• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yani sonu yok gerçekten, kısır bir döngü içinde dolanıp duruyoruz. Artık her sorunumu, kilomla alakası olmasa da, her sorunumu kiloma bağlamıştım. O hallolduğu zaman herşey hallolacakmış ama kilolu olduğum için herşey ters gidiyor gibi düşünmeye başlamıştım. Karar verdikten sonra öyle bi rahatladım ki, sanki yıllardır hiç olmadığım kadar zayıflamıştım. Yapabileceğime dair güven geldi. Rabbim nasip etti şükürler olsun. Muhteşem şeyler yapamıyorum ama sonunda hedefime ulaşacağımı biliyorum, inanıyorum
Ne demek muhteşem şeyler yapamıyorum
Tatlım diyete başladığında kaçtın şimdi kaçsın
Benim balık hafıza unuttu ama en azından eksilerdesin
Vee verdikçe hem daha mutlu olacaksın hemde kendine güvenin artacak
Aslında dışardan kimsenin bişey demesine gerek kalmıyodu biz kendimizden görüntümüzden memnun olmadığımız için herşeyi ona bağlıyoduk
İnan tatlım rakamlar düştükçe öyle mutlu olacaksınki en çok sevdiğin bi yemek bile sana aynı hazzı veremez
Düşünsene bir gün tartıya çıktın ve hedeflediğin rakamı gösteriyor
Ben o An nasıl hissederim tahmin bile edemiyorum

Zuhall abla cok uykum varrr bise babasida bakiyo yazik acaba ben mi cok uykucuyum nneeeee :KK43: :KK43: :KK43:
Günaydın tatlım
Çok uykun bölündüğü için sersem gibi olursun çok normal cnm
Neyse az kaldı güzelim evinize gidince herşey daha rahat olur heralde

Acaba benim tarti bozuk olabilir sabah bi tartiliyim dedim (ki genellikle boyleboluyor) ilk tatildigimla ikinci ve ucuncu arasinda 500 gr oynuyooo ilk daha az hemen ardindan + 500 ekliyooo oda benim gibi kafayi yedi heralde.

Gunaydinn hanımlar :) ne güzel spor yapmaya vakit buluyorsunuz ben oğlan uyuyunca öğlen ders mi çalışyim spor mu yapıtın tercih etmek gerekio bir yandan işler güçler :KK43:
Seninki kaç yaşındaydı cnm
Yoksa sendemi emziriyon
Tatlım en başta metobolizmanın hızlanması için spor yapmamız gerekiyor
Ben yapmadığım zaman daha halsiz hantal oluyorum yapıncada daha enerjik Fit hissediyorum
Tabi sarkmamak içinde boş durmamak gerekiyor
Hemen çok uzun süreli sporlar yapmana gerek yok
Azla başla zaten yaptıkça daha çok yapmak isticeksin
Leslie 1 mil 15 dk. Heralde zaman olarakta zorlamaz seni
Spor yapınca eminim dersler kafana daha çok girer, bu test edilmiş zaten
Sen ne okuyodun cnm

sabah kahvaltısı

bir biyük bardak limonlu su
1 - 2 yumurta
2 dilim kadar kavun
Günaydın bıcırık
Menümüzü akşam hepsini birden yazıyozki toplamda ne yediğini görebilelim

Kız yumurta 1 mi 2 mi, sayamadınmı bu üzüm falan değilki karıştırasın
Dün ne dedim cnm Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Kahvaltın çok eksik
Sağlıklı bi kahvaltı 1-2 dil tb.yada çavdar Ekm.yum peynir 4-5 zeytin yeşillikler istenirse domates salatalık
Hem gözün hem karnın doyacak tatlım

Acaba benim tarti bozuk olabilir sabah bi tartiliyim dedim (ki genellikle boyleboluyor) ilk tatildigimla ikinci ve ucuncu arasinda 500 gr oynuyooo ilk daha az hemen ardindan + 500 ekliyooo oda benim gibi kafayi yedi heralde.
Bazen 100 gr oynaması falan normalde 500 fazlaymış hep aynı yerde tartılıyon demi
Bide fayansın üstünde, düz zemin olması gerekiyor tartı sallanmıcak
Bazen benimde başka çıkıyor 3 sefer çıkıyom 2 sinde ne çıktıysa onu sayyom ama okadar fark olmuyo bende

Şimdi kahvaltı zamanı
Akşam çok acıkınca kahvaltının hayaliyle uyudum
Herkese afiyet olsun

Günaydın bıcırık
Menümüzü akşam hepsini birden yazıyozki toplamda ne yediğini görebilelim

Kız yumurta 1 mi 2 mi, sayamadınmı bu üzüm falan değilki karıştırasın
Dün ne dedim cnm Biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz
Kahvaltın çok eksik
Sağlıklı bi kahvaltı 1-2 dil tb.yada çavdar Ekm.yum peynir 4-5 zeytin yeşillikler istenirse domates salatalık
Hem gözün hem karnın doyacak tatlım
ben kendime çok görüyorum abla ye ye ye işte böyle götürmeye çalışıcam diyete bugün başladım
hem akşamda ekmek yedim ve çok yedim gece

Akşam çocuk ağlayınca hemen çıkmak zorunda kaldim kizkar kusura bakmayın.sonra da eve geldik zaten.9 .10 gibi bi kase baharastli yoğurt ve 2 inciyir yedim

ben kendime çok görüyorum abla ye ye ye işte böyle götürmeye çalışıcam diyete bugün başladım
Canım yanlış yapıyosun doymak istiayosan kahvaltıda doy akşam yemeklerini elinden geldiğince biraz yemek bol salata ve yoğurtla kapa ve gece yeme

Tatlım dün çok yediysen olabilir ama hergün böyle yemeye kalkarsan başta versen bile sonra vücut kıtlığa girer vermen durur
Hem yolun uzun olduğu için çabuk sıkılıp bıkarsın
Aç kalma ama doğru şeylerle karnını doyur

Tatlım dün çok yediysen olabilir ama hergün böyle yemeye kalkarsan başta versen bile sonra vücut kıtlığa girer vermen durur
Hem yolun uzun olduğu için çabuk sıkılıp bıkarsın
Aç kalma ama doğru şeylerle karnını doyur
ablam şu önümdeki 5 haftada 10 kilo vermem lazım tabiii sporlada sadece diyet değil işte böyle :)

Back