• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menüme ek akşam kahve ve 1 gün kurusu ve 3.5 çekirdeğinden yedim. Belki uyumadan biraz yoğurt da yerim. Yürüyüle de çıkamadm maalesef
Yapabilirsen akşam yemeğinden sonra hiç birşey yememeye çalis daha rahat kilo verirsin cnm

18.10 pazar

Öğlen 12-13 civari
2 yumurta az süt, 1 tk hc unuyla krep
Domates, maydonoz
Peynir

18.30
1 tabak havuclu kuruyemisli tarcinli quark

Su 2 lt
HC unu ne oluyor bilemedim
Dünkü menüyü telafi etmisn bugün sultanım 😍

sorma ya eşime diyorum iyi ki gebelik olayına son vermişim üçüncüyü hayal edemiyorum gittikce fenalasiyor bizim bebeler
Et süt yapıyor evet canım ama benim kıza birde gaz yapıyor bende özellikle tavuk o nedenle hindiye geçtim onda daha rahat
horon tepilmez kız vurulur :KK70:
herkese genel soru ama yapıyorsunuz yerine yapıyorsun yazmışım :S
nasılsın rakibem :)
seni gidi seniii
su az olmuş canım su iç su ikizler ne kadarlık oldu canım tatlida keşke ki dilom yeseydin :KK70:
once 44 sonra 40 herkes 38 yada 36 olacak değil 40 da mutluysan kalırsın boyun uzjn mu
akşam üstü benim kız sazı eline aldığı için çorbayı bile ayakta içiyorum akşam sofra bile kurulmuyor herkes ayrı takılıyor sırayla bebe gezdirmece kp 8 de kaçarak pardon koşarak :KK70: yatağa gidiyor
maşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
yuhhh diyorum bari lokum getirselerdi çöpçüler kralinda lokumla gidip taze diye lokumu ovuyordu :KK70:
3-4 bardak mi canan su icmedigin için canin yemek yanında soğuk birşey istiyor kola ondan bence su iç su
ahh canım akşam vakti benim kızın delirmesi geliyorda vakit yoktu
mutlu pazarlar canım bugün ne yapacaksın
aklım hala gezemediklerimde diyorsun :KK70:
:KK70: hoşgeldin canım kolonya ikram edeyim
:KK43:
Bence tepinmek daha doğru bı tabir çünkü tepiniyosun deli danalar gibi horon da 🤣

Çok indim çıktım yaaa gitmiştir inşallah
3 yaş 2 aylıklar canim

Iyiyim tatlım
Leptinime fırsat taniyimbol bol dedim
Bugün leptindeyim yani insallah yapabildigim kadar
Demi yaa 2 dilim yeyince birisi lop lop ete dönme şansı yüksekti 😂😂😂
O maşallah buyütmüşsun sen evlilik yaşları gelmiş😁

Ben de menümü yazayım yatmadan

Öğlen 13:30

2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
Az domates
3 zeytin
Az tereyağı
1 tk reçel 🤪

Akşam 20:15

2 kepçe patates yemeği
3 yk yoğurt

Su: 1 lt civarı 😔 1 filtre kahve 1 karışık bitki çayı

Herkeslere iyi geceler, yarın az gıcık bir pazartesi gününde görüşürüz inşallah 😊

Ben de menümü yazayım yatmadan

Öğlen 13:30

2 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
Az domates
3 zeytin
Az tereyağı
1 tk reçel 🤪

Akşam 20:15

2 kepçe patates yemeği
3 yk yoğurt

Su: 1 lt civarı 😔 1 filtre kahve 1 karışık bitki çayı

Herkeslere iyi geceler, yarın az gıcık bir pazartesi gününde görüşürüz inşallah 😊
Menüm bence gayet güzel afiyet olsun canım
Yarın sabah tartilmayi unutma 🙃
Pazar kadar gıcık olamaz pazartesi bence😁

Kızıma şimdilik kıyamam vermeye de
Oglan 18 dedi mi valizini hazirlayacamevlenip gitsin 😂😂
Bende geçen eşime dedim erkek evlenince ana babanın yanında kalır ya kültürümüzde keşke tam tersi olsa kız evladı ana babasının yanında olsa 🙃
Ben razıyım iç guveysi olabilir oğlum ama kızlarim kaynananin yakınından bile gecmesinler🤣😁

Back