Yapabilirsen akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememeye çalis daha rahat kilo verirsin cnmMenüme ek akşam kahve ve 1 gün kurusu ve 3.5 çekirdeğinden yedim. Belki uyumadan biraz yoğurt da yerim. Yürüyüle de çıkamadm maalesef
Ev cok tozlanmamos. Ilgınc bir sekılde mobilyaların uzerıne baktım parmağımla cok bisey cıkmadOlsun genede söylesene merak ettim
Ev ne durumda çok tozlanmismi
Ozaman sabah erkenden bildirim yap merwktan çatlatma beniEv cok tozlanmamos. Ilgınc bir sekılde mobilyaların uzerıne baktım parmağımla cok bisey cıkmadsoylemeyeyım yarına supriz olsun
Bı sigara yakmissidir kahvenide alıp o huzur kokan bahcende keyif yapmisdindir kesinÖğlen cocuklar gelmisti
Beraber kahvalti yaptik
Benim kiz gitti
Biraz once de cocuklar gitti
Sessizligimle basbasa kaldim
Nişan yapicakmisin ablaGüya haftasonu diye seviniyoruz yine işle güçle geçiyor
Yarin yine maraton basliyor
Cok şükür atlattik cnm üstümüzden bi yük kalkti
Bizde biran önce senin pozisyonuna gelmek istiyoruzOnlar gider gitmez makineye bastim zaten, iciyorum :))
O günlerden hepimiz gectik cnm
Sindirerek yaşayın
Ilerde insan cok özlüyor
HC unu ne oluyor bilemedim18.10 pazar
Öğlen 12-13 civari
2 yumurta az süt, 1 tk hc unuyla krep
Domates, maydonoz
Peynir
18.30
1 tabak havuclu kuruyemisli tarcinli quark
Su 2 lt
Bence tepinmek daha doğru bı tabir çünkü tepiniyosun deli danalar gibi horon dasorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
horon tepilmez kız vurulur
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :S
nasılsın rakibem :)
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarakyatağa gidiyor
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktu
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksın
aklım hala gezemediklerimde diyorsun
hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
O maşallah buyütmüşsun sen evlilik yaşları gelmişÇok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim
Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti
Menüm bence gayet güzel afiyet olsun canımBen de menümü yazayım yatmadan
Öğlen 13:30
2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
Az domates
3 zeytin
Az tereyağı
1 tk reçel
Akşam 20:15
2 kepçe patates yemeği
3 yk yoğurt
Su: 1 lt civarı1 filtre kahve 1 karışık bitki çayı
Herkeslere iyi geceler, yarın az gıcık bir pazartesi gününde görüşürüz inşallah
Kızıma şimdilik kıyamam vermeye deO maşallah buyütmüşsun sen evlilik yaşları gelmiş
Canim uzulmeni istemedigim icin sormuyorum. Oğlunun son durumu nasil hic yardim aldinizmiEvet özellikle kızım Maşallah hiç yormuyor beni
Çok nadir
Ama oğlum daha kendine gelmediği için bir de konusamadigi icin hep agliyor
Ben tartiliyorum zaten. Zarar cikmaz bence :)Kızlar pazartesi günleri bildirim yapıyor muyuz
Bende geçen eşime dedim erkek evlenince ana babanın yanında kalır ya kültürümüzde keşke tam tersi olsa kız evladı ana babasının yanında olsaKızıma şimdilik kıyamam vermeye de
Oglan 18 dedi mi valizini hazirlayacamevlenip gitsin
Evet canım kontrol amaçlıKızlar pazartesi günleri bildirim yapıyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?