukla ismi soylenince bakiyor cok şükür
Ben çok tv ye maruz bıraktım ne yazik ki
Eski ev soğuktu is yaparken actim tv oturdular
Is yokken de oturdum yanlarında tv izlediler çok mutluydu çünkü tv izlerken
Ilk anne diyen ilk yürüyen oglumdu
Hatta şuan bile bir çok konuda kızdan çok üstün
%%99a varan bir düzelme olacağını söylüyor psikiyatrist de öğretmeni de
Rabbim imtihanından başarıyla geçmemizi nasip etsin

Yani asıl istediğim kendi ayakları üstüne basan bir birey olabilsin bu bana yeter

Aslında soracaktım ama kırmak istemedim arkadasimin ikizleri vardı azda olsa iş yapmak için TV karşına bırakıyordu Arda hareketli bir çocuktu TV başında oturmuyordu ama Ada sakın bir kizdi bıraktığı yerde kalıyormuş bı sure sonra ismi söylendiğinde bakmamaya başladı doktora götürdü birşey çıkmadı ama o noktadan sonra izletmedi tabi simdi benim oğlumda dahil elinde tel dusmuyor çocukların . Bence ilgi alaka ile başaracak canım çok güzel günlerini göreceksiniz . Otizm çoğu sonradan oluşuyor

Canım şöyle bi geçerken uğrayayım dedim de mesajına ilişti gözüm. Benim kızım otizm ve CP nin en ağırı biliyorsundur belki. Ben TV nin sesine tahammül edemediğim için kolay kolay açmam. Ki benim kızım da dönüp bakmaz bile. TV ye baktı diye otizm olmaz. Var olanı belki biraz ilerletmiş olabilir. Kendini suçlama hiç. Hiç alakası yok onunla. Rabbim şifa versin. Nanekekiğin dediği gibi atipik en kolay çözülebileni. İnşallah hiç bu günler yaşanmamış gibi silinir gider hayatınızdan:36:

Cuma: 76.3 çıkmıştım. Bugün 77.3 çıktım. Başlangıç kilomdan bile fazla. Ödem olduğunu düşünüyorum. Bugün yediklerime ve suyuma çok dikkat edeceğim. Yarın sabah ne çıkıcam ona göre anlarım.

Reglim normalde perşembe başlayacak, acaba erken mi gelecek diye düşünüyorum o da bir ihtimal. Geçen ay balayı için adet geciktirici kullanmıştım, döngüm bozulmuş olabilir o yüzden.

Son bir ihtimal var ama onu düşünmek istemiyorum 1. aydan allah korusun :rolleyes:
Taze gelinsin demek ki. Bşr ömür mutluluklar canım.

Hepfitim Hepfitim oğluna şifa diliyorum inş çok daha iyi olur. Hep olumlu yönde ilerler. Biliyorsundur ama yine de söyleyeyim Eline telefon tablet hiç vermeyin tv tamamen ortadan kaldırın.

Taze gelinsin demek ki. Bşr ömür mutluluklar canım.
Çok teşekkür ederimmm :KK68: Bekarken rejim yapmak daha kolaymış ama, yemek sorumluluğu olması biraz ket vuruyor rejime.

O yüzden dedim ki kendime, madem akşam yemeklerimi az yiyorum ama menü içeriğini hafifletemiyorum, bari öğle yemeğimi hafifleteyim. Bugünden itibaren çorbalar, pilavlar vs öğle yemeğinde kaldırıyorum. Kahvaltı etmediğim için öğle yemeğimi geç kahvaltı şeklinde düzenlemeye karar verdim.

m1.jpg

Bu bugünümün öğle yemeği oldu. Hem dengeli, hem doyurucu, hem de lezzetli geldi bana. İşyerindeki tabaklara fazla geldi ama elimle tutup çektim mecburen :KK6:

m.jpg

Bu da yemek sonrası tatlım :KK71:

Üstelik bunların tamamı 280 kalori, yani nerdeyse 1 kase çorbaya eşit.

Nasıl kızlar düşüncem sizce?

Back