hosgeldinnnn tatlicimmMefkurem ablacım sayfan hayirli ugurlu olsun
İnsallah sana ve sevdiklerine bol eksiler fitlik saglik mutluluk getirsin hersey gönlünce olsun
Hediyemi şööyle birakayim ben kucukken annemler misafirlige ilk gittiklerinde borcam gotururlerdi
Eki Görüntüle 2706837
Yolumuz uzun motivasyonumuz yuksek 60 kiloda bulusalim seninle insallah
oyyy bi birakmadi hastalik yakaniziGunaydin abla gune boğaz agrisiyla uyandim
Oksuruk gecti diye sevinirken bogaz agrisi basladi surada ne var merak ediyorum
sagolasin tatlimGüle güle kullansın lek şanslı gelininiz beni istemeye sadece basit bir çikolatayla geldiler. Çiçeğim bile yoktueşim askerdeydi tanışmaya geldiler. Düşün damatsız isteme
bugün hep yat kalk oldu cnmGünaydın kaptancigimNe ara yattında ne ara kalktın ya
Onlarda valiz hazirlamislar benim oglanamaşallah abla bizim kızda erkek tarafının bohçasıni böyle tulledi filan şimdi kızlarda yapıyor istisnalar hariç :)
Hemen bir kahve patlat abla. Benim ikiside uyandi sirayla agliyolar :'(Öğlen cocuklar gelmisti
Beraber kahvalti yaptik
Benim kiz gitti
Biraz once de cocuklar gitti
Sessizligimle basbasa kaldim
Onlar gider gitmez makineye bastim zaten, iciyorum :))Hemen bir kahve patlat abla. Benim ikiside uyandi sirayla agliyolar :'(
Evet ben boşum @Sweetyy83 yarışabiliriz
Abla çok güzel olmuş eline sağlıkTullerden ne oldugu belli olmasada götürdüğüm bazi seylerin resmini atayim :))
Eki Görüntüle 2706786
Annem eşime bamya, bana da patates yemeği yapmış ben uğraşmicam. Dünkü misafir ağırlama sonrası ilaç gibi geldi valla uğraşmamak.Bugün yemek planlariniz ney kizlar
Ben daha bisey düşünmedim, aklimada gelmiyor :))
Evet özellikle kızım Maşallah hiç yormuyor beniBenim buyukle ayni yastalar senin ikizler. Yine de bir tik daha iyiler mi gecmise gore. İlk dogduklarinda nasil zorlandin kimbilir
Ben birkac gündür cok yorulmuşum heraldeSelamm kızlar napıyosunuz?
Aynen ya smileylere filan ulaşması zor olmuş daha az kullanırım artık :)Ben birkac gündür cok yorulmuşum heralde
Kendime gelemedim
Sadece camasir topla, as yaptim
Birazdan yatarim belki
Sen ne yaptin cnm evdemiydiniz
Bu arada alinti kismini degistirmisler heralde, bi tuhaf :))
Güya haftasonu diye seviniyoruz yine işle güçle geçiyorAynen ya smileylere filan ulaşması zor olmuş daha az kullanırım artık :)
Senin son günler koşuşturmacalı geçti normal abla stresi attın ama iyi oldu.
Ben evdeydim biraz temizlik yaptım yemek çamaşır çocukların banyosu filan derken gün bitti zaten bende bittim :)
Olsun genede söylesene merak ettimİyi geceler kızlar evime geldim cok sukur kardesımede ugradık yıllardır iki uzak sehır de yasıyorduk simdi elhamdülillah yarım saat aramız orda aksam yemegı yiyip cay icıp gectık yarım valizdi erzaklardı onları yerlestırıcem evimi cok özlemişim. Gelir gelmez tartıldım tabi cok dogru sonuc degil dır ama yarın sabah belli olur sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?