• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haftasonu evde değildim.
Ondan pek giremedim kızlar.
İyice uykucu oldum ben ya 9 da 9.30 10 da çocukları uyutmaya çalışırken uyuyakaliyorum ben hep.sonra bu saatlerde uyanıyorum.
Bir de dün nar topladık biraz eşimle.yoruldum biraz.yarin onlardan ekşi yapicam bakalım ilk defa nasıl olacak:)

Kızlar pazartesi günleri bildirim yapıyor muyuz
Evet canim kontrol icin yapiliyor
Menüm

Sabah 09.30
2dlm ekmek
1 sahanda yum.
Peynirli salata

Ara
1/2 salatalık

Ara
1turk kahve

Ara
2mandalin

Akşam 16.30
5 kaşık sulu köfte
4 kaşık pilav
Salata
Yoğurt

Ara 1 madensuyu

Su 1 lt

Su 1
Afiyet olsun guzel menu canim
Günaydın kızlar beklediğimden güzel sonuç gördüm tartıda
Cuma 90.4
Bugün 89.20
Fark 1.1
Tebrikler canim
Ben de menümü yazayım yatmadan

Öğlen 13:30

2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
Az domates
3 zeytin
Az tereyağı
1 tk reçel 🤪

Akşam 20:15

2 kepçe patates yemeği
3 yk yoğurt

Su: 1 lt civarı 😔 1 filtre kahve 1 karışık bitki çayı

Herkeslere iyi geceler, yarın az gıcık bir pazartesi gününde görüşürüz inşallah 😊
Afiyey olsun rakibem guzel menu
Öğlen cocuklar gelmisti
Beraber kahvalti yaptik
Benim kiz gitti
Biraz once de cocuklar gitti

Sessizligimle basbasa kaldim 😅
Bende sessizligi cok seviyorum abla benimkiler ne evde duruyo nr disarda okulda tatil bazen sinir tepeme cikiyor ama canlari sagolsun :)
Sabah 9.00
1 küçük muz neskafe

12,30 Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz 3 halka 1 üçgen peynir
5zeytin
Yeşillik salatası domates salatalık biber
1 dilim ekmek 1 tk.tahin pekmez

Ara neskafe 2 ceviz 1 elma

Akşam 18 00
150 Gr kadar tavuk göğsü ızgara 2 küçükte kanat,ızgara biber kabak sogan
Salata ,haşlanmış karnabahar 1 kase
1 kase yoğurt 4 dilim kırmızı pancar turşusu

3lt su
40 dk eliptik:
Guzel menu afiyet olsun canim
Menüme ek akşam kahve ve 1 gün kurusu ve 3.5 çekirdeğinden yedim. Belki uyumadan biraz yoğurt da yerim. Yürüyüle de çıkamadm maalesef
Aksam su disinda bisey yiyip icmesen daha cabuk verirsin canim cok acikirsan 2b az yagli sut yada yogurt yiyebilirsin senin tercihin tabiki
İyi geceler kızlar evime geldim cok sukur kardesımede ugradık yıllardır iki uzak sehır de yasıyorduk simdi elhamdülillah yarım saat aramız orda aksam yemegı yiyip cay icıp gectık yarım valizdi erzaklardı onları yerlestırıcem evimi cok özlemişim. Gelir gelmez tartıldım tabi cok dogru sonuc degil dır ama yarın sabah belli olur sonuc 😂
Hosgeldin canim bundan sonra duzenin yerine oturur daha rahat kilo verirsin
18.10 pazar

Öğlen 12-13 civari
2 yumurta az süt, 1 tk hc unuyla krep
Domates, maydonoz
Peynir

18.30
1 tabak havuclu kuruyemisli tarcinli quark

Su 2 lt
Afiyet olsun abla az yemişsin ama yine cumaya -2 geliyor galiba :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim uzulmeni istemedigim icin sormuyorum. Oğlunun son durumu nasil hic yardim aldinizmi
Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak 🥰🥰
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤

Sağol Yaseminciğim. Maalesef 98 gibi trajik bir kilo ile başladım. Şu anda 16. Hafta itibari ile 89 kiloyum. Gebelik şekeri aman vermiyor. Hayatımda yapmadığım sıkı diyeti yapıyorum, gece 10larda yürüyüşe çıkıyorum😂
Ama kilo vermek iki haftadır durdu. Keşke 80 ile bitirebilsem hamileliği. Hayırlısı tabi, önce sağlık

Karadeniz'de yok o zaman ya gerçi kardesimle ablamda da yaptılar ben istemedim :KK70: bazı şeyler boşuna mesela o sandığı napiyim ben sonra tmm şimdiki sandıklar küçük ama ben kalabalık sevmiyorum . Annemin dediği gibi erkek olacakmışsin da olmamışsinn der :)

Sagolsunlar hepimizi severler kv çok çekmiş ya hala piskolojik ilaçlar kullanıyor kp cok sinirliymis kadın hep sevgi istemis oysa ki birde köy hayatı hiç durmadan çalışmış malum Karadeniz zor bölge ,halada kv ye karşı hep sinirli bize birşey yok hatta ben baya laf sokuyorum :ıslık: geçen diyor ki annem bal armudu yermiş sütu tatlı olsun diye beni emzirirken çok yemiş biciyim sende ye diyor
Baba bu kadar tatlı sütle büyüyüp nasıl bu kadar acı olmuşsun :KK70: herkes gülünce ben acı değilim diyor acısın bize değil ama anneme ve kendine acısın hayatı yasamiyorsun resmen koşuyor gün içinde hemde boş şeylere bir kerede yapılacak şeyi acelden 3 kerede yapıyor

Ben bizim memleketi seviyorum ordan yaptirsa ev bende giderim 🙄😁Eşim Ayaşlı tarladan başka bişey yokki öyle köymü olur😁
Ayaş Ankaranın en yeşillerinden bide sen bizim köyü görsen Allah rızası için bir ağaç da dikmemişler toprağıda pek iyi değil sen nerelisin dilek Ayağı beğenmiyosan karadenizlisin dir
İyi geceler kızlar evime geldim cok sukur kardesımede ugradık yıllardır iki uzak sehır de yasıyorduk simdi elhamdülillah yarım saat aramız orda aksam yemegı yiyip cay icıp gectık yarım valizdi erzaklardı onları yerlestırıcem evimi cok özlemişim. Gelir gelmez tartıldım tabi cok dogru sonuc degil dır ama yarın sabah belli olur sonuc 😂
Hoşgeldinnn Hadi gözün aydın canım tartına kavuştun sonunda
Bende geçen eşime dedim erkek evlenince ana babanın yanında kalır ya kültürümüzde keşke tam tersi olsa kız evladı ana babasının yanında olsa 🙃
Ben razıyım iç guveysi olabilir oğlum ama kızlarim kaynananin yakınından bile gecmesinler🤣😁
Kadın çok haklı

Günaydınnn kızlar. Sabah tartıldığımda 77.3 çıktım ya canım çok sıkıldı. Abartı bir şey yiyip içmedim de. Acaba haftasonu suyu az içtiğim için mi oldu ki :(

Bir de çok az su içtim diye yatmadan suya biraz abanmıştım, etkisi sabaha kalır mı onun ya :(

Keyifsiz başladım güne :( Haftaiçi halledeceğim bir şekilde, artık resmi ciddi diyetime başlıyorum.

20201019_100028.jpg

Cuma 94.3
Giden-1.1 Mefkurem Mefkurem

Ayaş Ankaranın en yeşillerinden bide sen bizim köyü görsen Allah rızası için bir ağaç da dikmemişler toprağıda pek iyi değil sen nerelisin dilek Ayağı beğenmiyosan karadenizlisin dir

Hoşgeldinnn Hadi gözün aydın canım tartına kavuştun sonunda

Kadın çok haklı
Kastamonuluyum canım ..Bir tarafı deniz bir tarafı orman bir memletim var😍😎

Yok canim üzülecekbisey yok imtihan
Oğlumu atipik otizm olarak değerlendiriyorlar
Gözle görülür ve oldukça farklı gelişimi de oldu çok şükür
4 aydır falan özel eğitim aliyor
Inşallah daha iyi olacak 🥰🥰
Dualarınızı eksik etmeyin ❤❤
Rabbim şifa versin canim inşallah hayirlisiyla herşey duzelir

Günaydınnn kızlar. Sabah tartıldığımda 77.3 çıktım ya canım çok sıkıldı. Abartı bir şey yiyip içmedim de. Acaba haftasonu suyu az içtiğim için mi oldu ki :KK43:

Bir de çok az su içtim diye yatmadan suya biraz abanmıştım, etkisi sabaha kalır mı onun ya :KK43:

Keyifsiz başladım güne :KK43: Haftaiçi halledeceğim bir şekilde, artık resmi ciddi diyetime başlıyorum.
Cuma gunu kactin ki canim suyu yatmadan 1 saat once icmeyi biraksan daha iyi vucut hepsini atmiyor bazen

Back