Ne demek muhteşem şeyler yapamıyorumYani sonu yok gerçekten, kısır bir döngü içinde dolanıp duruyoruz. Artık her sorunumu, kilomla alakası olmasa da, her sorunumu kiloma bağlamıştım. O hallolduğu zaman herşey hallolacakmış ama kilolu olduğum için herşey ters gidiyor gibi düşünmeye başlamıştım. Karar verdikten sonra öyle bi rahatladım ki, sanki yıllardır hiç olmadığım kadar zayıflamıştım. Yapabileceğime dair güven geldi. Rabbim nasip etti şükürler olsun. Muhteşem şeyler yapamıyorum ama sonunda hedefime ulaşacağımı biliyorum, inanıyorum
Günaydın tatlımZuhall abla cok uykum varrr bise babasida bakiyo yazik acaba ben mi cok uykucuyum nneeeee
Seninki kaç yaşındaydı cnmGunaydinn hanımlar :) ne güzel spor yapmaya vakit buluyorsunuz ben oğlan uyuyunca öğlen ders mi çalışyim spor mu yapıtın tercih etmek gerekio bir yandan işler güçler
Günaydın bıcırıksabah kahvaltısı
bir biyük bardak limonlu su
1 - 2 yumurta
2 dilim kadar kavun
Bazen 100 gr oynaması falan normalde 500 fazlaymış hep aynı yerde tartılıyon demiAcaba benim tarti bozuk olabilir sabah bi tartiliyim dedim (ki genellikle boyleboluyor) ilk tatildigimla ikinci ve ucuncu arasinda 500 gr oynuyooo ilk daha az hemen ardindan + 500 ekliyooo oda benim gibi kafayi yedi heralde.
ben kendime çok görüyorum abla ye ye ye işte böyle götürmeye çalışıcam diyete bugün başladımGünaydın bıcırık
Menümüzü akşam hepsini birden yazıyozki toplamda ne yediğini görebilelim
Kız yumurta 1 mi 2 mi, sayamadınmı bu üzüm falan değilki karıştırasın
Dün ne dedim cnm Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Kahvaltın çok eksik
Sağlıklı bi kahvaltı 1-2 dil tb.yada çavdar Ekm.yum peynir 4-5 zeytin yeşillikler istenirse domates salatalık
Hem gözün hem karnın doyacak tatlım
Canım yanlış yapıyosun doymak istiayosan kahvaltıda doy akşam yemeklerini elinden geldiğince biraz yemek bol salata ve yoğurtla kapa ve gece yemeben kendime çok görüyorum abla ye ye ye işte böyle götürmeye çalışıcam diyete bugün başladım
hem akşamda ekmek yedim ve çok yedim gece
Tatlım dün çok yediysen olabilir ama hergün böyle yemeye kalkarsan başta versen bile sonra vücut kıtlığa girer vermen dururben kendime çok görüyorum abla ye ye ye işte böyle götürmeye çalışıcam diyete bugün başladım
hem akşamda ekmek yedim ve çok yedim gece
Valla ziyaretcimiz hiç eksik olmuyor Allah gelenden etmesinheskese gunaydiiin.
bize yazan bizi okuyan ve takip eden herkese.
ablam şu önümdeki 5 haftada 10 kilo vermem lazım tabiii sporlada sadece diyet değil işte böyle :)Tatlım dün çok yediysen olabilir ama hergün böyle yemeye kalkarsan başta versen bile sonra vücut kıtlığa girer vermen durur
Hem yolun uzun olduğu için çabuk sıkılıp bıkarsın
Aç kalma ama doğru şeylerle karnını doyur
Aynen valla 7 de yeme işi bitiyo çok güzel kahvaltı yapmam gerekiyoŞimdi kahvaltı zamanı
Akşam çok acıkınca kahvaltının hayaliyle uyudum
Herkese afiyet olsun
ablam akşamları gözüm dönüyor ama kavun ve limon lu suda acaip tok tutuyorCanım yanlış yapıyosun doymak istiayosan kahvaltıda doy akşam yemeklerini elinden geldiğince biraz yemek bol salata ve yoğurtla kapa ve gece yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?